varga-gabor
Velünk: 4106 napja

EUNOS ROADSTER V SPECIAL

EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Üdv. Gyújtásvezérlő elektronikát keresek. Varga Gabi a hétvégére igérte hogy megnézi. Ha esetleg neki nem lesz,tudjam merre keressek.
Köszi, már írtam is mélt :-)
Sziasztok!
NA-hoz első lökhárítót keresek. Van esetleg valakinek? Gyári érdekel nem tuning.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
NA-hoz első lökhárítót keresek. Van esetleg valakinek? Gyári érdekel nem tuning.
Hi!
Fehér side-markert keresek NA-ra.
Valami ilyesmit: http://www.ebay.com/itm/DEPO-90-97-MAZDA-MIATA-MX5-CLEAR-FRONT-REAR-SIDE-MARKER-LIGHT-EUNOS-ROADSTER-JDM-/252301044613
Sziasztok! NA külső visszapillantó tükröt keresek lehet e ilyet külön kapni vagy üveges tud e ilyen domborút készíteni? netán csak házastól úgymond komplett szettben lehet vásárolni mint az IL oldalán ? használt is érdekel JOBB / Bal oldali kellene! A törés után síküveget tettem bele mondanom sem kell semmit nem látni benne! Köszi
Bocsi tegnap már nem volt lélekjelenlétem. Holnap vagyok mozgásban a városban inkább.
De azért írom mindenkinek
NA egybe fejtámlás ülés kerestetik párban!
És NA ülésed egybe fejtámlás?
Bocsi tegnap már nem volt lélekjelenlétem. Holnap vagyok mozgásban a városban inkább.
NA műszerfal héjat keresek illetve fekete ajtókárpitot jobbos balost. Kinek van?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sebaj. Majd mondj egy címet hova menjek érte? Üröm is jó nekem meg akár a munkahelyed ott a Fradi pálya környékén is.
NA műszerfal héjat keresek illetve fekete ajtókárpitot jobbos balost. Kinek van?
Ülés Sínt keresek, NA preferált.