Sziasztok,
felteszem ide is mindkét autómat, amitől megválnék, hátha izgi lehet valakinek, akár a kettőt egyben, vagy különön-külön is cserélném MX5-re.
Lenne egy EP3 Type R
Amit érdemes róla tudni:
Aki múzeumi példányt keres, annak nem ez lesz az autója, viszont mióta hozzám került az összes korábbi apró hibája javításra került Gondi Peti értő kezei között.
Az elmúlt időszakban kapott új kopogásszenzort, új termosztátot, termosztátház is cserélve, dőlésállító csavarokat, az új toronyszilentek pedig most kerülnek be frissen.
Én leginkább a szlalom bajnokságban terveztem indulni vele, úgyhogy az autóhoz jár egy D2 Racing coilover szett, egy TEIN ültetőrügő szett, valamint a gyári rugó és felkeményített gyári gátló is, úgyhogy a végleges setup az új tulaj ízlésén múlik csak.
Pro érvek: 2024. októberig érvényes műszaki, nulla olaj és vízfogyasztás, tudom hihetetlen, de tényleg így van. A motor nagyon jó erőben van, a csatolt videón meg tudjátok nézni, FN2 ülések vannak benne, valamint jó pár extra:
Gyári JDM hátsó stabrúd, Eibach első dőlésállító csavarok Hardrace hátsó állítható kutyacsontok, felújított önindító, olajhőfok és olajnyomás jelző műszerek. Gyári kipufogórendszer gyári katalizátorral. Longlife catback K&N typhoon (gyári szűrőház is megvan) Új vtc szűrők 5 éves téli gumik, 16os felniken, kevlározott kuplungtárcsa Shortshifter, Hardrace talpasok.
Kontra: sok km (360.000), a teteje kapott némi jeget, rendes pályaautóhoz mérten bőven van rajta karc, apróbb harci sérülés.
Kakucson lazán tud 41 eleje időt egy normális gumival, videót csak utcai gumival csináltam, de szerintem ezen is látszik, hogy teszi a dolgát:
A másik egy Mini Cooper Cabrio lenne:
2005-ös évjáratú,1.6-os, 116 lóerős verzió, 162.000 km-t
futott, végig garázsban tartott, sérülésmentes, nagyon szép állapotban van.
Baráti körből került hozzám, előtte olasz autó volt, a km
állás és az állapot még a Carvertical szerint is stimmel.
A JSZP-ben található incidens egy kb. 5 Km/h órás koccanás
volt, amiről sajnos született betétlap, de ha megtalálod a helyét, akkor
elengedek 50 ezer Ft-ot az árból.
Körben végig gyári fény, a két hátsó ív volt karc miatt
ködölve.
Szokásos Mini betegség a trafó frissen cserélve, kapott új
Denso Iridium gyertyákat, valamint a gertyakábelek is újak.
157.000 km-nél volt rajta időszakos szerviz, ahol a szokásos
olaj, légszűrő, pollenszűrő mellett kapott friss váltóolajat, valamint a
tetőmozgató motorok is ki lettek cserélve.
Irányár: 1.849.999 Ft