Pampalini
Velünk: 4599 napja
Ott valami probléma lehet, pl. a szelepekkel.
Black Sushi
Ott valami probléma lehet, pl. a szelepekkel.
Black Sushi
Lehet. Még arra tudok gondolni, hogy a gyári 1,8bar nyomás nem feszíti fel eléggé az oldalát a felni falára.
Mind1 néha felfújom.
82 v vagy h, vagy t?
Sebességindex mindegy, nem mész vele 190-et sehol.
Szóval akkor Dunlo vagy Conti: nem gondolom, hogy megéreznéd a különbséget ennél a kettőnél, hacsak nem vagy autóversenyző.
Döntsön az ár.
az re002 höz képest milyenek ezek?
82 v vagy h, vagy t?
Szóval akkor Dunlo vagy Conti: nem gondolom, hogy megéreznéd a különbséget ennél a kettőnél, hacsak nem vagy autóversenyző.
Döntsön az ár.
Lehet. Még arra tudok gondolni, hogy a gyári 1,8bar nyomás nem feszíti fel eléggé az oldalát a felni falára.
Mind1 néha felfújom.
82 v vagy h, vagy t?
Döntsön az ár.
Nekem Conti 5 van. Idén újra azt fogok venni. Csak ajánlani tudom. Az egyetlen negatívum, amit eddig felfedeztem, az a nyomásvesztése. 3-4 hetente azért fel kell fújni. Bár ez akár a szelep hibája is lehet, csak fura, hogy minden keréknél ezt csinálja.
Lehet túl nagyokat kanyarodsz és ott néha elenged egy kicsit? :-)
Nekem Conti 5 van. Idén újra azt fogok venni. Csak ajánlani tudom. Az egyetlen negatívum, amit eddig felfedeztem, az a nyomásvesztése. 3-4 hetente azért fel kell fújni. Bár ez akár a szelep hibája is lehet, csak fura, hogy minden keréknél ezt csinálja.
Nekem Conti 5 van. Idén újra azt fogok venni. Csak ajánlani tudom. Az egyetlen negatívum, amit eddig felfedeztem, az a nyomásvesztése. 3-4 hetente azért fel kell fújni. Bár ez akár a szelep hibája is lehet.
82 v vagy h, vagy t?
Köszi ezt már néztem.
Csak reméltem, hogy valaki használt már ilyet.
15"-ös felnimre akarok későbbiekben venni valami semi-slicket/tapadós gumit pályázásra, kanyarogni stb.
Csak egyelőre nem az új gumi a prió, ezért lennék kíváncsi mennyire lesz ez jó nekem átmenetileg.
Mazda MX-5 1.6i NBFL - Open Air -
Köszi ezt már néztem.
Csak reméltem, hogy valaki használt már ilyet.
a semminél több talán:
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokohama/BluEarth-AE50.htm
Holnap felrakom a nyári gumi/felni kombót.
Gumi jó állapotban van /pár ezer km van benne 2 éves lesz/, viszont nem ismerem ezt a típust:
Yokohama Blue Earth AE50 205/45R16 XL 87W TL
Mire számíthatok, jó ez a gumi?
Mazda MX-5 1.6i NBFL - Open Air -
Ez pont az a méret! 16" 4x100 7,5J ET35 még 195/45-el, de megy föl a 205/45 -bőven fér. Kicsit ültetve is lesz. Volt fenn csak "adok-veszek" felni volt és csak kipróbálásra 18" 4x100 7J ET35 215/35 R18 gumival és az is elfért, csak nem való rá
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998