Lamee
Velünk: 5944 napja
Sziasztok,
féklámpás csomagtér ajtót vennék NA-hoz, lehetőség szerint piros színben (ezesetben féklámpa-nélküli beszámítással is).
Továbbá kürt reléje, ill. 1.6 főtengely ékszíjtárcsa is érdekelne.
Sziasztok,
féklámpás csomagtér ajtót vennék NA-hoz, lehetőség szerint piros színben (ezesetben féklámpa-nélküli beszámítással is).
Továbbá kürt reléje, ill. 1.6 főtengely ékszíjtárcsa is érdekelne.
Üdv Minkdenki!
Kicsit szutyok állapotba került az ablaktörlőm... na nem az egész, csak a gumi cucc. Esetleg van vki, akinek lenne elfekvőben egy pár ilyesmije? Megbótóhatnánk... Vagy ha nincs, akkor milyet ajánlotok '90-es NA-hoz? Mondjuk nem a legszutykabb kategóriát gondoltam, de azért ne is menjen rá a gatyám... ;-)
Előre is kösz a válaszokat!
Zuzmi
Ilyet keresel?
Sziasztok!
Egy jobbos NA tükröt keresek megvételre.Sajnos szélesebb mint gondoltam. :-)
Előre is köszönöm.
Üdv: Karpitman
Rendben Kárpitman, megértettem: ragaszkodsz hozzá! Az új az milyen, és rögzíthető elvileg abba a két lyukba?
Üdv
Szia!
A válaszom röviden,tömören 3 szóban: Igen! Nem ! Csak!
De van egy újabb típusú mazdajelem, arra tehetsz ajánlatot :-) , a retrót nem adom.
Üdv: Karpitman
Oké! Köszi a tippet!!!
Kárpitmen! Megvan még az első Mazdajeled? Ha igen, "megbótoljuk"? Ha nem, mér nem?
Beletört a szelepfedelem az egyik csavarja :-( Nincsen vkinek 1db elfekvőben?
Szerintem kérdezd meg Kárpitment. Ô nemrég szedte le a jelet a sajátjáról.
19 éves pályafutása alatt ez is megeshetett szegénykével. Ha én friss jogsival magam alá kaptam volna egy ilyen verdát, valszeg odacsapkodtam volna párszor
Akárhogy is, egy finom kis mazdajelet nézek rá, hogy teljesebb legyen a kép.
akkor az is lehet, h tört az eleje és kicsélték később már egy új, emblémás lökösre.
Köszi! Nekem az elejéről hiányzik, talán az a legfelső kellene nekem? Igazándiból még nem láttam, csak 2 pici luk hírdeti, hogy hiányzik onnan valami..