Hunya
Velünk: 6128 napja
Hondából is vannak szépek:
Hondából is vannak szépek:
Óóó, a video sem rossz, kicsit azért kűzd vele, de mégis szépen...
Meagsquirt-ről mit lehet tudni?
MS2 V3.0 a BMW-hez beallitva, annyi, hogy ezt a turbokittel adnam el csak, ugy kulon nem biztos... Ilyen egyebkent:
Meagsquirt-ről mit lehet tudni?
Persze minden ajanlatot meghallgatok az E30-ra....
Hatha valakit erdekel elado lenne egy 1984-es 320-as BMW E30 sorozat helyhiany illetve kihasznalatlansag miatt. Egy oreg bacsie volt elotte, mielott Flame-el megvettuk volna, nagyon jo allapotban van az auto, rozsda nincs rajta, garazsban allt, ket sarvedo lett megcsinaltatva csak. Gyari motorja M20 tipusjelu 2L-es 6 hengeres motor 125LE/174Nm, most egy 2.7-es (M20B27) motor van benne ami gyarilag 123LE/240Nm, de most kb. olyan 160LE/250Nm lehet E85-el es az okosab hengerfejjel...
Megvan az eredeti motor is 174,000 km van abban jo allapotu, ezt a 2.7-est pedig Powered Ákos(Karotta hangyász projekt epitoje) epitette meg ujja ebben olyan 5000km van.
Amiben az auto nem gyari: Boge kemenyitett lengescsillapitok, sved uleteto es kemenyebb rugok, 6 agu erositett kuplung illetve szerkezet(350LE-ig biztos eleg), hatso stabilizator, 3,64-es sperrdiffi, BMW 740 V8 hutoje van benne, tarcsafekes hatso hid.
Az auto E85-el uzemelt csak, de nyilvan benzinnel is hasznalhato es Megasquirt motorvezerlovel kiegeszitve.
Igeny eseten van hozza egy komplett turbokit, amit mi is hasznaltunk mind a 2L-es mind 2.7-es motorral. Ez tartalmaz egy komplett 2,5" turboback rendszert katalizatorral, Garett T04 turbo, egyedi turbos csonk, turbonak olajfitting, turbos olajtekno, olajhuto, 6db Ford Thunderbird V6 supercharged injektorok, XS Power külső wastegate, egyedi intercooler szett, szelessavu lambdaszonda vezerlovel, Forge lefulyoszelep.... es egy Megasquirt hozza....
A 2L-es motorral alacsony toltonyomassal 250LE konnyeden kijon, 2.7-es 300LE....De ezzel a turboval 350-400LE kihozhato konnyeden....
Muszaki sajnos lejart mar, de nem lehet gond megcsinalni, mivel fekek lengescsillapitok ujak szinte, kormanymu hibatlan, minden mas mukodik....
AZ auto relative konnyu 1085kg, turbokittet olyan 1110kg....
Olyan 230.000-re gondoltam erte gyari felnin, a kepen lathato alufelni 30e lenne azon elol zsiruj Hankook Ventus gumik vannak, hatso mar kopotabb mondjuk....
Turbokit 250e lenne, a Megasquirt meg olyan 120e ha az is kell melle...
Gyari 2L-es motorral gyari vezerlessel is elado perzse, a 2.7-es motor szintugy..
P.S.: elso lokos azert csale, mert sokszor lett fel-le szerelve IC meretezes kozben, "Sperr" Zsolti epitette a mechanikai dolgokat kulonben...
Par kep:
Legalább annyira profik a pilóták, mint a rally pilóták...szóval nem simán csónakáznak azt hiszem.)
Legalább annyira profik a pilóták, mint a rally pilóták...szóval nem simán csónakáznak azt hiszem.)
Vizidrift?
Ebben ultem mikor Queenstownban(NZ) voltam, nagyon nagy moka volt, de parszor paraztam, mikor cseszi el a pilota es neki vagodunk a sziklafalnak...
http://totalcar.hu/m___jott_a_csaladi_mini/
Gyéé, itt a kövi verda? A négy kereke kb. annyit nyomhat, mint az eredeti Mini.
Vizidrift?
Tutira wartyogó motor hajtsa!
Vízi szlalomverseny? 0,46-tól! Brutál...
Vizidrift?
Az ETRC-ben versenyző MAN-ok papíron 6000 Nm-t adnak le 2500-as fordulat körül. Ez megtoldva egy 16 sebességes váltóval. Azért azzal már lehet gazdálkodni Szerintem ez a gép is onnan származhat.Egyébként a kamionos pályaversenyzés egy igazán látványos sport és nem is szerepelnek benne rosszul a magyarok.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
10 tonna körül van az önsúlya. Nem dicsérték volna meg, ha elkaszálja a kaput az biztos. De ügyesen terelgette.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt