--------------------------
Keresek egy garnitúra gyári alu, vagy méretben tökéletes acél felnit 15-ös méretben!
Sziasztok!
Nb gyári lemezfelni 14-es nem tul jo téli gumikkal, egyben elado!
8000ft a 4 darab!!!!!!!!!!!!!!!
20969hatvanhárom84
Sziasztok!
Nb gyári lemezfelni 14-es nem tul jo téli gumikkal, egyben elado!
8000ft a 4db
20969hatvanhárom84
Keresek egy garnitúra gyári alu, vagy méretben tökéletes acél felnit 15-ös méretben!
Szia,
Nem tudm, hogy felmegy-e ra a 175-os, jelenleg 185 van rajta, szoval az biztosan
Elerhetosegeim: tiborpopovics"kukac"gmail"pont"com / 06harminc 524 59hatvan.
Tibi
Szia!
Engem érdekelne a dolog, erre a 175-ös gumit fel lehet tenni ugye?
De mivel csak a héten érkezik meg a kocsim így nem vagyok klubtag, Hogyan tudnánk felvenni a kapcsolatot? kovacs.mark kukac rocketmail.com -ra eltudod küldeni az elérhetőségeid?
Szia!
Engem érdekelne a dolog (de mivel csak a héten érkezik meg a kocsim így nem vagyok klubtag). Hogyan tudnánk felvenni a kapcsolatot? kovacs.mark kukac rocketmail.com -ra eltudod küldeni az elérhetőségeid?
Sziasztok,
Elado a kepen lathato szett egyben.
Acel felni (R14), kisse rozsdas, rajta egy teli gumi ami mar eleg csere erett, van meg hozza 4db mazda gyari disztarcsa.
Ar: Te mond meg. En nem kerek penzt erte, hanem aki megveszi, a ra szant osszeget juttasa el egy szamara szimpatikus jotekonysagi szervezetnek. Teljesen bizalmi alapu a dolog. Elviszed, orulsz neki es kitalalod hogy kinek szeretnel segiteni es annak elkuldod a penzt.
A kereket a 2. keruletben lehet atvenni
Eladó két szett kerék 195 50 15" méretben.
Egyik gyári Enkei felni. Nincs sérülése, egy éve lett újrafújva.
DOT2011 Hankook RS2 gumikkal, használható nyári mintával.
2000Km-el ezelőtt szerelve/centírozva.
Ára: 60k Ft
Ronal felnik 7X15" nincs/kevés padkanyom, fékpor elszineződések
DOT2007 Vredestein Snowtrac téligumikkal kevés mintával.
Ára: 15k Ft
Hello, a Ronal felni erdekelne, merre van helyileg?
Szia, igen sima NB-n volt és 4x100-as. Egy dologra kell figyelni, hogy a nagyobbik NB fékekre nem megy fel a 14es felni, de ha a tiédben gyári van, (az évjárat alapján) annak jónak kell lennie.
Részletekkel megkereslek e-mailben, mindjárt küldöm!
Szia!
Lehet amatőr kérdés, de 4x100as a felni, ugye? Bár úgy látom NB-d van, akkor elvileg csak jó az enyémre is.
én megvenném, hol tudnánk találkozni, merre vannak a gumik? Nekem Budapesten lenne a legjobb, de rugalmas vagyok
Szia!
én megvenném, hol tudnánk találkozni, merre vannak a gumik? Nekem Budapesten lenne a legjobb, de rugalmas vagyok :)
Szia!
Lehet amatőr kérdés, de 4x100as a felni, ugye?
én megvenném, hol tudnánk találkozni, merre vannak a gumik? Nekem Budapesten lenne a legjobb, de rugalmas vagyok :)
Sziasztok,
van egy szett 14-es acélfelnire szerelt jófajta téli gumim eladó (Bridgestone Blizzak LM30 175/65R14 82T). Újonnan vettem a teljes szettet anno. Ez lesz a harmadik szezon amit kezdenék vele (olyan 5-6k km lehet bennük), de szeretném alufelnire cserélni (már megvan), úgyhogy ezeket eladnám. Amikor nem volt tél garázsfalra akasztva voltak tárolva, ld. alább.
DOT: 6C9P N9D 1913
Az ár 65k.
Előző kocsimon költséghatékonysági okok miatt Hijoin kerekek voltak, 3 évig használtam őket, semmi baj nem volt velük.
Money won is twice as sweet as money earned