Ordune
Velünk: 5669 napja
Van valakinek tapasztalata 159-es Alfával?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Van valakinek tapasztalata 159-es Alfával?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Kár, hogy már nem bringázom... jó lenne egy ilyen kombi.
Sosem késő újra kezdeni! Amúgy is trend lett a bringa, meg a 6-os kombi is!
Ez mennyire adja magát! Citrosche
Kár, hogy már nem bringázom... jó lenne egy ilyen kombi.
Es milyen jo ez a GT86, ma bereltunk egyet a Sixt-nel 59EUR volt egy napra(Nemeto., van nekik mindenfele jo gepuk Aston Martin, Porschek, Bmw M3, m5, m6 , m 550d, amg-g). Ma vezettuk egy 200km-nyi szerpentint vele ahol az mx-5-el is megyek neha, eg es fold az 1.8NA-hoz kepest, nagyon durvakat lehet fordulni vele, a szeria futomu emertelen jo, kormanyzas ultrapreciz, torsen diffi nagyon szepen zar nem hirtelen. Nemreg vezettem egy 2.0NC-t ahhoz kepest is sokkal jobban tetszett minden tekintetben.
Sokan panaszkodnak, hogy nyomatekszegeny a motor alul, ez igaz is 4500 alatt nem olyan vehemens, de onnan 7500-ig jol huz.
Gazreakcioja hihetetlen jo, az eu5 ellenere is, szinte egy 1st gen. Miata...
Sztem a 200LE boven eleg ebbe, csak tudni kell hasznalni a megfelelo fordsz tartomanyt, kikapcsolt mindennel nagyon jo- indulatuan lehetett driftelni vele a szerpentineken, bekapcsolva meg hihetetlen kanyarsebessegeket lehet menni vele.
Pozitiv volt nagyon, egyik favorit most, sokkal jobb volt, mint az ujkori M3, vagy az Impreza STI...
Jovore meg jon a kabrio ill. a 4ajtos!!! is, na majd egy olyan mazda rx8 szeru kell majd, mar most is mennek le az arak kulonben 20,000eur-ert mar van 1eves, sztem 3-4ev es lesz 10-ert...
Na erről van szó! Ez kellene nekem! Van ez tízévesben 2 milláért?
Jaguar:
"Ha egy ilyen játékom lenne, beszarnék minden nap".... Csikóst kicsit elvarázsolta az autó Mondjuk szerintem is rohadt jó hangja van!! Egy ilyen "kipufogó szelep" gomb tetszene ha a Mazdában is lehetne. Mondjuk ha lenne pénzem egy komoly "ITB-s szetápa" Akkor az is hasonlót produkálna mert csak nagyobb fordulatnál kezd el ordítani meg ércesedni.
Japán kis tesó:
Jó tudni. Nem is gondoltam volna hogy gyári állapotában ilyen jó.
http://www.hasznalta___corolla_ae86-7116011
Ez volt az, euroring utan megneztuk, vezettuk, ritka rossz allapotban van kasztnira mindenhol rozsda eszi komplett belso ter nincs benne, csak ket kagyloules, min. 1.2-1.5 milliot bele kell talicskazni, hogy jo legyen. Viszont poccre indult, vajpuhan jart motor(mx5 traktor ehhez kepest ), lamellas sperr szepen zart.
De amint elkezdtuk vezetni, vegig mosolyogtunk csak...
Jó tudni. Nem is gondoltam volna hogy gyári állapotában ilyen jó.
Tegnap elott vezettem egy teljesen szakadt Toyota AE86 GT-t, muszakilag jo allapotban, en meg ilyen gazreakcioju motort nem lattam , 84-ben mar map szenzoros volt, embertelenul jo volt, gyari lamellas sperrel gyari futomuvel, tuningmentesen mindenkeppen jobb mint egy mx5.
Idaig nem ertettem ezt a nagy ae86 hype-ot de ez a kocsi ujkoraban a 80-as evekben vmi. fanasztikusan jo auto lehetett.
Na és mi ez?
Egy Subaru Libero!
Ú, de menő! Mi ennek az ikertesójával nyomultunk sokat, Daihatsu Hijet volt a lelkem, 2wd. Imádtam! Babakék volt, legszívesebben megölelte volna az ember, annyira cuki volt. Ennyit még nem veszekedtünk a bal 1-ért.
Tök jó! Én első drift szerű élményeimet egy T2-es Transporterrel szereztem, 2000cc farmotor, ehhez képest tök jóindulatúan hömpölygött keresztbe.