myair
Velünk: 6320 napja
Békéscsabán a kereskedésben körbejártam párszor, hihetetlenül jópofa kis járgány, méreteiben egy lábbalhajtós moszkvicsra emlékeztet. Legszívesebben zsebreraktam volna és futás, annyira ennivalóan cukorfalat
Tanga
Békéscsabán a kereskedésben körbejártam párszor, hihetetlenül jópofa kis járgány, méreteiben egy lábbalhajtós moszkvicsra emlékeztet. Legszívesebben zsebreraktam volna és futás, annyira ennivalóan cukorfalat
Tanga
Jópofa kis japán: http://totalcar.hu/t____s600_roadster_1965/
Szevasztok!
Téli autónak szeretnék venni egy 323 F-et. Valakinek van tapasztalata? előre is kösz!
Nekem volt egy 2.0 V6-os, az MX5 előtt. Imádtam. csodás hangja volt, 4-en elfértünk benne, a csomagtartója is kielégítő, ráadásul mostanra fillérekért lehet kapni őket. 1,5-öst nem vennék, nagyon vérszegény, az 1,8 remek, majdnem olyat megy, mint a V6. Bontott alkatrész sok van - kivéve a típushibás dolgok, pl első oldalsó ablakok karcosodása. Javaslom olyat nézz, amin tetőablak is van, kicsit visszaad a cabrio feelingből. :-) Fogyasztás nekem 10-11liter-városban.
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
..arról volt szó, hogy a pókszemlámpa nem marad.. akkor most mégis..? :/
Pokszem maradt, kulonben minosegre nagyon megyozo volt, alapar 51500eur, meg kell fizetni a carbon monocoque kasztnit...
Az a durva, hogy milyen masinákkal van versenyben a Nürburgringen (08:04):
..arról volt szó, hogy a pókszemlámpa nem marad.. akkor most mégis..? :/
Fun is not a straight line
Hűha?! Valószínüleg eddig barlangban voltam, mert én nem is olvastam még erről a típusról Nagyon agresszíven néz ki az adatok is elég meghökkentőek örök kérdés: a minőség?
Ma munka utan hazafele veletlenul, Alfa 4C promo volt, es megalltam megnezni, sajna vezetni nem lehetett, de utaskent vittek egy kort, fantasztikus a gep 895kg/1.8turbo 240LE/350Nm 0-100:4.5s, sajnos olyan sok nem derult ki, de hihetetlenul megy, ill. az alfas gyerek 1-2 kanyart elesebben vett, nagyon uton van a gep(egyet mindenkeppen ki akarok majd probalni markakereskedesben).
Ha az Mx5 ND ill. az Alfa kabrio ilyesmi lesz akkor jovore, nagyon jo kis MX5 erkezik akkor ...
Kissebbik új mazda :
Szevasztok!
Téli autónak szeretnék venni egy 323 F-et. Valakinek van tapasztalata? előre is kösz!
Ha mar RX8 akkor inkabb ez, uj motorral nemi tuninggal es Roland epitette nala meg egy motor sem ment tonkre pedig van amelyik mar 100k futott az ujaepites ota.
http://www.hasznalta____motor_270le-7333333
Igen a Cosmo az ut, valodi mazda mx5 elodje...
Ez a GTM tuningos G37 jol mehet, csak nehez, mint a sar...
Szerintem a józan választás csakis ez lehet! http://www.hasznalta___-100_3.8_sec-7381951
hali. kicsit beleszólok.volt 4darab Emercim ma is ez van. 100ekm alatti az 7misi. na azzal nem lesz baj.a sok okos népitélkező a nagyon durván visszatekert autok palimadárjai. a megoldás Bmw118d. kicsi sporos es 3misiért jót lehet venni.a felsoroltakból pedig skoda oktaviara voksolok.vagy az NA mellé egy NC
WTF?! :-) Mennyi extravagancia van ebben a a kocsiban!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992