Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Technika    »    off auto    |   << vissza

off auto

2018-01-30 17:31:11
bagoly

bagoly

Posztok: 906
Velünk: 3178 napja

Válasz erre: @Gyéé #127343 
Felajánlom Feleség 16 éves Twingoját. Baromira jól megy, engem már többször büntettek vele gyorshajtásért, a csomagtér verhetetlen. A Metrós bevásárlást simán bírja (4 karton víz, 6 karton bor, 2 karton whisky, ... a többi fél m3 cucc meg csak úgy van) Igaz, csak 75 ló, de ahogy Ági megy, mintha 120 lenne. Csak Neked!

aláírás

A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.

2018-01-30 12:11:56
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6530 napja
Nitzer, 2018-01-30 9:57:34

Marcello, 2018-01-29 23:47:25

Valahova muszáj leírnom és jobb helyet nem találtam, úgyhogy megy ide :D Szóval az úgy indult, hogy veszek egy normális autót, aminek teteje van, nem kétütemű, nem idősebb 10 évesnél és még csak nem is hátsókerekes. Szimplán csak egy autó, amivel közlekedni lehet. Hosszan kínlódás után kikötöttem....(még nem árulom el) na de előtte megnéztem 10 Hyundai Coupét, ami szerintem az autógyártás legnagyobb átverése, az NFS underground óta akartam és hát hiába két literes, hiába a zseniális forma, sehogy nem megy és botrányos minőségű anyagokból van a beltere, a vezetési élmény meg vetekszik egy G astrával. Egy éles váltással nagyon beleszerettem a 2007 utáni Twingo GT-be, hibátlan kis gokart, de csak vállalhatatlan állapotban lévőt találtam, úgyhogy ezt is elengedtem. Néztem Clio RS-t, Mini Clubmant, hogy legalább jó nézzen ki, de egyik sem volt az igazi. Már kezdtem megnyugodni, hogy sosem lesz autóm, amikor az öcsém átküldte a linket: épített Swift GTI. Az autóban 83 ezer km, a motorban 15 k, a futóműben 3 ezer, a fékben kb semmi, apróság, de EBC yellowstaff egy 750 kg-s Swiftben. 

Készült róla egy elég részletes bemutató, amit itt lehet megnézni:

ez meg már saját fotó:

Szóval a flotta bővült egy kb 110 lovas, 750 kilós Swfittel, ami 7,2 alatt gyorsul 100-ra, így talán nem leszek depressziós amíg a mazda téli álmát alussza smile Tökéletes gokart feeling, városban zseniális, sosem gondoltam volna, de iszonyatosan szeretek egy Swiftet. 

Volt Gyéének Suzukija? 

Ezt most èn se értem honnan vette...ezek szerint volt :-)

aláírás DrasticPlastic Driver
2018-01-30 11:02:58
Marcello

Marcello

Posztok: 659
Velünk: 3805 napja

Válasz erre: @Gyéé #127343 

45,8-at ment Kakucson pályagumikkal smile , egész konkrétan találtam egy srácot, aki durvábban tolja a felni+gumi témát, mint te. Rajta van a gyári Eneki gti felni és rendelt japánból 175/55 R14-es Yokohama félslicket. Érdemes méretre rákeresni, az egész EU-ban nem kapható ilyen. Nagyon vicces kis játékautó. 

2018-01-30 9:57:34
Nitzer

Nitzer

Posztok: 1508
Velünk: 5111 napja

Marcello, 2018-01-29 23:47:25

Valahova muszáj leírnom és jobb helyet nem találtam, úgyhogy megy ide :D Szóval az úgy indult, hogy veszek egy normális autót, aminek teteje van, nem kétütemű, nem idősebb 10 évesnél és még csak nem is hátsókerekes. Szimplán csak egy autó, amivel közlekedni lehet. Hosszan kínlódás után kikötöttem....(még nem árulom el) na de előtte megnéztem 10 Hyundai Coupét, ami szerintem az autógyártás legnagyobb átverése, az NFS underground óta akartam és hát hiába két literes, hiába a zseniális forma, sehogy nem megy és botrányos minőségű anyagokból van a beltere, a vezetési élmény meg vetekszik egy G astrával. Egy éles váltással nagyon beleszerettem a 2007 utáni Twingo GT-be, hibátlan kis gokart, de csak vállalhatatlan állapotban lévőt találtam, úgyhogy ezt is elengedtem. Néztem Clio RS-t, Mini Clubmant, hogy legalább jó nézzen ki, de egyik sem volt az igazi. Már kezdtem megnyugodni, hogy sosem lesz autóm, amikor az öcsém átküldte a linket: épített Swift GTI. Az autóban 83 ezer km, a motorban 15 k, a futóműben 3 ezer, a fékben kb semmi, apróság, de EBC yellowstaff egy 750 kg-s Swiftben. 

ez meg már saját fotó:

Szóval a flotta bővült egy kb 110 lovas, 750 kilós Swfittel, ami 7,2 alatt gyorsul 100-ra, így talán nem leszek depressziós amíg a mazda téli álmát alussza smile Tökéletes gokart feeling, városban zseniális, sosem gondoltam volna, de iszonyatosan szeretek egy Swiftet. 

Volt Gyéének Suzukija? 

aláírás

.

2018-01-30 6:45:49
Gyéé

Gyéé

Nagyon meg tudom érteni az ilyn beszerzést. Én apám Marutiját is szeretem vezetni, annyira  hiányzik az embernek ez a régi őszinte és egyszerű  autójelleg.

Mit tudhat ez a kocsi pályagumikon....

2018-01-29 23:47:25
Marcello

Marcello

Posztok: 659
Velünk: 3805 napja

ez meg már saját fotó:

2017-08-21 19:27:54

Nyiri

Posztok: 689
Velünk: 2858 napja

https://www.hasznalt___rean_dmc-12-11819433

:D:D:D:D:D:D

18 millió. Köztudottan a világ egyik legszarabb autója. Minden ami benne van silány. Lehet hogy a tulajnak ennyibe került talpra állítani, de közel sem ér ennyit. Ebayen a legdrágább 12 misi. de az 17.000 mérföld és showroom shine állapot.

2017-08-11 10:00:57
Taishikan

Taishikan

Posztok: 639
Velünk: 3238 napja

atomin, 2017-08-11 7:55:31

Taishikan, 2017-08-11 0:07:27

Én a Bogárra tudok mostanában ráizgulni, pedig régen egyáltalán nem tetszett. Olyan jó lenne, ha lebeszélnetek róla, úgysem használnám a másik kettő és a bicikli mellett smile

Aranyosak, majdnem elmentünk egy 3x éveset megnézni ami restaurálva volt, érdekes arany színre, de patent darab, és el is vitték hamar. Sokra nem lenne jó, mint néhány hétvégén elkrúzingolni a naplementébe, de szerintem elfér ott a placcon még ez is nektek.

Atomin, Gyéé, nem ezt vártam :D

Fukk, akkor továbbra is vágyakozom rá. Pedig azt hittem, hogy jöttök majd a százéves technikával, dülöngélős karosszériával, meg a harmatgyenge motorral. De ezek szerint pont ilyennek jó, és tényleg csak krúzolni kéne vele Szentbékkálla és Köveskál között a naplementében smile Ez a piroska szívszorítóan gyönyörű! 

aláírás

大使館

Történet:

atomin, 2017-08-11 7:55:31

Én a Bogárra tudok mostanában ráizgulni, pedig régen egyáltalán nem tetszett. Olyan jó lenne, ha lebeszélnetek róla, úgysem használnám a másik kettő és a bicikli mellett :)

Aranyosak, majdnem elmentünk egy 3x éveset megnézni ami restaurálva volt, érdekes arany színre, de patent darab, és el is vitték hamar. Sokra nem lenne jó, mint néhány hétvégén elkrúzingolni a naplementébe, de szerintem elfér ott a placcon még ez is nektek.

Atomin, Gyéé, nem ezt vártam :D

Fukk, akkor továbbra is vágyakozom rá. Pedig azt hittem, hogy jöttök majd a százéves technikával, dülöngős karosszériával, meg a harmatgyenge motorral. De ezek szerint pont ilyennek jó, és tényleg csak krúzolni kéne vele Szentbékkálla és Köveskál között a naplementében :) Ez a piroska szívszorítóan gyönyörű! 

2017-08-11 7:55:35
Gyéé

Gyéé

Bogárt nekem is!

https://suchen.mobil___geNumber=1&scopeId=C

2017-08-11 7:55:31

atomin

Posztok: 2354
Velünk: 4043 napja

Én a Bogárra tudok mostanában ráizgulni, pedig régen egyáltalán nem tetszett. Olyan jó lenne, ha lebeszélnetek róla, úgysem használnám a másik kettő és a bicikli mellett smile

2017-08-11 0:07:27
Taishikan

Taishikan

aláírás

大使館

2017-08-10 12:50:48
Gyéé

Gyéé

Szopó garantálva a tvr-rel.

csalhatatlan érzékkel vonzódom a problémás autókhoz. Most pl megnéztem egy random videót minden idők 10 legszarabb kocsijáról, minimum három közülük rajta van a kívánságlistámon. 

https://m.youtube.com/watch?v=CKfkx6cPaGw

2017-08-10 12:36:55
Zefa

Zefa

Posztok: 300
Velünk: 3932 napja

Válasz erre: @Gyéé #121834 

Ez nagyon tetszik. Behozod, lepapírozod és amikor itthon gazdát cserélne 1 év múlva elkezdődne a hatósági hercehurca :D

aláírás

91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt

2017-08-10 12:25:42
Taishikan

Taishikan

uno1, 2017-08-10 11:34:09

Válasz erre: @Gyéé #121830 

Ezek a régiek nekem is jobban tetszenek, de állítólag az utángyártott alkatrészek és egyéb bizbaszok rettentő szarok, eredeti meg már nem nagyon van..

Sok usa találkozóról tréler vitte haza az autókat

Aki ilyen USA-tepsikre vágyik, érdemes Winkler szenvedéseit felidézni a Cougarról. Imádta, mindent megadott neki, mégis embertelenül örült, amikor végre elvitte tőle egy német papa pár év hirdetés után smile

aláírás

大使館

2017-08-10 12:01:30
Gyéé

Gyéé

Most le leszeg ordítva, de nem tehetek róla, iszonyúan vonz ez a szar....

https://www.autoscou___50040a55e6?cldtidx=1

A jó a rossz és a csúf egyben....talán az első szorul magyarázatra, mármint hogy miért lenne ez jó.

- 329 ló...ez az akkori ferrárikat alázta

- ez volt az abszolút csúcs verzió, pár tíz db készült

- irdatlan nyers vadállat

- brutális hang mert még nem volt katalizátor

- LHD kivitelben sose láttam még

- RHD árban van

- a csúnya wedge szériának ez a legfogyaszthatóbb kinézetű verziója.

- jó nagyot lehet vele szopni!

https://m.youtube.com/watch?v=rDrs4Px9poY

Persze ha ez a kocsi a videóban az enyém lenne akkor most azért tettem volna fel ide hogy valaki mondja már meg mi ez az őrjítő fütyülő hang amit már nem bírok elviselni....

Történet:

Most le leszeg ordítva, de nem tehetek róla, iszonyúan vonz ez a szar....

https://www.autoscout24.com/offers/tvr-others-450-se-lhd-gasoline-red-ff8e764a-2b94-0262-e053-e250040a55e6?cldtidx=1

A jó a rossz és a csúf egyben....talán az első szorul magyarázatra, mármint hogy miért lenne ez jó.

- 329 ló...ez az akkori ferrárikat alázta

- ez volt az abszolút csúcs verzió, pár tíz db készült

- irdatlan nyers vadállat

- brutális hang mert még nem volt katalizátor

- LHD kivitelben sose láttam még

- RHD árban van

- a csúnya wedge szériának ez a legfogyaszthatóbb kinézetű verziója.

- jó nagyot lehet vele szopni!