Gombaur
Velünk: 4136 napja
ET 38-as felni jó lenne 99-es NB-re?
és azt jól látom, hogy a mazda 323f felnik megegyeznek az nb-re valóval?
ET 38-as felni jó lenne 99-es NB-re?
és azt jól látom, hogy a mazda 323f felnik megegyeznek az nb-re valóval?
Van egy hasonló 40-ért szegeden. Annyi különbség, hogy a peremmel sikban találkoznak az ágak, nem bemélyedve.
Igen, ez más. De nem baj! Amúgy viszont tetszik, Lalee kocsiján is milyen jól mutat a 14-es BBS.
Ez sajnos nem Miata felni, ahol a "küllők" elérik a peremet markáns a különbség. De ez is szép, az meg 15-ösben baromi ritka, nem volt igazi esély hogy itt ilyenre bukkansz. http://www.nasaforums.com/viewtopic.php?f=35&t=60973
No, ez lenne:
A "mezítlábas" BBS az kb 7,5 kg, ami még szintén teljesn oké hétköznapra.
És tök jól néz ki, majdnem ilyet vettem...de aztán mégis gyári lett a vége.
Az utcai felnim nekem is 7,3 kg.
Sajnos nem megy a link, de a Racingbazáron a BBS találatok között ott van az első oldalon a szet.
Sajnos azt nem tudom... Mindenesetre a méret egyezik. Lehet, hogy mégsem a Miata felni az, hanem csak egy "mezítlábas" BBS.
Ha jól sejtem ez III-as Golf felni lesz, ugye?
Köszi, Gyéé! Van eladó 6 széles, és 7 széles szet is, de valamiért a 6-os küllői szebbek nekem. És a Maita felnik súlyát táblázatosan taglaló weblapon is szerepel, mint OEM BBS felni. Meggondolom...
Na ha tényleg az eredeti BBS OEM Alloy Miata felnit találtad meg, akkor az tényleg csak 6-osban létezik.
Azonnal vedd meg, talán még 6 kg sincs!
Köszi, Gyéé! Van eladó 6 széles, és 7 széles szet is, de valamiért a 6-os küllői szebbek nekem. És a Maita felnik súlyát táblázatosan taglaló weblapon is szerepel, mint OEM BBS felni. Meggondolom...
Az abszolút nem gond, központosító gyűrűt rengeteg helyen árulnak/gyártanak. De anélkül is felrakhatod csak fokozottan tartsd be a többlépcsős átlós csvarmeghúzást hogy középre tudjon helyezkedni a felni az agyon. A 6 coll szélesség nem valami bika, de a gyári is ennyi, szóval teljesen jó.
Köszi! Konkrétan 6J15-ös 4x100-as BBS-ről lenne szó. ET45 és a közepe 57. Akkor a közepe ezek szerint könnyen megoldható.
Ha 7,5"-nál nem szélesebb akkor ezzel az ET-vel biztosan befér. A nagyobb középfurat nem gond, van aki szerint központosító gyűrű nélkül ilyet nem szabad feltenni, van aki szerint gyűrü nélkúl is jó. Egy garnitúra ilyen gyűrü kb 5 rugóba kerül. A csvarokkal is előfordulhat hogy nem passzolnak, pl a Rota felnikhez venni kell csavart is ha jól emlékszem. Ha fel lehet próbálni az a legjobb, de ha a föbb dolgok stimmelnek (lukak száma:-) akkor a többi általában megoldható.
Az agyátmérő nem fog stimmelni (57 vs 54,1mm), egyébként ha normál szélességű felni, akkor vszínűleg befér a kasztni alá.