Gyéé
Velünk: 6627 napja
Aranyosak vagytok de jobb is így mert végül elfelejtkeztem az egészről mert a dámbésdámber volt a tv-ben és még mindig magával tud ragadni. Meg utánaolvastam és kiderült, hogy az rx7 többet fogyaszt úgyhogy nem kell.
Aranyosak vagytok de jobb is így mert végül elfelejtkeztem az egészről mert a dámbésdámber volt a tv-ben és még mindig magával tud ragadni. Meg utánaolvastam és kiderült, hogy az rx7 többet fogyaszt úgyhogy nem kell.
Szia Gyé!
Sajnos a masnival sokáig vacakoltunk, sehogyan sem akart az autó tetején maradni ezért késtünk és hiába kerestünk kutattunk sehol sem találtunk. Dudálni csöngetni nem akartunk ilyen hajnali órában,no meg arra is gondoltunk mi van ha mégsem tetszik,mi van ha ismét csalódnod kell egy más tipusban mint amelyet már megszoktál?...és ezzel végleg elveszted bizalmad a többi tipus iránt? Ekkora lelki terhet nem akartunk felvállalni sem téged terhelni véle...mert Te egy jó ember vagy! Így szépen csendesen elgurultunk a tudattal ,hogy ugyan ajándék ótó nincs de a lelki békéd megmarad.
Gyéé ez megfelelne?
szerintem a bimbiknek az a bajuk, hogy a hátsó ülések miatt hátulról rengeteg levegö jön ami kellemetlen lehet...
nemrég mentem elég sokat egy F12-vel (6os cabrio) és meglepöen szeles volt az emixhez képest, még felhúzott ablakokkal is!
Ne hallgass senkire! Rám se!
Jogos, jogos...Egyáltalán nem vágom a BMW nevezéktant így másra gondoltam...
Szépek, de húzós és akkor már inkább ND-t vennék ha kijön és Mazda6 szerű lesz...
Az E89nek is elég kemény a tetje, meg a nagyobb sorhatoknak az ára is ;-)
áá, nem jó, kemény tetőhöz szeretnék ragaszkodni, azt nagyon megszerettem.
de még csak kósza gondolat, lehet kihal, ha hallgatok az épeszű tanácsokra
Inkább egy E89-et lőjj. Az szép!
Sziasztok!
Szeretnék kipróbáni egy e90-es 3 as cabrio bmw-t , nincs véletlenül vki ismeretségi körében ilyen? Eljátszottam a gondolattal, hogy vennék egyet, de még sok a kérdőjel, nyilván sterilebb és kevésbé agilis mint egy mx-5 de furdalja az oldalam a kíváncsiság.
Majd jól úgy járok mint Gyéé a Minivel
Helyesebben: Hondában is vannak szépek
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt