Nitzer
Velünk: 5230 napja
Brutál jól néz ki!
Csak a hátsó szárnyat egy kicsit túltolták
.
Brutál jól néz ki!
Csak a hátsó szárnyat egy kicsit túltolták
.
Valaki akarjon csaladot alapitani es venni egy csaladi batart....sut a nap.ez nem elet nekem!
Csere is jatszik emixre
https://www.autoscou___50040a7b9e?cldtidx=1
Otthon tartogatós, törölgetős :D
Tulajdonképpen erről van szó.
http://szegedma.hu/h___ren-fotok-video.html
Egyezerűen oda mentem, begördültem az udvarra, bementem az ajtón és szembe találtam magam Odinnal. Azt hiszem annyira nem örült, nem értette hogy találtam oda, azt mondta hálistennek kevesen találják meg őket. Utána kedves volt és rám szánt 15 percet, körbe vezetett és megbeszéltük a legégetőbb kérdéseket. Aztán valahogy mégse vettem meg egyik kocsit sem :-)
Tegnap különleges élményben volt részem....
.
.
Helló,
köszi a tök jogos kérdéseket, szóval a Motegi kivitel tudomásom szerint csak a 125 lovas verzióban létezett, így ez is az. Mindene gyári, szerencsére elkerülték a tuning Matyik. 850-es irányárra gondoltunk, de igazából az a kérdés, hogy mennyit kell még ráfizetnünk az MX5-re. NB és NFBL is jó lehet, a nagyobb motor és a sperr, amire pályáznánk.
köszi,
Marci
Volt abból is VTi. Amúgy meg a 12X Le-s verzió is VTEC.
Szia!
Árban mi az elképzelés? VTI motoros? NB vagy NBFL érdekel titeket? (azon kívül hogy 1.8 sperr)
Üdv: Bence
Szia!
Árban mi az elképzelés? VTI motoros? NB vagy NBFL érdekel titeket? (azon kívül hogy 1.8 sperr)
Üdv: Bence
Ezek is jó kis gépek. Az még talán segíthet, ha leírod, h milyen motoros.
Sziasztok,
az öcsém életében is eljött az a pont, amikor MX5-öt KELL vennie, ezért eladó a '97-es évjáratú, nagyon szép állapotú CRX Del Sol-ja. Ami izgis, hogy Motegi kivitel, barna bőr belsős, nem volt rommá törve, szóval igazi ritkaság. Vezérlés, termosztát, lambda szonda egy éven belül cserélve, az utolsó szervizen Lalee-nál járt. 185 ezer km van benne, írjatok üzenetet, ha valakinek érdekes lehet.
a legjobban annak örülnénk, ha valaki beszámolná egy 1.8-as, sperres NB-be