Sziasztok!
Keresek télre 15ös lemezfelnit NBFLre! Szépség nem számit, de azért szerkezetileg legyen rendben! Helyileg Budapesten lenne a legjobb.
Üdv,
Krisz
Na akkor Megint megpróbálok értelmesnek tűnni...
Van egy vas,
Mazda MX-5 NB
Évjárat 2000
Motor 1598 cm3
Szín: 04 Piros! :-)))) (Bár a violett nem piros)
Motorkód: B6
Ebből meg tudjátok mondani? Vagy kell a motorszám / alvázszám utolsó 6 számjegye per kettősintegrál Mars-Hold távolság?
Köszönöm a segítséget...
I.
Na akkor Megint megpróbálok értelmesnek tűnni...
Van egy vas,
Mazda MX-5 NB
Évjárat 2000
Motor 1598 cm3
Szín: 04 Piros! :-)))) (Bár a violett nem piros)
Motorkód: B6
Ebből meg tudjátok mondani? Vagy kell a motorszám / alvázszám utolsó 6 számjegye per kettősintegrál Mars-Hold távolság?
Köszönöm a segítséget...
I.
Mikori a vas?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Fizikai lehetetlenség lemérni a féktárcsa átmérőjét? Szerintem még úgy sem kivihetetlen ha fent van a kerék....
Van 270-es is az a "nagy" fékes nekem 2003-as 18 NBfl-em van nekem ezt is hozta rá a program. De azért megmértük mielőtt elhoztuk a fékcuccokat.
Az ,hogy melyikre mit szereltek még előttem is rejtély egyenlőre. Elvileg az FL-eken az van de lehet csak az 1.8-asokon? de lehet abból se mind passz :D
Nekem 15-ös alu felnivel van gyárilag. De nem mindegyik 15-ös felni jó rá sajnos ez próba szerencse ezzel küzdök jelenleg
Ez engem is érdekelne.
Találomra megnéztem 1999-es és 2005-ös autókat kiválasztva, 1.6 és 1.8 motorral is 254mm-es első féktárcsát hoz minden autóra a Bárdi online.
Ezek szerint létezett többféle variáció? Már csak egy esetleges upgrade szempontjából is érdekes lehet.
Köszi!
Szia! NB-d van, vagy NBFL-ed?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
Segítséget és magyarázatot kérek Tőletek!
Szeretnék felnit venni a téligumikhoz, mert nem hiszam, hogy a szezononkénti cserélgetést nem szeretem.
Többen írjátok, hogy kis / nagyfékesre is van külön felni. Valaki lenne kedves elmondani, mi mitől függ? Honnan tudom, hogy nekem melyik van? Típusszám vagy motor?
Létezik acélfelni is az MX5-NB-re? És ha igen, milyen méretű?
Köszönöm a segítséget!
I.
Sziasztok!
Segítséget és magyarázatot kérek Tőletek!
Szeretnék felnit venni a téligumikhoz, mert nem hiszam, hogy a szezononkénti cserélgetést nem szeretem.
Többen írjátok, hogy kis / nagyfékesre is van külön felni. Valaki lenne kedves elmondani, mi mitől függ? Honnan tudom, hogy nekem melyik van? Típusszám vagy motor?
Köszönöm a segítséget!
I.
Eladó 4 darab felni, gumi nélkül. Német gyártmány, 16-os, et35, 7j, 4x100, mx5-re való tehermentesítővel. Normál használt állapotban. 60 000 forint.
Német gyártmány, 16-os, et35, 7j, 4x100, mx5-re való tehermentesítővel. Normál használt állapotban. 60 000 forint.
Sziasztok, 15"-ös, MX5-re valók,újra szinterezve, futásuk tökéletes, csak kis fékesre(1,6) megy fel. Irányár: 60.000/garnitúra
A többi méret is érdekelne: középfurat, ET, szélesség, stb.
Köszi!
大使館
nem is néztem a belinkelt méretet, de jó hogy szóltál, jogos erre figyelni fogok köszi !