gabi87
Velünk: 3453 napja
Sziasztok!
Budapesten a belvárosban nem tud valaki olyan gumiszervízt, ahol vállalnak felni görgőzést?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Budapesten a belvárosban nem tud valaki olyan gumiszervízt, ahol vállalnak felni görgőzést?
Előre is köszi!
195/50 R15 új GT-Radial téli gumi garnitúra eladó! Fel sem voltak még szerelve!
-- 11500 Ft/db 46000 Ft a 4db -
Utánvétes küldés is megoldható!
Nem kínai gumik!
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Sziasztok!
Elnézést kell kérnem, csak a főoldalon láttam a topikot, hogy "gumi és felni", nem néztem, hogy a topik NB-hez tartozik! És egyből írtam is oda. Javítom, átteszem NC topikba!
Bocs! :D
Már NC-m van, frissen vettem... Csak a képek még nem aktuálisak, ez az előző MX5-öm... Ha már kikupáltam és szép idő lesz, akkor csinálok róla képeket és felrakom!
Ez így képek alapján nagyon 5x-nek néz ki. Ezt az NBFL-edhez adták, vagy mi a csuda? Hogy megy ez fel rá?
Szia!
A felni SSR 16x6,5J, ET55. A gumi pedig 205/50 R16. Ezek már 6 évesek.
Győrben lehet megnézni őket!
Sziasztok!
Eladó az alábbi 16-os acélkerék téligumikkal(Pirelli), a kocsihoz adták!
Én alufelnit szeretnék télre is!
Ár: 50eFt
Engem lehet, hogy érdekel. Milyen méretűek és évjáratúak a gumik? A felni gyári Mazda? Hol lehetne megnézni?
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Sziasztok!
Engem lehet, hogy érdekel. Milyen méretűek és gyártásúak a gumik? A felni gyári Mazda? Hol lehetne megnézni?
Sziasztok!
Érdekel a felni ha 30ért eltudjátok juttatni BP-re.
Eladó 2014 december végén újonnan vásárolt (számlája megvan) 4db Continental ContiWinterContact TS850 185/60 R14 téli gumi. DOT: 3414 (2014 nyári gyártás). Futott km: 2333 (igen, ilyen beteg vagyok hogy írom + hozzá 4db BWA (made in Italy) 14-es felniszett 4x100 6J ET37 (a felni "középtakaró"ja is megvan) + központosítógyűrű (57.7->54.1).
Ár: 80.000 HUF (50 a gumi + 30 a felni).
Eladás oka: annó amikor megvettem a kocsit még tervben volt a téli használat, de mivel nyáron is keveset megyek a kocsival, ezért feleslegessé vált.
Helyileg: Székesfehérvár
A felniknek csak a "pofájuk" lett fújva (általam), úgyhogy a festés nem profi munka.
Fizetés 2 részletben megoldható.
hokianderKUKACgmélPONTkom
Eladó 2014 december végén újonnan vásárolt (számlája megvan) 4db Continental ContiWinterContact TS850 185/60 R14 téli gumi. DOT: 3414 (2014 nyári gyártás). Futott km: 2333 (igen, ilyen beteg vagyok hogy írom :) + hozzá 4db BWA (made in Italy) 14-es felniszett 4x100 6J ET37 (a felni "középtakaró"ja is megvan) + központosítógyűrű (57.7->54.1).
Eladás oka: annó amikor megvettem a kocsit még tervben volt a téli használat, de mivel nyáron is keveset megyek a kocsival, ezért feleslegessé vált.
A felniknek csak a "pofájuk" lett fújva (általam), úgyhogy a festés nem profi munka.
Köszi!
Mivel holnap viszem gumishoz, remélem meglelem a felnin a méretet (vagy a gumis segít) és lemérem a "kisféket"
Na itt a kérdés!
Mi a kis és a nagy fék?! Gondolom a féktárcsa átmérőjét jelenti.
Melyik mekkora? Valaki tudja fejből?
Köszi!
I.
93< NA(FL): 255
NB(FL) "kis"fék: 255
NB(FL) "nagy"fék: e(löl) 270 / h(átul) 276
DE tuti, hogy ha használtad volna a fórum keresőjét akkor meg is találtad volna...
Köszi!
Mivel holnap viszem gumishoz, remélem meglelem a felnin a méretet (vagy a gumis segít) és lemérem a "kisféket"
Na itt a kérdés!
Mi a kis és a nagy fék?! Gondolom a féktárcsa átmérőjét jelenti.
Melyik mekkora? Valaki tudja fejből?
Köszi!
I.
Eladó 2014 december végén újonnan vásárolt (számlája megvan) 4db Continental ContiWinterContact TS850 185/60 R14 téli gumi. DOT: 3414 (2014 nyári gyártás). Futott km: 2333 (igen, ilyen beteg vagyok hogy írom + hozzá 4db BWA (made in Italy) 14-es felniszett 4x100 6J ET37 (a felni "középtakaró"ja is megvan) + központosítógyűrű (57.7->54.1).