mester
Velünk: 5838 napja
nem értelek...bontott fékcucc? Szerintem rendelj,ha nem jó még visszacserélheted másikra...az alvázszám pedig elég biztosra megy!
nem értelek...bontott fékcucc? Szerintem rendelj,ha nem jó még visszacserélheted másikra...az alvázszám pedig elég biztosra megy!
Sziasztok!
NA főfékhengerre van szükségem, Kopinál sajnos csak jobbkormányoshoz való van. Nem merek sehol sem rendelni, mert amit típus alapján kidob, alvázszám alapján már nem stimmel. Van valakinek tapasztalata ilyen ügyben? Honnan és mit rendelhetek? Vagy van esetleg valakinek elfekvőben használt/bontott? Köszi!
szervokormany olajhuto csovet keresek na-hoz.
Keresek faceliftes NA-bol származó hátsó futóműtartó bolcsőt. Lehet szép vagy rozsdás is, mindegy.

(Kopinal sajnos csak facelift előtti van)
Valakinek létezik jobbos első sárvédő múa betét NA ra? Ja,és email cimem:paintmann@gmail.com ezt hogy tudom változtatni itt?
Valakinek létezik jobbos első sárvédő múa betét NA ra?
kopinál láttam,de autón van,nem tudom bontja vagy sem,utángyártottja van...tudom,az nem olyan!
Keresek NA jobb első sárvédőt ha valakinek van vagy látott olyat akinek van egy szép az sikítson :D
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
valakinek nincs keményitett hátsó gátlója,vagy gázos? ültetőrugóhoz kéne NA hoz...!
Keresek daisy felnit, vagy 323 mazda 5 ágú alufelnit,ami enkei,15x6 os asszem...
TÁRGYTALAN, SIKERÜLT SZEREZNEM.
Sziasztok, keresnék NA-NB gyári szélfogót, megbolondulok az utángyártott hálós kerettől, mert nincs barátságban a gyári hátsó toronymerevítővel. Van valakinek elfekvőben? Ebay-en láttam egy csomót angol eladóknál, de csak UK-en belül szállítanak.
Sziasztok, keresnék NA-NB gyári szélfogót, megbolondulok az utángyártott hálós kerettől, mert nincs barátságban a gyári hátsó toronymerevítővel. Van valakinek elfekvőben? Ebay-en láttam egy csomót angol eladóknál, de csak UK-en belül szállítanak.
Igen, egyre ritkábbak sajnos. Hála az Égnek sikerült találnom egyet. Tegnap meg is vettem. Egyetlen hibája, hogy a középső burkolat nincsen meg. De ennyi baj legyen
Touge Runnerz
Hali,
Keresek gyári NA kormányt. Lehetőleg 3 küllőset. A legjobb a MOMO gyári NA kormány volna.
Köszi
Touge Runnerz
Eredeti állapot. Nem vagyok híve az OT-nak. Használni is szeretném, az OT-nak meg vannak hátrányai is.
Eredeti állapot. Nem vagyok híve az OT-nak. Használni is szeretném az OT-nak meg vannak hátrányai is. :(