mester
Velünk: 5543 napja
Keresek kormanyburkolatot alsó felsőt
Keresek kormanyburkolatot alsó felsőt
Köszönöm, erről van szó. Ebben a pillanatban találtam meg, most jöttem, hogy írjak ide.
Szóval az van benne, a csavarozott konzol meg van fordítva, nagyobb a tálca (20x21-es), a lefogató 17 cm-es akkura van kialakítva, a menetes J-kampó is 19 cm-es. Már azt hittem, megháborodtam, hogy minden belevalónak látszik, de semmi sem stimmel.
Ez esetben be kell szereznem egy komplett szettet, köszönöm a segítséget!
Lehet kapni nagy akku átalakító szettet, lehet az van benne.
Köszönöm, egy igazi úr vagy, aki tartja a szavát!
Nekem a gyári alsó konzol van, a menetes szár pedig 19.5 cm - többek között emiatt sem megy vissza a burkolat a helyére, ebből már le is vágtam másfél centit.
A Westco akku 13 centi széles, a te leszorítód pont passzolna hozzá, nekem jelentősen, több centivel túllóg a két L-profil valamiért. Gyári, átalakítástól mentesnek tűnik és hasonló a képeken láthatóhoz, mégis hosszabb az egész leszorító, mint kellene, mintha szélesebb akkuhoz lenne méretezve.
Olyan, mintha az akkuleszorító-rendszerem mindkét eleme nagyobb lenne a kelleténél, mintha valaki felnagyította volna. Így vettem pár éve, egy új, de nem gyári, hanem átlagos japánautó-akkuval.
Ha kiszednék a leszorító teljes hosszából 1 centit és közelebb tenném egymáshoz az L-profilokat, akkor passzolhatna az elvileg gyári méretű Westco akkuhoz. Nekem a lényeg, hogy a burkolat odataláljon a helyére, azaz a patentokat be tudjam pattintani.
Köszönöm a segítséget!
Megtörtént a méricskélés. Beszerelt állapotban, ezért nem túl pontosak az adatok, de ahhoz szerintem elég lesz, hogy összevesd a tieddel.
A felső (vízszintes) leszorítónak a két akkuperemre fölfekvő L-profilja között 14-14,5 cm van.
A függőleges menetes szár 16-16,5 cm. De ez (nálam) nem közvetlenül a padlólemezhez csavarozott konzolba akad be, hanem van még fixed betoldva egy kb. 5 cm-es kis laposvas, megfelelő furatokkal.
Nálam ez így kulturáltan, gyáriasan néz ki (pedig a kis toldó lehet, h nem az!), aminek vízszintesnek kell lennie az vízszintes, aminek függőlegesnek, az függőleges. Az L-profilok szépen, passzentosan fogják az akku tetejét. Ami egy sima autósboltos Exide.
Köszönöm! Ilyesmi az enyém is, de mintha a méretezése nem stimmelne. Ezért gondoltam, hogy esetleg NB-é, legalábbis IL Motorséknál külön cikkszámon (is) van a kettő.
Az enyém kinézetre ilyen, de sem az akku tetejével nem passzol, illetve a burkolat sem megy vissza a helyére.
Jó lenne tudni az NA bracket főbb méreteit, hogy lemérjem az enyémet, de ilyet a neten nem találtam.
Szia! Ilyen a gyári rögzítés:
https://treasurecoas___cket-and-j-hook.html
Sziasztok, van valakinek gyári akkurögzítése NA-hoz? Megvettem a belevalo Westco akkut végre, de a lefogatassal nem adja ki, a kepek alapjan az enyem nem biztos, hogy NA-ra valo. Annak is orulnek, ha valakievel osszenezhetnem/lemerhetnem Budapesten valahol, meg az sem kell, hogy elado legyen.
Keresek vezető ülés jobb oldali oldaltámasz szövetet. Tudom, a bal oldala szokott kikopni...
Keresek vezető ülés jobb oldali oldaltámasz szövetett. Tudom, a bal oldala szokott kikopni...:)
Keresek momo kormányt,olyat mint ami van a képeim között a régi automban. Pénzért vagy adok cserébe momo prototipót, ilyet:
nincs valakinek elfekvőben keményebb hátsó gátlója párban?
de én most az enyém helyére raknék gyári megoldást!