boogie84
Velünk: 4083 napja
AD08 van most. Akartam venni meg egy felni szettet, arra atdobni az ad08at, es hetkoznapra re002-t.
Fustbe ment terv... Egyik gumi sincs itthon, legalabbis en nem talalok.
AD08 van most. Akartam venni meg egy felni szettet, arra atdobni az ad08at, es hetkoznapra re002-t.
Fustbe ment terv... Egyik gumi sincs itthon, legalabbis en nem talalok.
Te is azt használsz amugy?
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Én is ezzel toltam, meg a klubban nagyon sokan használtak ilyen gumit. Szerintem kiváló vizen, egyszer sem éreztem veszélyben magam, és egyszer sem úszott fel, szóval nem tudom honnan veszik azt, hogy ez vizen rosszul teljesítene. Sőt..
Tegnap volt alkalmam kipróbálni ezt az utóbbi időben többet emlegetett Westlake gumit egy kakucsi pályanap keretében a saját autómon. Nem csalódtam, igazából rosszabbat vártam sokkal. Ez pont arra jó, amit mondjuk egy amatőr pályanapokra eljáró miatás emberke várna egy gumitól. Felmész a pályára, hidegen szerintem iszonyat jól tapad, majd jön 2-3 gyors kör, ahol tudod tartani optimális hőfokon a gumit (ha éppen attack módban vagy, akkor sem melegszik el ezalatt), majd utána lehet hűteni, mert elkezd nyúlni (na de ilyen igénybevétel mellett melyik nem?) Természetesen nem fogja megközelíteni a párszáz eurós Federalt vagy Advant, de ilyen szintre ez a mechanikus tapadás kezdésnek bőven elég. Én elég kiszámíthatónak titulálom az élményt, szerintem arra jó, hogy mire elfogyaszt 1-2 szettet belőle az ember, biztosan megtanul vezetni és menedzselni a gumijait. Én Kakucson clockwise irányban 42 alját hoztam össze vele, csuklóból, elpukkant gátlóval. Szerintem 40 közepe lazán benne van, amivel már lehet mások tökeit szorongatni egy-egy versenyen. Ez a teszt 9 fokos külső hőmérséklet mellett zajlott egyébként.
Nem tudom, csak azt hogy nekem 16" kell, az meg legolcsóbban is 26-28/db
Van még az országban RE002? Télen még 15K körül volt, most meg vagy 19/db vagy nincs. AD08 már régebb óta nincs, esetleg külföldről...
Van még az országban RE002? Télen még 15K körül volt, most meg vagy 19/db vagy nincs.
Van 3db (egy pár és még egy) öreg 195/60R14-es gumim jó mintával játszósnak. Jelenleg felnire vannak szerelve. Ha leveteted őket a felniről akkor ingyen odaadom. Budapest X.ker.
Jön a szezon, vigyétek! Kezd útban lenni!
Én is ezzel toltam, meg a klubban nagyon sokan használtak ilyen gumit. Szerintem kiváló vizen, egyszer sem éreztem veszélyben magam, és egyszer sem úszott fel, szóval nem tudom honnan veszik azt, hogy ez vizen rosszul teljesítene. Sőt..
Tegnap volt alkalmam kipróbálni ezt az utóbbi időben többet emlegetett Westlake gumit egy kakucsi pályanap keretében a saját autómon. Nem csalódtam, igazából rosszabbat vártam sokkal. Ez pont arra jó, amit mondjuk egy amatőr pályanapokra eljáró miatás emberke várna egy gumitól. Felmész a pályára, hidegen szerintem iszonyat jól tapad, majd jön 2-3 gyors kör, ahol tudod tartani optimális hőfokon a gumit (ha éppen attack módban vagy, akkor sem melegszik el ezalatt), majd utána lehet hűteni, mert elkezd nyúlni (na de ilyen igénybevétel mellett melyik nem?) Természetesen nem fogja megközelíteni a párszáz eurós Federalt vagy Advant, de ilyen szintre ez a mechanikus tapadás kezdésnek bőven elég. Én elég kiszámíthatónak titulálom az élményt, szerintem arra jó, hogy mire elfogyaszt 1-2 szettet belőle az ember, biztosan megtanul vezetni és menedzselni a gumijait. Én Kakucson clockwise irányban 42 alját hoztam össze vele, csuklóból, elpukkant gátlóval. Szerintem 40 közepe lazán benne van, amivel már lehet mások tökeit szorongatni egy-egy versenyen. Ez a teszt 9 fokos külső hőmérséklet mellett zajlott egyébként.
Helló! Látom az re002-t használtál, vizen mennyire volt gáz? Kanyarban vizen? Mert látom van aki azt írja h ott nem igazán jó.
Remélem jó lesz a Bridgestone .A Michelin Pilot 16"-ba nagyon drága . A mostani 195/45 r16 Barum Bravurisnál gondolom sokkal jobb lesz. Mert a Barumnak annyira puha az oldalfala, h úszik veme kanyarban a kocsi érzésre.
Nekem az NA-n nagyon bejött!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Én ilyet használtam utcára. Jó gumi, esőben is van benne tartalék. Viszont kb. 5-6mm profil mélységnél érezhetően romlott a kezdeti kiváló tapadása. 30e km tudtam vele menni, ami szerintem nagyon jó. Most pilot sport4et választottam. Ez már újabb keverék.
Black Sushi
Idén erre szavaztam, jövő héten szerelik...
https://youtu.be/I8l-v_whKh8
<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/I8l-v_whKh8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Szervusz !
Azért infó kering fent a fórumon róla, röviden:
anno az lett a köz-elfogadható álláspont, hogy a legjobb ár-érték arányú utcai sport gumi, ami pályanapokon, egyszerű élvezeti faktorért keringés közben sem hagy cserben. Vizes úton produkált teljesítményben van valami elmaradása az etalonhoz, de árban kompenzál. (15-17e Ft/db volt a 15" múlt szezonban) Amúgy ezek után/miatt elég sok autón találkozhatsz vele.
aki szeretné a maximumot utcai gumiban mert jól vezet és az neki a szűk keresztmetszet vagy újonc/ rosszabbul vezet/ nem bízik annyira magában és félti esőben, vizes úton a kocsiját annak meg PilotSport3 (19-21e Ft/db, 15" múlt szezonban)
Szervusz !
Azért infó kering fent a fórumon róla, röviden:
anno az lett a köz-elfogadható álláspont, hogy a legjobb ár-érték arányú utcai sport gumi, ami pályanapokon, egyszerű élvezeti faktorért keringés közben sem hagy cserben. Vizes úton produkált teljesítményben van valami elmaradása az etalonhoz, de árban kompenzál. (15-17e Ft/db volt múlt szezonban) Amúgy ezek után/miatt elég sok autón találkozhatsz vele.
aki szeretné a maximumot utcai gumiban mert jól vezet és az neki a szűk keresztmetszet vagy újonc/ rosszabbul vezet/ nem bízik annyira magában és félti esőben, vizes úton a kocsiját annak meg PilotSport3 (19-21e Ft/db)
Helló! Bridgestone Potenza RE002 XL 205/45 R16 - Erről mi a vélemény? Használ valaki ilyet? Sajnos az utcai slickekről lemondok, mert vizes tulajdonsága egynek se elsőosztályú, ill gyorsan kopnak és kisebb az új profil is .
A 205/45 r16 yokohama advan neova AD08R -el is szemezek, de ez ugye utcai slick - újan is csak 5-6mm, meg vizen nem biztos h tuti lenne. Ill gondolom gyorsabban is kopik. 30 körül van ez is és a Bridge is.
Az RE002 - ről elég jókat írnak. De hátha van valakinek innen is tapasztalata vele.
Itt találtam sok gumiról véleményeket! : http://www.tyrereviews.co.uk/Tyres_For/Mazda/MX5.htm
Én is kerestem volna ilyen gumit de a gyári felnimérethez nem találtam sehol. (dunlop sport bluresponse lesz végül)