Csaba
Velünk: 4327 napja
Tud valaki ajánlani egy olcsó fényezőt felnihez? Görgőzni nem kell, csak karcolva van.
Tud valaki ajánlani egy olcsó fényezőt felnihez? Görgőzni nem kell, csak karcolva van.
Lemez felni szett eladó:
5.5x15x54.1 ET 45 4x100 , csupaszon szelepek nélkül. 25k
vagy
(elvileg eredeti mazda felni) 5.5x15x54.1 ET 45 4x 100 + 195/55/15 Toyo téli gumikkal ~5 mm - 50 k -
A második plug and play, nekem most ezek vannak az NA-n. Igen, ez nem váltóméret viszont a kilométer óra most 100km esetén GPS 100km-nek felel meg. Továbbá ültetett NA alá vannak felszerelve, nem, nem ér bele a kasztniba.
Köszönöm szépen!
Fel is hívtam, de csak 3 db-ot árul.
Nemet bontoban stuttgartban van ilyen, egy szett 150eur de sztem alkudhato az ar...
Köszönöm a tippet, de néztem azt már én is. Képek alapján elég rossz állapotúak. Le van húzva a szélük, pattogzik a festék és még két kupak is hiányzik. Ezeket mind megcsinálva már nem érné meg.
Hú de megnyugodtam, hogy ezek szerint Steel szerint is ugyan az!
Így nem kell újabb német nyelv leckét vennem...
Ugyanaz.
Persze hogy ugyanaz, csak ET az németül van.
Pirosodik az ég alja?
Lenin elvtárs lakik arra...
Ugyanaz.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ugyanaz.
Ugyanaz.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Hátha valakit érdekelnek gyári 16"-os MX-5 felnik:
Eladó négy darab gyári Mazda MX5 alufelni: 4×100, 16"×6,5J, ET40, 57,1 agyméret. Állapotuk szép-normális, koruknak megfelelő, nem ütnek, nem ráznak, nincsenek lepadkázva. Gumik: 205/55 R16 Michelin Pilot Premacy-k, kopásjelző felett 2mm-el, DOT: 0705, de nem repedezettek. Áruk 50e Ft. Cserébe érdekel gyári Mazda 4×100, 15"-ös felni. Helyileg Göd és környéke, ill. Budapest.
Még egy kérdés. Minnél kisebb az ET szám ,annál kijebb áll a kerék a kasztnihoz képest? ( leegyszerűsítve)
A gyári Nb kerék milyen ET számú?...mert én nem találtam rajta erre vonatkozó feliratot.
Kisebb fajta kihívás volt, de megfejtettem. Tehát ET = Offset
Ezek szerint 40 ET-s a gyári Nb kerekem.
Danke seer Maistro!
Majdnem talált. ET = EinpressTiefe, azaz kb. "benyomódási mélység" .
Még egy kérdés. Minnél kisebb az ET szám ,annál kijebb áll a kerék a kasztnihoz képest? ( leegyszerűsítve)
A gyári Nb kerék milyen ET számú?...mert én nem találtam rajta erre vonatkozó feliratot.
Kisebb fajta kihívás volt, de megfejtettem. Tehát ET = Offset
Ezek szerint 40 ET-s a gyári Nb kerekem.
Danke seer Maistro!
Bp.-en hol lehet ilyen tehermentesítő gyűrűt vásárolni?...ahol biztosabb ,hogy kapok a méretre készet?
Én a racing-bazáron találtam: forgacsolastuning@freemail.hu.
3500? ez fémből van ugye?
Én az emaíl cím alapján egy nagykörösi céget találtam!
Nekem 3900 ért csináltak donom!
Viszont bementem egy két felnishez ,meg nagyobb cégekhez és majdnem dobtam egy hasast!
Nekem 54-73 asra van szükségem.
Ilyen nincs mondjuk oz stb felnihez így egyedi méret.
Volt ahol 2500/db ot mondtak hőre keményedő műanyagbaól!
Hamar kijöttem
Az a cég, és műanyag. Van minden méretük.