Bird
Velünk: 6902 napja
Ez beszaráás... ))
Hamár Libero!
Ez beszaráás... ))
Hamár Libero!
Két hónapja szereztem egy szerkenytűt. Teljesen ellentéte az MX5-nek: 7 személyes, alapból hátul hajt, de kapcsolható 4x4hajtás, 4 méter hosszú(ez mondjuk stimmel), 1200ccm, kemény 54LE ! Kanyarsebesség 0, értéke minimális. De nyitható a teteje, elhúzható panoráma tető, BRG zöld és jókat lehet vele kirándulni, esetleg aludni benne.
Nem hibbantam ám meg, de élvezetes kis masina :D
Na és mi ez?
Egy Subaru Libero!
Élesszük fel ezt a témát is egy kicsit!
Múlt héten alkalmam nyílt 3000 km-t menni Nyugat-Európában egy 2006-os, szívó 2 literes Subaru Imprezaval. Már a beülés pillanatában otthon éreztem magam benne, pedig egy bő 10 éves konstrukció. Viszont totál japán érzés, abból is az agilisabb, sportosabb vonal, mint pl. a Mazda 6-osom is.
A motorerő 150 ló körül van, de pont elég, az összkerékhajtás és a kemény futómű miatt igazán élvezetes volt vezetni. Bátran ajánlanék ilyet olyannak, akinek kell a négy ülés. Ja, átlagfogyasztás kerek 10 l, ebben volt végsebesség (200-205, GPS szerint) és városi poroszkálás is.
Verdikt: Kéne! (Ha nem lenne már két frankó japán a beállómon)
Nem szeretem a kompromisszumot. Nőben sem. : )
Ez valóban szép összeállítás!
Több darabhoz is volt szerencsém a felsoroltakból...
A merci W114 maga a csoda!!!..azóta is sajgó szívvel emlékezem.
A VW tansportból volt mind két motorú. Nos a 2.4 nyomába nem fér az 1.9 Td...nekem ez a tapasztalatom...Én mindenképp a szívó dízelt választanám!
Amúgy szép összeállítás!
Évjárat
Duda-méret
Fogyasztás
Ez a 3 kell stimmeljen.
Ja, meg az állapot, és nem a futásteljesítmény! :-)
Hát nem vagy semmi. Barátnőt/feleséget hogy a francba tudsz találni magadnak? Vagy ott nem ennyire konkrét és mindenre kiterjedő a specifikáció?
Minap Lalee múhelyében találkoztunk, restellem, de elfelejtettem, pontosan kivel is a klubból. Te említetted, hogy nem adnád el a Mazdát, csak kis túlzással világvége miatt, én, hogy kb.3 évet jósolok, mert van egy bakancslista, az élet pedig rövid ahhoz, hogy egy autót birtokoljunk. Eszembe jutott, úgyhogy elkezdtem leírni. A lista nem teljes (haha, olyan talán nem is lehetne soha), a sorrend és az egyes típusokhoz az indokok is változnak, ahogy eszembe jutott, úgy írtam. Melyik lesz a következő? Természetesen anyagiaktól is függ, meg épp melyiket találom meg olyan állapotban, olyan időben, olyan helyen, hogy a csillagok is úgy állnak és a kedvem is olyan, hogy jó, kell, írjuk alá a papírokat.
Természetesen mind benzines, amelyik nem, azt jelöltem.
Renault R4 (a '80-as évekbeli)
hmm ja, ra sem kattintottam csak azt hittem gt86-rol van szo
Nem figyeltél, nincs teteje ez a lényeg!
hat ja, nagy kultuszauto lesz ez sztem. 12xx kg, kb 200 le...bitang. kulsejevel meg kicsit baratkoznom kell de sztem meg tudnam szokni kar hogy van teteje
Pár év múlva ez reális alternatíva lehet ha keveseljük a száztizen lóerőket...
Én katonaságnál utaztam minden reggel csapatszállító Barkasszal, nekem csak az országúti üveghangú 70 és az állófűtés penetráns benzinszaga maradt meg
és ha már a legendás 3 hengeres varrógépmotor, akkor legyen itt egy másik bádogrém is. Párom NDK-s családi barátjáéknak volt motorcsónakjuk 2 db ilyen 3 hengeres Waresz-motorral - 90-et vitte a tavon