Cimbi
Velünk: 5254 napja
Mi szinte minden versenyen ottvagyunk Éljen Sanya és F1Pisti, bulijoe és Crybaby Ők a fav!
if in doubt, flat out.
Mi szinte minden versenyen ottvagyunk Éljen Sanya és F1Pisti, bulijoe és Crybaby Ők a fav!
if in doubt, flat out.
Legjobb az első!!
Nemnormáááális...
Nagyon szépek a képek (mind a 3száz akárhány) ,..élményszerű..Danny
http://www.britishv8.org/Other/BobHokanson.htm
Ez egészen penge!
A DONKERVOORT gyár.
Szép a motortér, ahogy ilyen keskeny helyre bepaszírozták légszûrôstül.
Na meg érdekes, hogy a kipufogó a hátsó kerékbobban megy.
De mi volt ez? Már nincs fent az a hirdetés amit belinkeltetek, nemtom megnézni.
Tatabányán egy tűzpirosat árultak kereskedésben 1.8-ért. Persze lehet karis, de nem igazán akarják tartani az árukat. Lehet, hogy a drágább fenntartás miatt, megaztán rétegautó.
Szerintem ez csak a Gyéé kolléga újabb próbálkozása
Gyanúsan közel van az autójához!
húúú szorítok h összeáljon! ;-)
0,4bar az elég deffenzív 0,5bar ig nincs nagy gond!
motor mechanika (hajtókar, dugó, kompresszió) akkor marad minden gyári ugye?
a füles az "tuningolt" sztetoszkóp és akármilyen fapad megoldásnak tűnik kitűnően alkalmas a gyújtás megfelelő beállítására!
na majd a Barac féle találkozón innen folytatjuk.. ;-)
Én nem kittezek az tuti.Ezen megoszlanak a vélemények az biztos.Amit eddig hallottam, hogy amcsiból gyenge minőségűek, amik jönnek, ami németektől kompresszor az sem teljesen 100 as.(Ez az én véleményem-tapasztalatom, de nem szentírás)Szóval én egy kedves ismerősömhöz viszem a verdát, aki megint bebizonyította, hogy igényes szép és jó munkát végez, és ami nem elhanyagolható, hogy megbízható működéssel párosul.Már sokszor meséltem róla. Ő főleg BMW-k, be épít turbót.
A tegnapi 600 paci feletti bömös megint megerősítette bennem, és hogy már kb 1000x átbeszéltük, hogy mit kéne tenni az autómmal, hogy ő lesz az emberem, aki megépíti.Régebben ajánlotta nekem a Vems nevezetű motorvezérlő elektronikát, amit ők használnak.Akkor még csak tőle hallottam ezt a márkát, de közben lett egy-két ismerős, aki megint csak ezt használja.Igaz ők nem 30-40pacival emelték a teljesítményt.Régebben úgy gondoltam, hogy ez lehet egy kicsit túlzás meg lehet mx-5 höz direkt motorvezérlő elektronikát kapni külföldön, de most egy olyan árat mondott a Vems-re mint egy külföldről behozott bármilyen más márka, ami nem tud annyit.Ami biztos a Vems által nem hullik szét a motor, és ezzel kilehet védeni a további problémákat.Szépen tudnak mindent méretezni, megvan a műszerezettség és szerintem a szakértelem is. Mindezek mellett szerintem egy korrekt srác.Nem a legolcsóbb a biztos, de nem is a legdrágább.És tudjuk, hogy olcsó húsnak híg a leve.Most megint nagyon rápörögtem a témára, pedig már egészen megnyugtattam magam ,hogy már nincs szükségem a turbóra