varga-gabor
Velünk: 3743 napja
Eladó! Rota Slipstream 15" 4x100 195/50 Toyo Proxess R888 GG 140e Ft
Elkeltek!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Eladó 4db 17colos, 4x100-as kiosztású alufelni,
205/40 x 17-es Dunlop és Goodyear gumikkal (habár azoknak nincs túl nagy értéke). A
felnik nincsenek leütve, egyen van egy padkázási
karc.
Mx5-re még felférnek nekem is azon voltak.
55e Ft
Eladó 4db 17colos, 4x100-as kiosztású alufelni,
205/40 x 17-es Dunlop és Goodyear gumikkal (habár azoknak nincs túl nagy értéke). A
felnik nincsenek leütve, egyen van egy padkázási
karc.
Mx5-re még felférnek nekem is azon voltak
6,5 ET40. Nagyon könnyű, 5.5 kg. Gumi 2012-13 asszem. De most szedtem le őket a padlásról, két évet ott töltöttek. Utcára annyira nem valók. Sok a ragacs rajt.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
6,5 ET40. Nagyon könnyű. Gumi 2012-13 asszem. De most szedtem le őket a padlásról, két évet ott töltöttek. Utcára annyira nem valók. Sok a ragacs rajt.
Milyen széles és mi az ET-je? Gumik rajta mikori gyártásúak?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
Felnit szeretnék venni, és megnéztem az újakat, két kérdésem lenne a rutinosabb tulajdonosokhoz:
1, márkából mit érdemes venni? (nyárra van gyári, csak télre kellene pár hónapra, nem gondoltam csúcsminőségre..)
Enzo, Dezent, Hijoin, Anzio, Borber, Rial, ezekről a márkákról van valakinek infója/tapasztalata, vagy vegyem amelyik a legolcsóbb?
2, 1999es NB Anniversary, gyári előírás 6x15 ET 40, de a felnik többsége amit találtam ET35 és ET38 közöttiek, abból ugye nem lehet gond? (ha jól értem, mi az a besajtolási mélység, akkor 40-nél kisebbek jók rá, csak nagyobbak nem)
köszi
Én télre gyári felnit használnék. Egyébként a Rota se nagy minőség de legalább nem 10 kiló visuont pont a felúletkezelése gyenge,, egy tél is meglátszana rajta. 7" szélességű felninél lemehetsz akár et15-ig is, nem fog belérni semmibe viszont a kormányzási jellegen kicsit változtatni fog et30 alatt. Hogy mennyire és hogyan azt nem tudom megmondani, van aki szerint nem is érezhető még az et0 sem.
én a Goodwin oldalon szoktam tájékozódni arról hogy egy felni méret várhatóan fog-e problémát okozni. A 30mm alatti offsetes felniknél általában találsz megjegyzést a leírásban arról hogy mire számíthatsz.
Én télre gyári felnit használnék. Egyébként a Rota se nagy minőség de legalább nem 10 kiló visuont pont a felúletkezelése gyenge,, egy tél is meglátszana rajta. 7" szélességű felninél lemehetsz akár et15-ig is, nem fog belérni semmibe viszont a kormányzási jellegen kicsit változtatni fog et30 alatt. Hogy mennyire és hogyan azt nem tudom megmondani, van aki szerint nem is érezhető még az et0 sem.
Köszi szépen, nem tudtam hogy van egy ilyen csoport facebookon, de most megtaláltam és jelentkeztem is.
Rota 43.600/db újonnan, gondolom minőségben is más dimenzió mint amiket írtam, igazad van.
大使館
Köszi szépen, nem tudtam hogy van egy ilyen csoport facebookon, de most megtaláltam és jelentkeztem is.
Rota 43.600/db újonnan, gondolom minőségben is más dimenzió mint amiket írtam, igazad van.
Sziasztok!
Felnit szeretnék venni, és megnéztem az újakat, két kérdésem lenne a rutinosabb tulajdonosokhoz:
1, márkából mit érdemes venni? (nyárra van gyári, csak télre kellene pár hónapra, nem gondoltam csúcsminőségre..)
Enzo, Dezent, Hijoin, Anzio, Borber, Rial, ezekről a márkákról van valakinek infója/tapasztalata, vagy vegyem amelyik a legolcsóbb?
2, 1999es NB Anniversary, gyári előírás 6x15 ET 40, de a felnik többsége amit találtam ET35 és ET38 közöttiek, abból ugye nem lehet gond? (ha jól értem, mi az a besajtolási mélység, akkor 40-nél kisebbek jók rá, csak nagyobbak nem)
köszi
a Rota jobb de úgy tudom eléggé megdrágult. Most pont árul valaki egy szett 15x6,5-ös Rota Torque-ot 100k-ért!
Sziasztok!
köszi
Sziasztok!
köszi
Jó lenne nagyon, szeretném, a tél is szezon :D
Szia!
Megvan még ez a gumi?
Ha igen, engem lehet érdekelne. Milyen évjárat? Tudom h a fotón látszana csak nem tudom nagyítani és nem látom
大使館
Szia!
Megvan még ez a gumi?
Ha igen, engem lehet érdekelne. Milyen évjárat? Tudom h a fotón látszana csak nem tudom nagyítani és nem látom
Belvarosban eppen nem, de a X kerben igen
http://www.felniklinika.hu/