Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Összes többi    »    Egyéb autók    |   << vissza

Egyéb autók

2015-10-12 8:57:44
szizso

szizso

Posztok: 451
Velünk: 3907 napja

Ezt erdemes lesz figyelni. smile http://totalcar.hu/m___sportos_zseb-toyota/

aláírás

RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2

2015-09-30 23:39:01

AndLac

Posztok: 54
Velünk: 3778 napja

Sziasztok! Mi a velemenyetek a Mazda Mx 3 1.8as verziojarol?Tapasztalatok?

2015-09-30 17:24:10
wolfblind

wolfblind

Posztok: 1825
Velünk: 4492 napja
Gyéé, 2015-09-30 14:49:24

Pöpec, tetszik bár fura. Na és ez? Nissan Silvya Varietta https://m.youtube.com/watch?v=rSCtrrmPPwg

Kemenytetos Autech Silvia, huh ez adja nagyonTongue out, inkabb ilyet hoztak volna Europaba is Micra CC helyettCool. Autech kulonben egy kulonleges tuning reszlege a Nissanak, nyilvan mindenki csak a NISMO-t ismeri. De pl ok fejlesztettek az R34 GTR kombit is. Autech Stagea 260 RS neven fut, nekem
nagyon bejon a formaja:

2015-09-30 14:49:24
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6627 napja

Pöpec, tetszik bár fura. Na és ez? Nissan Silvya Varietta https://m.youtube.com/watch?v=rSCtrrmPPwg

aláírás DrasticPlastic Driver
2015-09-30 14:20:10
wolfblind

wolfblind

Vmilyen szinten az MX5  szellemi elode, Rwd Toyota kabrioWink, Gyee regi 4szemelyes kabriovagyat is kielegitene...

http://suchen.mobile___=24100&pageNumber=3#

2015-08-28 12:11:37
WarLock

WarLock

Posztok: 1088
Velünk: 5120 napja

Már majdnem kimerítettétek a teljes palettát ami nekem is eszembe jutott, de még volt valami, amit nem láttam itt leírva.

Lancer Sportback?

Bár ez nem fogja szétszaggatni az aszfaltot, de nem lehet rossz választás szerintem.

2015-08-28 11:29:09
wolfblind

wolfblind

En egy Mazda 6 kombi 2L 145lovas alap skyactive benzinest szoktam hasznalni a cegnel surubben, teljesen rendben van es hatalmas belul. A cx3 sztem kicsi belul, a cx-5 mar elmegy...

Most hely kell, fogyasztas a lenyeg vagy driftauto kell smile ? A Subaru BRZ  is valszeg nagyon jo, de az megint sportauto kategoria, igaz azt nem vezettem meg, de a testveret a GT86-ot egy hetvegen igen, nagyon jo kis auto, csak az is ket szemelyes ugye. Ennyi erovel alap ND is van 7millioert, vagyis nemetben 22900eur a listaara...

Fordbol csak az uj osszekerekes RS lesz jo a Drift funkcioval, meg az uj Mustang ugye....de azok sajnos 8 felett vannak.

Történet:

En egy Mazda 6 kombi 2L 145lovas alap skyactive benzinest szoktam hasznalni a cegnel surubben, teljesen rendben van es hatalmas belul. A cx3 sztem kicsi belul, a cx-5 mar elmegy...

Most hely kell, fogyasztas a lenyeg vagy driftauto kell:)? A Subaru BRZ  is valszeg nagyon jo, de az megint sportauto kategoria, igaz azt nem vezettem meg, de a testveret a GT86-ot egy hetvegen igen, nagyon jo kis auto, csak az is ket szemelyes ugye. Ennyi erovel alap ND is van 7millioert, vagyis nemetben 22900eur a listaara...

2015-08-28 10:16:32
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 6105 napja
atomin, 2015-08-28 9:14:22

Hunya, 2015-08-28 8:44:53

Szerintem egy szép és jól felszerelt Mazda 6 bele kell férjen a 8 misibe. ne listaárat nézz, kapásból lejön min 10%.

Mi most VW-re épp 22%-ot kaptunk, az a maximum.

CX-5 szerintem kicsit drágább.

Új Honda CIVIC? :-)

3 ajtós is jó?

Vagy valami buligép: C4 Picasso, állat jó mind kívül mind belül. És nem drága.

Hátul alszol benne, elöl combtámaszos fotel, mi kell még?

Néztem már RS Octaviát 220 LE és BRZ-t is, szóval jöhet, de inkább a komolyabb márkák, mint valami francia smile

A Civic-et jó hogy mondod, most láttam minap egy újat, és szép volt nagyon, vajon belül mit tud, rá is nézek.

A za baj mazda 6-al, hogy alap mocival lehet egy szintel magasabb exra csomagot kérni, talán belfér, de oda kevéske az a motor, úgy anyira nem élvezhető, és a csomagban is kevés jó extra található. Nagyobb motorral pedig már az alap csomag is jelentősen megdobja az árat ... :/

Nem pont CX-3 lesz kint az éven tesztelésre, nézegetésre a találkozón?

Ha kell a méret és a csomagtartó, akkor az Octaviát ajánlom, az egy őszinte autó. ha nem kell, akkor próbáld ki a CX-3-at, az tuti fantáziadúsabb.

BMW, Merci, Audi, Jag drága, Seat nem valami hűde, franciák kilőve, valami izgalmas Alfa?

Mivel neked benzines is lehet, jóval nagyobb a választék. Nálam csak dízel lehetett, így sok kiesett. ja, és csak német. :-(

KIA Sorrento? vagy valami ilyesmi? Igaz ha nem számít a 7 év gari a 3 év miatt akkor nem szempont. Lízing, vagy vétel?

aláírás May the Fairy be with You!
2015-08-28 9:14:22

atomin

Posztok: 2354
Velünk: 4139 napja
Hunya, 2015-08-28 8:44:53

Szerintem egy szép és jól felszerelt Mazda 6 bele kell férjen a 8 misibe. ne listaárat nézz, kapásból lejön min 10%.

3 ajtós is jó?

Néztem már RS Octaviát 220 LE és BRZ-t is, szóval jöhet, de inkább a komolyabb márkák, mint valami francia smile

A Civic-et jó hogy mondod, most láttam minap egy újat, és szép volt nagyon, vajon belül mit tud, rá is nézek.

A za baj mazda 6-al, hogy alap mocival lehet egy szintel magasabb exra csomagot kérni, talán belfér, de oda kevéske az a motor, úgy anyira nem élvezhető, és a csomagban is kevés jó extra található. Nagyobb motorral pedig már az alap csomag is jelentősen megdobja az árat ... :/

Nem pont CX-3 lesz kint az éven tesztelésre, nézegetésre a találkozón?

2015-08-28 8:48:32

atomin

Szép Szép,  már néztem,  de a policy

2015-08-28 8:44:53
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 6105 napja

3 ajtós is jó?

aláírás May the Fairy be with You!
2015-08-28 8:15:43

Lasi

Posztok: 150
Velünk: 3789 napja
atomin, 2015-08-27 23:16:28

Nos, mit irtok?

Hali!

Csak új jöhet szóba?

Nekem eladó a Lexusom, gyanítom nem csak 3 évig szólgálna ki , és ezzel sem kell szégyenkezni utcán. Nem egy tucat autó, mely beleolvad a környezetbe . Pénzed i marad, melyet el lehet költeni szép lányokra :D

http://www.hasznalta___son_automata-9273336

aláírás Lexus IS250, Corolla AE86gt, Lexus RX450H, Mazda RX-7 FD
2015-08-28 7:57:48

atomin

szizso, 2015-08-28 7:29:50

Üdv,

Lenne itt egy téma, amit feldobnék diszkurzusra, és persze érdekelne a véleményetek is.

Kb 8 misi határig melyik /új/ autót választanátok a következő opciók közül, és mi lenne az érv a döntés mellett?

1. Mazda 6 kombi - alap motor, alap felszereltség

2. Mazda CX-3 - Alap motor benzin 150Le automata - Full felszereltség, mica fehér szinben

3. Mazda CX-5 - a megadott értékben felszereltség passz.

4. Valami más autó

Esetleges céges autó, szabad a márka és tipus választás, összeghatár limit szab a fantáziának küszöböket.Gyerek nincs még 3 évig /3 év után az autó cserés/, fiatalság, sportos, dinamikus /nem baj, ha hátsó kerekes.

A Subaru BRZ azért nincs a listán, mert 8M-ért az alap felszereltség, piros szinben jön éppen ki, Torsen nélkül, vagy ez nem baj, ez is fasza?!?

Nos, mit irtok?

Egy Focus ST tekerek egy fel éve, mar az új feszliftest. Ha nem nyűg, hogy kemény a felfüggesztés és a Recaro miatt hosszú úton sem tudsz tökvakarosan ülni akkor próbálj ki egyet. smile . 250 lóval mar itt a kinti autópályákon sem kell állandóan a tükröt nézve autózni. smile alap felszereltség is nagyon jo és talán úgy benne van a 8m határban. összeségében nagyon jo gép, a mindennapi ingázásra talán sok is.

Ezt az ST-t pont néztem, bár valamiért Ford ellenes érzéseim vannak. Ettől függetlenül, mindenképpen meg kellene nézni élőben is egyet, úgy hogy mutat. Mehet a listára, Köszönöm

2015-08-28 7:29:50
szizso

szizso

Posztok: 451
Velünk: 3907 napja

Üdv,

Lenne itt egy téma, amit feldobnék diszkurzusra, és persze érdekelne a véleményetek is.

Kb 8 misi határig melyik /új/ autót választanátok a következő opciók közül, és mi lenne az érv a döntés mellett?

2. Mazda CX-3 - Alap motor benzin 150Le automata - Full felszereltség, mica fehér szinben

4. Valami más autó

Esetleges céges autó, szabad a márka és tipus választás, összeghatár limit szab a fantáziának küszöböket.Gyerek nincs még 3 évig /3 év után az autó cserés/, fiatalság, sportos, dinamikus /nem baj, ha hátsó kerekes.

A Subaru BRZ azért nincs a listán, mert 8M-ért az alap felszereltség, piros szinben jön éppen ki, Torsen nélkül, vagy ez nem baj, ez is fasza?!?

Nos, mit irtok?

Egy Focus ST tekerek egy fel éve, mar az új feszliftest. Ha nem nyűg, hogy kemény a felfüggesztés és a Recaro miatt hosszú úton sem tudsz tökvakarosan ülni akkor próbálj ki egyet. smile . 250 lóval mar itt a kinti autópályákon sem kell állandóan a tükröt nézve autózni. smile alap felszereltség is nagyon jo és talán úgy benne van a 8m határban. összeségében nagyon jo gép, a mindennapi ingázásra talán sok is.

aláírás

RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2

2015-08-27 23:22:35
Dragunov66

Dragunov66

Posztok: 1612
Velünk: 3747 napja

Üdv,

4. Valami más autó

Nos, mit irtok?

ND? :-D 

aláírás "Gumid kopjon,ne a lelked!"