Matt
Velünk: 6275 napja
Atyaisten azok az ülések. Nem kötöd be magad az első kanyarban kiesel a susnyásba.
Egyébként olyan mintha egy kindertojásba lett volna benne.
Atyaisten azok az ülések. Nem kötöd be magad az első kanyarban kiesel a susnyásba.
Egyébként olyan mintha egy kindertojásba lett volna benne.
Ami szép az szép. Meg hát biztosan marha jól megy.
Oryx Fa(s)tcat
Ami szép az szép. Meg hát biztosan marha jól megy.
https://m.ebay.co.uk/itm/Oryx-Fastcat-Aero-kit-car-/323305453441?_mwBanner=1&_rdt=1
Pont ugyanezen az Alfán meditáltam ugyanerről 2 napja!
Véleményem szerint az autók fejlesztésének azon részét, ami az esztétika tökéletesítésére irányult abba lehetett volna hagyni a 60-as években.....
Halihó!
Az egyik AE86 om eladósorba kerül, talán itt értékelik is picit és nem hasonlítgatják össze mindenféle roncstelepszökevénnyel
Adatok:1985 ös évjárat, gyári 1.6 16V GT, tehát sperres és tárcsafékes elöl hátul. Alváz, küszöb,sárvédő ép de a korából kifolyólag van csinosítani való rajta. Nem olcsó , cserébe drága de kb tisztában vagyok a piaci árával és ha nincs szétütve akkor ez csak nőni fog, mint az előző 10 év során minden kult japán autónak. irányár: 3.5mFt valamint fiatal családi autót beszámítok 1.5m ig ( Toyota, Honda, Mazda stb)
Naaagyon tetszik ez a kis rizsrakéta!
Széép választás
Touge Runnerz
valahol 2-300k körül vette, motor és váltó hibákkal, elvileg már minden működik, elektromos rendszereke is rendben. Múlt héten nagyon nézegettem, de valamiért elbizonytalanodtam.
Az egesz ott kezdodott, hogy keresgeltem valami "jarkalos autot" az MX5 melle ami mindenapos auto, mert sokszor nem eleg a merete mar, foleg bringamnak illetve 2-nel tobb embernek. Igazabol feher Ek9 TypeR-t kerestem, egyet kiprobaltam itt, de eleg szukos(motorja,valtoja persze nagyon tetszett 185LE/1050kg), utana megneztem egy EP3 TypeR-t az egybol elvarazsolt, van benne hely, nagy 4emeber kenyelmesen csomaggal elfer, igaz 200kg-al nehezebb, viszont a K20 vmi elkepesztoen jo motor, ezen egy komplett rozsdamentes Piper kipuffrendszer van 4-2-1 leomlovel, amit a tulaj tett ra meg, nagyjabol 220LE. Amin meglepodtem, hogy milyen nyomatekos - 1.8VVT kozeleben nincs ehhez kepest - illetve vezettem S2000-et is, de az 6000-ig nem valami nagy szam, ez viszont alul is kelloen nyomatekos, mikor 5700-5800 kornyeken valt a VTEC nincs olyan brutalis atmenet, de a hangban igen . Ami kulon tortenetet meger meg az a gyari 6os valto, MX5-e is jo, de ez talan meg egy fokkal jobb, a fek is nagyon harapos, egy 1.8 NBFL-hez kepest. Masik dolog a motor hangja, nagyon szepen szol a K20, jo persze a leomlo is segit, de nagyon tetszik.
Egyedul olajcserere kell figyelni illetve, km-tol fuggoen arra kell figyelni, hogy csereltek-e lancot illetve feszitot mar, elvileg 130-140ezer km kornyeken, kulonben nagyon tartos motor, illetve nagyon stabil szeriaban, sokkan mennek 400+ LE-vel teljesen szeria blokkal, persze en meghagyom szivoban, de szivoban eleg draga tuningolni, olyan 240LE-t lehet "relaitve" olcson kihozni.
Illetve az ara miatt jo az EP3, EK9 nem volt 6000font alatt, ezekbol 2000-2500font kozott mar van jo, persze a japan importok dragabbak inkabb 4000font, de azokban van 1-2 plussz extra pl sperr, ami ebbol neha hianyzik kicsit, mert ez angol verzio.
MX5 vonatkozasa is van a dolognak, ahol az autot vettuk, onnan nem messze volt a Blackcat, ahol K20 swap MX5 keszulnek, ott nem fotozhattam belul, de lattam a dolgokat, pl a gyari bolcso van atalakitva K20 befogadasara es ehhez van az olajtekno kialakitva, akkor a K20- MX5 valtoharang, motortartobakok, egyik nagy kihivas a leomlo elkeszitese eleg szuk ahely es a masik oldalon kell levinni a csovezest. 3000font alatt szeretnek adni a komplett szettet, plussz kell nyilvan egy K20, komplett kabelkoteggel, vezerlovel. De eleg jo lesz, a motor magaban is konnyebb tizenx kg-val, de egy 300kg-val konyebb NA-ban, brutal jo kis konfig lesz.
Kinek kell Chimaera ha van Crimea!
Nekem nem kell. Öreg, kicsi a csomagtér (nem fér bele a hűtőm), hátha rozsdás is... fujjj
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Brutál jól néz ki!
Csak a hátsó szárnyat egy kicsit túltolták
Brutál jól néz ki!
Brutál jól néz ki!
hát nem sleepernek készült :D