Valahova muszáj leírnom és jobb helyet nem találtam, úgyhogy megy ide :D Szóval az úgy indult, hogy veszek egy normális autót, aminek teteje van, nem kétütemű, nem idősebb 10 évesnél és még csak nem is hátsókerekes. Szimplán csak egy autó, amivel közlekedni lehet. Hosszan kínlódás után kikötöttem....(még nem árulom el) na de előtte megnéztem 10 Hyundai Coupét, ami szerintem az autógyártás legnagyobb átverése, az NFS underground óta akartam és hát hiába két literes, hiába a zseniális forma, sehogy nem megy és botrányos minőségű anyagokból van a beltere, a vezetési élmény meg vetekszik egy G astrával. Egy éles váltással nagyon beleszerettem a 2007 utáni Twingo GT-be, hibátlan kis gokart, de csak vállalhatatlan állapotban lévőt találtam, úgyhogy ezt is elengedtem. Néztem Clio RS-t, Mini Clubmant, hogy legalább jó nézzen ki, de egyik sem volt az igazi. Már kezdtem megnyugodni, hogy sosem lesz autóm, amikor az öcsém átküldte a linket: épített Swift GTI. Az autóban 83 ezer km, a motorban 15 k, a futóműben 3 ezer, a fékben kb semmi, apróság, de EBC yellowstaff egy 750 kg-s Swiftben.
Készült róla egy elég részletes bemutató, amit itt lehet megnézni:
ez meg már saját fotó:
Szóval a flotta bővült egy kb 110 lovas, 750 kilós Swfittel, ami 7,2 alatt gyorsul 100-ra, így talán nem leszek depressziós amíg a mazda téli álmát alussza Tökéletes gokart feeling, városban zseniális, sosem gondoltam volna, de iszonyatosan szeretek egy Swiftet.