mikulas00
Velünk: 3702 napja
...
...
Sziasztok,
Eladó Toyota avensisem. Mx5 Na, Nb csere érdekel.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/toyota/avensis/toyota_avensis_1_8_sol_plus_csere-15499708
Köszönöm
Sziasztok!
Mi közel 100.000 km óta hajtunk dízel Giuliát. Eddig hibamentes szerencsére, a vezethetőség továbbra is nagyon precíz, a beltér is újszerű maradt, pedig nincs dédelgetve. Ajánlom, főleg szubjektív okból. Ha nem vagány utazóautót akarnék venni, Toyota Camry lenne.
Mármint jó cégnél dolgozik?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Hú, az nagyon jampec! Tud élni a srác.
Jaguar, de az ugyanaz.
Jaguár, de az ugyanaz.
Általában elektromos problémáik vannak, de Hunyának pl. EGR szelep szórakozik, amit egyszerűen nem tudnak megoldani.
Általában elektromos problémáik vannak, de Hunyának pl. EGR szelep szórakozik, amit egyszerűen nem tudnak megoldani.
Ez nem jó hír.
Még Land Rover Discovery Sportban gondolkodtam. Árban kb. ugyanannyi, de arról mindenki lebeszélt, még a flottakezelő is, mert olyan sok a probléma velük (Land/Range Rover - Jaguar).
Arra gondoltam.
Elvileg tegnap kaptatok 2 Stelvio konfigot az Eurofleet-től...
Nem egészen, de majdnem. Riegler Győr.
Riegler
Tényleg, Te a Schneidernél dolgozol!
Ti Alfáztok is? Azt hittem Mazda... :)
Az a keretembe nem fér be!
Ráadásul a 20-as új Stelvio /Giulia az új középkonzollal és Infotaiment rendszerrel naprakész. A Giuliából már megjött az első, Strlviot még várok, de az érintő képrenyő gyors, pontos, jól variálható. Maradványérték jó lehet és a flottakedvezményben is vannak jó ajánlatok.
Akkor egy Macan S-be is belefértek
A Santa Fee-t én is megnéztem, és még viszonylag jó flotta kedvezményt is adnak rá, de a maradványértéke annyival gyengébb, mint a Stelvio-nak, hogy nem győzhet az ár-érték versenyben. Persze, mi csak hárman vagyunk, meg egy 6,5 kilós kutya.