Milyen állapotban/mennyibe kerülne? csavarok is megvannak hozzá? A karikázott cucc az? kösz!
Szia. Van nekem eladó
Szia. Van nekem eladó
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok,
Benzinszűrőt cseréltem, és sajnos hiányzik az azt takaró műanyag burkolat az autómról. Jól sejtem hogy az alábbi ábrán a bekarikázott rész az? (Esetleg valakinek van eladó?)
Sziasztok,
Benzinszűrőt cseréltem, és sajnos hiányzik az azt takaró lemez az autómról. Jól sejtem hogy az alábbi ábrán a bekarikázott rész az? (Esetleg valakinek van eladó?)
Fuhh. elég jól hangzik. Megköszönném
Szia
Asszem nekem meg van valahol a régi motoromból való.
Holnap du. tudom megkeresni leghamarabb ha érdekes.
Szia Mester! Nekem van eladó számom:0630 9222299.
Sziasztok
97-es 1.8-hoz keresek olajpumpát. Akinek lenne a elfekvőben az kérem jelezze
Köszönöm
Keresek n a 4.2.1 kipufogo leômlőt!
Szia,
örök hála. Hová mehetek érte?
Üdv,
Szabó Gábor
Szia,nekem van egy...új,nem bontott! 4000ft adom
Sziasztok,
keresek ilyen gumiharangot a váltóhoz:
http://ilmotorsport.___07b963eb46ac&lang=EN
Ha van valakinek elfekvőben esetleg, hálás lennék, ha megvehetném. Egyébként pedig boldog új évet kívánok minden kedves klubrtársnak!
Üdv,
Szabó Gábor
Sziasztok! Keresek NA -hoz légzsákos kormányt , aprópénzért , műszaki vizsgához kellene. Köszönöm !
Kicsit reménytelen, de hátha:
Keresek a gyárinál valamivel hangosabb kipufogót (katalizátortól hátrafele). Fontos, hogy ne üvöltsön, 95dB-be bele kéne férjen, szigorúak néhány helyen a hangerővel. Elsősorban használt érdekel.
Elvileg egy Cobalt single exit (amin van a dob előtt egy másik, pici dob) erre tökéletesen alkalmas lenne. Persze meghallgatok bármi mást is.
Ajánlatok emailben kérnék: pitesy kukac géméjl pont com
Köszönöm!
Keresek egy, a gyárinál valamivel hangosabb kipufogót (katalizátortól hátrafele). Fontos, hogy ne üvöltsön, 95dB-be bele kéne férjen, szigorúak néhány helyen a hangerővel.
Elvileg egy Cobalt single exit (amin van a dob előtt egy másik, pici dob) erre tökéletesen alkalmas lenne. Persze meghallgatok bármi más ajánlatot is. :)
Köszönöm!
Keresek egy, a gyárinál valamivel hangosabb kipufogót (katalizátortól hátrafele). Fontos, hogy ne üvöltsön, 95dB-be bele kéne férjen, szigorúak néhány helyen a hangerővel. Elsősorban használt érdekel.
Elvileg egy Cobalt single exit (amin van a dob előtt egy másik, pici dob) erre tökéletesen alkalmas lenne. Persze meghallgatok bármi más ajánlatot is. :)
Köszönöm!
Keresek a gyárinál valamivel hangosabb kipufogót (katalizátortól hátrafele). Fontos, hogy ne üvöltsön, 95dB-be bele kéne férjen, szigorúak néhány helyen a hangerővel. Elsősorban használt érdekel.
Köszönöm!
Hali!
Jövő héten rádcsörgök. Szerintem az egyiket elvinném!
Sajnos 1.8 motor nincs minden bokorban, de azért sok sikert és kitartást a kereséshez.
:( Ja, sajnos 1.8 motor nincs minden bokorban.