Gyula
Velünk: 3308 napja
Háj Evribodri ! Mint az köztudott : Január.....Február..és ITT A NYÁR ! Én mindensestre felkészültem.

Utóirat : ugyanitt eladó 205/45 R17 méretű,kb.15000 km-t futott,jó állapotú nyári szett. Lassa Driveways Sport+ occójé ! 
Háj Evribodri ! Mint az köztudott : Január.....Február..és ITT A NYÁR ! Én mindensestre felkészültem.

Utóirat : ugyanitt eladó 205/45 R17 méretű,kb.15000 km-t futott,jó állapotú nyári szett. Lassa Driveways Sport+ occójé ! 
Te aztán jó gyerek lehettél, ha ilyen szép ajándékot hozott neked a Jézuska! Király (höhö, König) ízléssel választott neked meglepetést
Touge Runnerz
igen.
igen.
TÜV-ös?
Fun is not a straight line
Valami technikai csoda eredménye okán a hatodiknak feltett kép lett az első. 
Nagyon király a cucc, Grat!
Pont nem látszik a felirat a 6. képen, dobj egy közelit!
Fun is not a straight line
Mi kettecskén,a Panda és
,mint az összes többi gyerek,nagyon vártuk a Jézuskát.Persze őt magát személyében is,de még inkább azt
amit kértünk tőle.Számolgattuk együtt a napokat szépen türelmesen karácsonyig,utána meg tovább egyre türelmetlenebbül,
de végül eljött a mi időnk. T A D Á Á Á Á M.............
(aztán a végére jött egy kis extra meglepi....- 6. kép,.
de ettől csak jobb!)

Tudom, megbolondultam,de kezdem unni az ültetést, egyre jobban tetszenek a matchboxos verdák,nekem már uncsi a hotwels stilus,ültetés,nagykerék,stb. Most agyalok hogy berakok gyári gátlókat,vastag stabrúd van, meg rakok 205 ös gumit hollowspok felnikre,az is van. Nekem ez nagyon tetszik: