2017-03-21 18:07:16
Sziasztok!
Ismét megpróbálnám eladni a kb. 2 és fél éve vásárolt felni és gumi garnitúrámat.
Két szezont használtam őket, ezalatt kb. 10e km-t futottak a gumik.
Felnik: Enkei Yamato 8x16, 4x100, ET40. Sosem voltak javítva, vagy padkázva, nagyon szép állapotúak. Minimális karcolás lehet rajta, mert sajnos hiába szóltam a szerelőknek, amikor téli-nyári garnitúra váltás volt, hogy figyeljenek rá.
Gumik: Kumho Ecsta LE Sport 205/45 ZR 16, DOT 4512, de én 2014-ben vettem őket. Talán még a számla is meg van mind a felnikről, mind a gumikról, én vettem őket újonnan.
Korrekt árajánlatokat várnék, mert ugyan van egy bizonyos szint, ami alatt nem adnám el őket, de mégis ez az első, hogy ilyesmit árulok, így teljesen nem vagyok tisztában az árakkal (ha valaki segítene ebben, azt megköszönném :) )
Elérhetőség: teszla kukac gmail pont com
Telefonszám az adatlapomon.

2017-03-21 18:53:45
Sziasztok!
Ismét megpróbálnám eladni a kb. 2 és fél éve vásárolt felni és gumi garnitúrámat.
Két szezont használtam őket, ezalatt kb. 10e km-t futottak a gumik.
Felnik: Enkei Yamato 8x16 (lehet,hogy csak 7x16 lesz, amint meg tudom nézni és tudom a tutit, javítom), 4x100, ET40. Sosem voltak javítva, vagy padkázva, nagyon szép állapotúak. Minimális karcolás lehet rajta, mert sajnos hiába szóltam a szerelőknek, amikor téli-nyári garnitúra váltás volt, hogy figyeljenek rá.
Gumik: Kumho Ecsta LE Sport 205/45 ZR 16, DOT 4512, de én 2014-ben vettem őket. Talán még a számla is meg van mind a felnikről, mind a gumikról, én vettem őket újonnan.
Korrekt árajánlatokat várnék, mert ugyan van egy bizonyos szint, ami alatt nem adnám el őket, de mégis ez az első, hogy ilyesmit árulok, így teljesen nem vagyok tisztában az árakkal (ha valaki segítene ebben, azt megköszönném :) )
Elérhetőség: teszla kukac gmail pont com
Telefonszám az adatlapomon.