Nyiri
Velünk: 2960 napja
Nekem gyermekkori vágyam volt egy V8. 2006-ban friss diplomásként/új "jól" fizető állással minden pénzem összerakva + egy vagon kölcsön vettem egy 1989-es Camaro RS-t. 5 liter V8. Állt a cerka minden tekintetben mikor mentem vele. Coupe volt (targa jobban bejött volna de nem volt a piacon). Felfoghatatlan volt az extra lista ami benne volt. 8 hangszóró, tempomat, klíma, mindenféle világítás benne (lábtér, fejtámla, stb...) 1989... Nálunk mi volt itt akkor? :D
Piros volt, de én lefényeztettem metál bordóra és rakattam rá gyári RS csíkokat. Imádtam. Amikor elfordítottam a pillangó kulcsot és beindult a V8 :D Hihetetlen hangja volt. Autópályán simán ment tiltásig erőlködés nélkül.
Az élet úgy hozta hogy 1.5 évvel a vásárlás után az autópályán szembe jött velem egy 72 éves bácsi és ütközést elkerülése miatt elrántottam a kormányt. Az autó besokkalt (szekér futómű) és neki csapódtam a korlátnak. Az öreg elhajtott. Már minden pénzem az autóban volt és az akkor életem nem engedte meg hogy felújítsam így eladtam. Azóta se tudom mi lett vele
De legalább kipipálhattam egy tételt a bakancslistán és lezárhattam egy gyerekkori álmot. Azóta is megnézem a V8 amcsi vasakat, de már nem vágyom rájuk. Rengeteg kontra van a tulajdonlásukkal. Második autónak oké, de közel sem megbízhatók. Szórakozásra itt a miata ami minden tekintetben jobb választás.
Ő volt