Imre
Velünk: 4025 napja
A páromat meg ültessem a gumik tetejére? Megpróbálom, de lehet, hogy mosolyszünet lesz. :-)
A páromat meg ültessem a gumik tetejére? Megpróbálom, de lehet, hogy mosolyszünet lesz. :-)
NB-nél 1 db 15-ös felni pont befér a csomagtartóba. Centire.
Ha a másik 3-at a jobb 1-re rakod (befér, igaz nem látsz el jobbra...) akkor megoldva. :-)
Ja, arra kell vigyázni, hogy el ne törd a középkonzol tetejét, nekem már sikerült ezzel a módszerrel.
Szia! A hét végén megyek Makóra, de a Miata-val jövök vissza és abba nem fér be.
Ha komoly, akkor hívj fel, és megpróbálunk valamilyen megoldást találni.
Imre
8.000ft a 4db.ok?
8.000ft a 4db.ok?
17 es OZ 80e ért!!!!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000500339054
OZ 7x17 alufelni eladó
4x100
A képen látható hibával
Honda szelepsapkával
80000ft
szia.lehet picit későn vettelek észre nekem van 4db14-es,jó állapotban vannak de azért koszosak...
érdekel még?
Szia! Persze, mennyi az annyi?
Basszus ez gyönyörű felni, ha korábban észreveszem lecsapok rá, de már elkelt.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
MOST LÁTTAM FB Feelgen és gumi piacon!
Valakit ha érdekelhet
Eladó Drag DR20 4x100 7x16 ET40 felnigarnitúra 195/40 R16 Dunlop SP Sport 9000 gumikkal (5-6 mm-es minta, DOT4907)!
Ár: 140000 HUF
Srác FB os elérhetősége!
https://www.facebook.com/soma.szigeti
szia.lehet picit későn vettelek észre nekem van 4db14-es,jó állapotban vannak de azért koszosak...
érdekel még?
Nem felejtettem el Brader amit értem tetvtél! Természetesen 0,73 forint üti a markod minden tőled ingyen kapott eladott Proxi után! vagy bármim a tiéd amire csak rámutatsz onnan az Üllői út 4000-ből.
ps.: az mekkora despotikus szemétség már, hogy neked 16 képed lehet fent, mi többiek meg csak sokkal kevesebbet tölthetünk fel??? minnyár rádnyomom a pirosat!
Akkor a jutaléktól eltekintvén féreteszed nekem azt a párat? Tudod, sohanapjáig értemegyek.
A képes limitet megszüntettem, lehet tölteni a Q/S képeket.
Viccet félre téve: alapvetően elvihetőek ezek a gumik ingyér, illetve arra gondoltam, hogy mondjuk Nutz példáján felbuzdulva csinálhatnánk donációt a klubnak, akkor adnám ezeket jelképes pénzért amit a klub kasszájába kéne befizetni. A kasszát persze én vezetném höhöhöhöhöháááááhááááááááhááááááááááá....elnézést, kicsit elkalandoztam....
Nem felejtettem el Brader amit értem tetvtél! Természetesen 0,73 forint üti a markod minden tőled ingyen kapott eladott Proxi után! vagy bármim a tiéd amire csak rámutatsz onnan az Üllői út 4000-ből.
ps.: az mekkora despotikus szemétség már, hogy neked 16 képed lehet fent, mi többiek meg csak sokkal kevesebbet tölthetünk fel??? minnyár rádnyomom a pirosat!
A két proxes-ra vevő vagyok. )))