Zefa
Velünk: 4028 napja
Szia!
Holnap délelőtt ott leszek. Ha ráér a tulaj szívesen megnézem.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Szia!
Holnap délelőtt ott leszek. Ha ráér a tulaj szívesen megnézem.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Sziasztok, Van esetleg Oroszlany kornyeki klubtarsunk aki valamnnyire szakerto szemmel meg tudna elozetesen tekinteni az alabbi gepjarmuvet?
http://www.hasznalta___oyota_celica_1.6_st-9078600Ha nem egy darbokbol legozott darab akkor megfontolnam, mert jo kis 2. projekt lehetne belole.
Jo alap, mar csak a felni meg a futomu tobbet er, mint a meghirdetett ar, ha jo allapotban van.
Sziasztok, Van esetleg Oroszlany kornyeki klubtarsunk aki valamnnyire szakerto szemmel meg tudna elozetesen tekinteni az alabbi gepjarmuvet?
http://www.hasznalta___oyota_celica_1.6_st-9078600Ha nem egy darbokbol legozott darab akkor megfontolnam, mert jo kis 2. projekt lehetne belole.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Ha nem egy darbokbol legozott darab akkor megfontolnam, mert jo kis 2. projekt lehetne belole. :)
Én meg egy iyenre:
Milyen lehet egy emxhez képest?
Sokáig nekem is ez volt az álmom, aztán rájöttem, higy itthon ilyenre rendszámot kapni...?
NC bázison egy szép darab:
Én is el legóznék vele De attól tartok, max nyugdíjas korom után lenne rá időm, akkor meg már nem tudnék beszállni, ha mégis, akkor meg a szereléssel töltött időt inkább autózással tölteném, ha lesz még akkor ember álltal vezetett autó.. ( ha más nem akis NB remélem megmarad )
Sokáig nekem is ez volt az álmom, aztán rájöttem, higy itthon ilyenre rendszámot kapni...?...
Valahogy el lehet intézni.
Itt egy ismerősöm autója:
Le a kalappal...
Én ezt a rengeteg munkát kikerülendő vettem a Mazdát, ami a legközelebb van egy Sevenhez, de napi használatra alkalmas autó, míg a Seven abszolút csak hétvégi.
Sokáig nekem is ez volt az álmom, aztán rájöttem, higy itthon ilyenre rendszámot kapni...?...
Valahogy el lehet intézni.
Itt egy ismerősöm autója:
.
Én meg egy iyenre:
Van tc osszehasnolnitas Mx5 vs ez(elfelejtettem a nevet)tudtommal "kit" autokent is lehet venni amit te raksz ossze
Simán DIY; 3000 Fontért rakják össze Neked a gyárban. pl: Seven 160
Sry :-( duplaztam..
Én meg egy iyenre:
Van tc osszehasnolnitas Mx5 vs ez(elfelejtettem a nevet)tudtommal "kit" autokent is lehet venni amit te raksz ossze
De az ugy nem vicces ha nem te rakod ossze :-D
Én meg egy iyenre:
Sokáig nekem is ez volt az álmom, aztán rájöttem, higy itthon ilyenre rendszámot kapni...?
NC bázison egy szép darab:
Én meg egy iyenre:
De az ugy nem vicces ha nem te rakod ossze :-D
Én meg egy iyenre:
Én meg egy iyenre:
Jöhet ;-)
Nekem meg ez tetszik , Subaru Brat vagy Brumby(ha ausztral), ami hihetetlen 1994-ig gyartottak, de Europaban nagyon ritka ez az osszkerekes ute :
@Kenmeri gyonyoru, de ezek aranyaron mennek mar, multkor volt itt egy elado 54.000Eur-ert ment el...
Én meg egy iyenre:
Én meg egy iyenre:
Erre én is szívesen licitálnék... '73 Skyline