kovandor
Velünk: 4353 napja
Kicsit több drift, nagy vassal?
Kicsit több drift, nagy vassal?
Hány tonna ez így? Ha a végén nem tapad meg, lehet elviszi az egész bódét nem?
Vajon Lacházára a Drag-re mikor visznek végre egy ilyet is... ?!?!
Bár nem látni, de szerintem végig mosolyog :D Hogy tekeri azt a kormányt, te Jóisten...
Bár nem autó, de nagyon kemény!
'Oszt kanyarodásra hogy reagál?
A VTi Civic a szerényebb 160 pacival is hasonlóan megyen; a váltója atomprecíz, a futóműve pedig a független felfüggesztésnek köszönhetően jóindulatú bolondbiztos.
Kár, hogy a fékrendszer viszont teljesítményéhez mérten alulméretezett.
Kanyarodásra nem volt különb, mint a polgári 6-os Mazdám, de persze a sima Corolláknál feszesebb. Viszont a kormányt elég sokat kell tekergetni... A váltója amúgy pontos, csak a váltási idő sok, elveszíti az ember a lendületet, nem úgy, mint az MX-5-ösben! Az MX-5 messze szórakoztatóbb autó, még az én 90 lovasom is.
De fura ez a keménytető...minap lőttem a reggeli dugózásban.
No de a fogyasztásod mecsoda jó így dugóban...
Egyébbként ezek az alfák tetszetősek előlről belülről...de a hátuljuk?!! Legalább is az én ízlésemmel nem passzolnak.
'Oszt kanyarodásra hogy reagál?
A VTi Civic a szerényebb 160 pacival is hasonlóan megyen; a váltója atomprecíz, a futóműve pedig a független felfüggesztésnek köszönhetően jóindulatú bolondbiztos.
Kár, hogy a fékrendszer viszont teljesítményéhez mérten alulméretezett.
A hétvégén lehetőségem adódott úgy 25 km-t menni egy 1.8-as TS Corollával. A 192 LE nem viccel! Igazi pörgős motor, 2-6000 között szépen húz, aztán, amikor egy átlagos autót 6000-nél megsajnálunk, és elváltunk, itt indul a tűzijáték. 6500-nál visító hangok közepette seggberúgják a kocsit, és egy pillanat alatt a 8200 körüli leszabályozás jön.
Szenzációs ez a motor, de az autó többi része valahogy nem illik hozzá. A váltó hosszú úton jár, a fék és a gázpedál kőkemény, utóbbi miatt nehéz jó ritmusú és mértékű gázfröccsöt adni visszaváltáskor.
Szóval ambivalens érzés volt, de a motor miatt megérte!
De fura ez a keménytető...minap lőttem a reggeli dugózásban.
Eladnánk a 307-est, ha esetleg érdekel valakit. Megpróbálunk vadászni valami frankó IS200-at, vagy Subaru-t (nem, nem STI-t)
Ez brutal jol nez ki, pedig nem vagyok 911 fan...