gzugzu
Velünk: 5041 napja
Szia!
Hatsot tudok adni BRG szinben! Nicknevem es gmail.com ra irj!
Udv!
Szia!
Hatsot tudok adni BRG szinben! Nicknevem es gmail.com ra irj!
Udv!
Sziasztok, keresek NA-hoz sárfogót, szettet, elsőket és hátsókat is. email: bazse@freemail.hu . Köszi.
Sziasztok, keresek NA-hoz sárfogót, szettet, elsőket és hátsókat is. email: bazse@freemail.hu . Köszi.
Sziasztok!
Keresek na hoz ablakemelő kapcsolót és ablaktörlő alatti műanyagot.
Debrecenben vagy postai úton.
Előre is köszönöm!
Ok, köszi!
Megpróbálom nem elfelejteni és ha legközelebb arra járok akkor megnézem.
Igen, a füle miatt kellett volna. Ha törött akkor tárgytalan.
Nívópálcával találkoztam tegnap, mert a teljes olajteknővel együtt láttam. Viszont a nagy esküt nem tenném le, hogy az NA, mert nem emlékszem, hogy anno a motorcserénél melyiknek az aljával lett összerakva.
Ha lemérem, lefotózom akkor te meg tudod állapítani? Füle sanszos, hogy törött ha amiatt cserélnéd.
Nívópálcával találkoztam tegnap, mert a teljes olajteknővel együtt láttam. Viszont a nagy esküt nem tenném le, hogy az NA, mert nem emlékszem, hogy anno a motorcserénél melyiknek az aljával lett összerakva.
Ha lemérem, lefotózom akkor te meg tudod állapítani?
Már többször is
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Szia,
Sajnos Lalinál sincs. Fingom nincs hova keverhettem el, kidobni nem szoktam ilyen alkatrészeket. Sorry mindenesetre. Ha előkerülne sikítok.
Szia,
Sajnos Lalinál sincs. Fingom nincs hova keverhettem el, kidobni nem szoktam ilyen alkatrészeket. Sorry mindenesetre. Ha előkerül ne sikítok.
Ebből a régi motorból nem maradt véletlenül egy 1,8NA nívópálca?
Mikor? :O
Szia. Írtam mélt.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Nagyon király vagy. Köszönöm szépen.
Tűvé tettem mindent, de nem találtam meg sajnos. Elképzelhető, hogy Lalinál hagytam és remélhetőleg nála meg van. Lecsekkolja azt mondta.

EUNOS ROADSTER V SPECIAL