Bulirobot
Velünk: 6156 napja
Ez a MyAir.exe valami repülôszimulátor? :o)
Ez a MyAir.exe valami repülôszimulátor? :o)
Upsz - akkor elment MyAir exe? Gratu - akkor most már semmi sem állíthat meg 200+ lóerőig?
@Patlacko: minden gumi necces - belül hálómintás (v.ö. Netz) szövetszálak vannak. A Barumon szépen látszott is itt-ott :-)
Nono! Azok a kiváló abroncsok még sok szép kilóméteren keresztül fogják róni az utakat. Vevőm nagyon elégedett velük.
"...Barumom, ami már necces." - isteni!!!!!
Béla ,
Megkérdezem a kikötőbe a srácokat, hátha jó lesz valakinek fender-nek! Még talán egy hosszúlépést is kicsikarhatunk érte!
Obela a KIRÁLY!
Nekem van egy garnitúra Barumom, ami már necces. Odaadom ingyen. Egy szezont szódával még elmegy. Én vettem felnistől új garnitúrát - igaz, az meg valami Himihumi ázsiai és lehet a kukában végzi, de a akkor meg veszek újat.
Ha nem lesz ajánlat innen, nézd meg az Autósszaki oldalon. Nehogy ezen múljon a siker.
Ha valakinek van elfekvő 15-ösre való téléigumija ócsón az most szóljon. Kellene az eladó kocsimra, a vevő ezen parázik.
Szia! 14-es vagy 15-ös? az ötküllősről beszélünk ugye?
Szia! 14-es vagy 15-ös? az ötküllősről beszélünk ugye?
Király a mazdajeled
Sziasztok!
Van négy felesleges használt felnim,mert 2 nyári szettet kaptam anno az autómhoz.
A képek között láthatók az autón - de csinálok képet is róluk, ha szükséges.
Az árat megbeszéljük.Nekem nagyon tetszenek, de a mostani felnik is szépek. De 2 garnitúrát meg nem akarok tartani.
Szia!
Meg van még a felni?
Véletlenül nem vagy Pesti?
Mert láttam a képeidet és szívesen megnézném a járgányod, mert hasonlókban gondolkodom most én is, és lehet h látnék hasznos ötletet.
Szia,
nem, azok a pincében pihennek. Sokkal több küllő van rajtuk, és szélesebek is. Ez most a gyári méretű, ami a képen van. De sztem tudok küldeni Neked olyan képet is, amin még azok a felnik vannak fent. Adsz email címet?
Kr.
a feltöltött képeiden az a felni/kerék látható?
Van egy teljes szet felesleges 195/50R15-ös gumim 4x100-as alufelnikre szerelve, ami a kocsin volt, amikor megvettem anno. Nekem nem jöttek be így árúba bocsátom. Ár baráti és megegyezés szerint