ondinoa
Velünk: 3450 napja
Van?Kell! - wankel
Itt egy blog, RX8-ban gondolkodóknak:
http://wankel.blog.hu/2016/11/15/mi_ez_ki_ez
MERKUR rendszam, kesz vagyok
Cigizest hanyagolni, kocsinak nincs baja, stop
Ma egy fél év állás után beindítottuk a Trabit, ez lett belőle
Nekem eddig ilyen celra a Ford SportKA jott be. Mindenki leszolta (meg en is eloszor), de kimesz a hegyekbe kanyarogni egyet vele, es leteszed a hajadat
Hello,
Igaz engem pár éve Mikulas00 megszabadított az MX5-től..egy időre, de szeretném elújságolni, hogy a Lexus IS200 mellé sikerült beszerezni egy Fiat Panda 100HP-t. Még csak pár napja ismerkedem vele, de szuperjó kis móka ez a gép. Ha családalapítás miatt a 2 személyes autó használata egy időre offtopic, ez nagyszerű pótlék lehet (igazából mind2).
Üdv: m4n4
Sziasztok,
tovább szelektálom a flottát, van egy 2002-es 2.2 td Nissan Priemeram, hátha érdekes lehet valakinek. 295 ezer km van benne, újkora óta ismert előélettel, felújított turbóval és kb 20 ezer km-vel ezelőtt cserélt kettős tömegű lendkerékkel, téli-nyári gumikkal, tetőcsomagtartóval, 2017 augusztusig vizsgával. Néhány karcot leszámítva teljesen rendben lévő autó, MX5-höz képest vicces fogyasztással.
És ami a legfontosabb: a BBR mellé egy NB elférne, szóval vállalható állapotú NB-re ráfizetnék.
Ha valaki tud esetleg megbizhato forrasbol egy kompakt csaladi jarmuvet kb 500-700k kornyeken, szoljon.
Focus1, Astra, Almera, Honda Jazz, ilyesmik erdekesek.
hello, ide írjatok légyszi: m(pont)illyes kukac gmail.com