Dragunov66
Velünk: 3845 napja
Hali.nekem van 15os gyari nb felni.ezust.eggyik katyut fogott.de kb 3ezer a gorgozese.
40ezer
Hali.nekem van 15os gyari nb felni.ezust.eggyik katyut fogott.de kb 3ezer a gorgozese.
40ezer
Szia!
Érdekel! tothtamas9402 kukac gmail com
Szia!
Nekem meg 14-es lemezkerekem van 6mm-es gumikkal ha erdekel.
Udv: Bence
Szia!
Nekem van a padláson egy garnitúra felesleges 15-ös NB felnigarnitúrám gumi nélkül. Ha érdekel írj! Mail címem: nicknevem és gmail.com
Szia!
Nekem van egy garnitúra felesleges 15-ös NB felnigarnitúrám. Ha érdekel írj! Mail címem: nicknevem és gmail.com
Sziasztok!
Keresek gyári, lehetőleg jó állapotú NB 15" alufelnit.
14" lemezfelni is érdekel, mindegy milyen csak felmenjen a kis fékes NBFL-re. Ha netán téli gumi is van rajta az még jobb.
Sziasztok, eladó 4db gyári MX-5 frissen fényezett alufelni 15"-os méretben. 45.000 a garnitúra. email: bazse@freemail.hu
Én gondolkozom rajta, de a többiek véleményére is kíváncsi lennék, hogy hogy passzolna a bordó autóhoz a piros perem?
Sziasztok!
Van egy szett gyönyörű állapotú felújított 15-ös alufelnim ami sajnos az én NBFL-emre nem megy fel a sportcsomag nagyobb féknyerge miatt. A pontos típus és méretek: MiM 2800, 7Jx15 ET35
Megvannak a kupakok is. Egy diszkrét nyomtávszélesítéssel még éppen jó lett volna a kocsimra, de Lalee lebeszélt róla, szerinte jobban járok a gyári felnivel, nekem meg megvan az a rossz szokásom, hogy hallgatok az okosabbra.
60 ezerért elvihető a szett, gumi nélkül, de NA/NB-hez való tehermentesítőket adok hozzá (54,1-60,1). Pillanatnyilag Veresegyházon vannak, de a Corvin-negyed közelében dolgozom, oda esetleg fel tudom vinni, ha úgy kényelmesebb.
Továbbá ha véletlenül valakinek pont téli gumival szerelve-centrírozva kellene, akkor esetleg odaadom egyben is, de az további fix 60ezer lesz, mert azokat most vettem újonnan, még egy métert se gurultak. (4db Taurus 195/50 R15 téli gumi). Ezeket a gumikat külön nem árulom, csak akkor mennek, ha valakinek a felnivel együtt kell ennyiért.
Ugyanitt elvihető 4db használt Fulda 195/50 R15 nyári gumi, szerintem még 2 szezont kibírnak, de nyilván ez használatfüggő. Eredetileg ezek voltak a felniken, az előző tulaj használta a gumikat. Szerkezetileg épek.
Ezeket 30 ezerért odaadom.
Továbbá keresek jó állapotú R15/R16-os NB alufelnit, lehetőleg gyárit, vagy bármilyet ami trükközés nélkül felmegy a nagyobb féknyereg ellenére!
Köszi!!
Zoli
06209849362
zoltszab77kukachotmailpontkom
Szia Matyi, Köszi az infót, hívlak !
Közben enzoauto bejelentkezett rá, így jegelve.
köszönöm az érdeklődést.
Matyi
Közben enzoauto bejelentkezett rá, így jegelve.
köszönöm az érdeklődést.
Szia Matyi!
Engem érdekel, ha esetleg enzoauto nem viszi el előttem. E-mail címem: "tothtamas9402kukacgémélpontkom"
Üdv:
Tamás
Szia,
Atx nem jelentkezett azóta. Kell a 4db 14-es lemezfelni téli noname gumival? 5k
Esetleg, ha enzoautónak sem kell, akkor valaki másnak?
Üdv
Matyi