Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Technika    »    off auto    |   << vissza

off auto

2017-08-10 11:52:59
Nyiri

Nyiri

Posztok: 690
Velünk: 2960 napja

Válasz erre: @uno1 #121826 

Nekem gyermekkori vágyam volt egy V8. 2006-ban friss diplomásként/új "jól" fizető állással minden pénzem összerakva + egy vagon kölcsön vettem egy 1989-es Camaro RS-t. 5 liter V8. Állt a cerka minden tekintetben mikor mentem vele. Coupe volt (targa jobban bejött volna de nem volt a piacon). Felfoghatatlan volt az extra lista ami benne volt. 8 hangszóró, tempomat, klíma, mindenféle világítás benne (lábtér, fejtámla, stb...) 1989... Nálunk mi volt itt akkor? :D

Piros volt, de én lefényeztettem metál bordóra és rakattam rá gyári RS csíkokat. Imádtam. Amikor elfordítottam a pillangó kulcsot és beindult a V8 :D Hihetetlen hangja volt. Autópályán simán ment tiltásig erőlködés nélkül. 

Az élet úgy hozta hogy 1.5 évvel a vásárlás után az autópályán szembe jött velem egy 72 éves bácsi és ütközést elkerülése miatt elrántottam a kormányt. Az autó besokkalt (szekér futómű) és neki csapódtam a  korlátnak. Az öreg elhajtott. Már minden pénzem az autóban volt és az akkor életem nem engedte meg hogy felújítsam így eladtam. Azóta se tudom mi lett vele sad

De legalább kipipálhattam egy tételt a bakancslistán és  lezárhattam egy gyerekkori álmot. Azóta is megnézem a V8 amcsi vasakat, de már nem vágyom rájuk. Rengeteg kontra van a tulajdonlásukkal. Második autónak oké, de közel sem megbízhatók. Szórakozásra itt a miata ami minden tekintetben jobb választás.

Ő volt

Történet:

Nekem gyermekkori vágyam volt egy V8. 2006-ban friss diplomásként/új "jól" fizető állással minden pénzem összerakva + egy vagon kölcsön vettem egy 1989-es Camaro RS-t. 5 liter V8. Állt a cerka minden tekintetben mikor mentem vele. Coupe volt (targa jobban bejött volna de nem volt a piacon). Felfoghatatlan volt az extra lista ami benne volt. 8 hangszóró, tempomat, klíma, mindenféle világítás benne (lábtér, fejtámla, stb...) 1989... Nálunk mi volt itt akkor? :D

Piros volt, de én lefényeztettem metál bordóra és rakattam rá gyári RS csíkokat. Imádtam. Amikor elfordítottam a pillangó kulcsot és beindult a V8 :D Hihetetlen hangja volt. Autópályán simán ment tiltásig erőlködés nélkül. 

Az élet úgy hozta hogy 1.5 évvel a vásárlás után az autópályán szembe jött velem egy 72 éves bácsi és ütközést elkerülése miatt elrántottam a kormányt. Az autó besokkalt (szekér futómű) és neki csapódtam a  korlátnak. Az öreg elhajtott. Már minden pénzem az autóban volt és az akkor életem nem engedte meg hogy felújítsam így eladtam. Azóta se tudom mi lett vele :(

De legalább kipipálhattam egy tételt a bakancslistán és  lezárhattam egy gyerekkori álmot. Azóta is megnézem a V8 amcsi vasakat, de már nem vágyom rájuk. Rengeteg kontra van a tulajdonlásukkal. Második autónak oké, de közel sem megbízhatók. Szórakozásra itt a miata ami minden tekintetben jobb választás.

2017-08-10 11:34:09
uno1

uno1

Posztok: 1083
Velünk: 4221 napja

Válasz erre: @Gyéé #121830 

Ezek a régiek nekem is jobban tetszenek, de állítólag az utángyártott alkatrészek és egyéb bizbaszok rettentő szarok, eredeti meg már nem nagyon van..

Sok usa találkozóról tréler vitte haza az autókat

2017-08-10 11:27:33
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6633 napja

Nekem ha Camaro akkor '70 körüli. Egyszer centikre voltam tőle hogy vegyek egy ilyet...   https://suchen.mobil___geNumber=2&scopeId=C

megkérdeztem a tulajt mennyit fogyasz, azt mondta 15-20-tól 40-ig...

aláírás DrasticPlastic Driver
2017-08-10 11:11:40
uno1

uno1

Posztok: 1083
Velünk: 4221 napja

Sziasztok!

Néha elkap a vágy hogy kell egy v8 nagyvas.

Ismerősi körben van pár, és többen ajálják a 2000-es körüli camarrokat 5,7l-es  motorral. Állítólag 9l is elmegy de 25 is. majdnem olyan megbízható mint a mazda.

Tudom teljesen más kaliber és más élményeket tud nyújtani..de az a hang...

Rx8-al is hasonlóképp vagyok, de ott hiányzik a megbízhatóság.

2017-07-10 16:41:35
egabesz

egabesz

Posztok: 81
Velünk: 2872 napja

Válasz erre: @Ordune #120838 

Jelen! Ha kérdésed van csörögj rám! Számom az adatlapomon.. smile

Történet:

Válasz erre: @Ordune #120838 

Jelen! Ha kérdésed van csörögj rám! Számom az adatlapomon.. ????

2017-07-10 16:38:23
Ordune

Ordune

Posztok: 7396
Velünk: 5674 napja

Válasz erre: @igorov007 #120826 

Keresd egabeszt, onnan hozta az NCFL-t pár hete. smile

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Válasz erre: @igorov007 #120826 

Keresd egabeszt, most onnan hozta az NCFL-t pár hete. :)

2017-07-10 13:43:14

igorov007

Posztok: 77
Velünk: 4979 napja

Sziasztok!

Felmerült a lehetőség, hogy Olaszországból kellene behoznom saját használatra egy off autót. Esetleg van-e valakinek tapasztalata olasz autóimporttal, vagy van-e valakinek megbízható, ezzel foglalkozó ismerőse/trélerese?

Köszönettel: I

2016-06-17 12:49:07
Robuss

Robuss

Posztok: 519
Velünk: 3964 napja

Sziasztok! Érdeklődnék hogy valakinek az ismerős körében nincs e eladó megbizható autoja, feltételek: egymillió forintig de inkabb 8-900.000Ft, benzines, lehetőleg leinformalható előzmények, 100-150.000 km környéke,kis ccm (1.4 környéke) egy két példa hogy milyen kinézet,Ford focus II,Fiesta II, Toyota corolla, valami ilyesmi méret, lehetőleg legendasan jó auto legyen :D Renault meg ilyenek kizarva esetleg Peugeot 206 de ha tenyleg jó helyről jó vétel barmi szóba jöhet ha a többi parameternek megfelelő smile , illetve a masik ismerősnek régi Merci kellene  500.000 Ft ig, itt ha jó barmi lehet de benzines legyen,sokat futott is lehet ha jó állapotú,köszönöm 

aláírás Touge Runnerz
2016-05-05 23:30:26
Taishikan

Taishikan

Posztok: 639
Velünk: 3340 napja

Hello!

Tavaly decemberben vettem a bömöshöz 4l Castrol Edge 5W30-as olajat, de már nincs meg az autóm hozzá. Bontatlan a flakon. Baráti áron odaadom, ha valakinek szüksége lenne rá.

aláírás

大使館

Történet:

Hello!

Tavaly decemberben vettem 4l Castrol Edge 5W30-as olajat, de már nincs meg az autóm hozzá. Bontatlan a flakon. Baráti áron odaadom, ha valakinek szüksége lenne rá.

2016-04-03 21:29:54
Ordune

Ordune

Posztok: 7396
Velünk: 5674 napja

Eladóvá vált Húgom Renault Thaliája:

http://www.hasznalta___1.4_comfort-10011062

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2015-11-21 12:33:05
Smith

Smith

Posztok: 356
Velünk: 3853 napja
funflyer, 2015-11-20 18:21:11

sziasztok Miatársak! Öcsémet is elkapta a Mazda-láz, viszont nála nem játszik a Miata. Ezért kérlek Titeket, hogy ha tudtok bukólámpás 323F GT eladót, ami nincs fent a használtautós portálokon, jelezzétek smile köszönöm előre is! Üdv, Balu

Szeva!

Itt kellene érdeklődni:

https://www.facebook.com/groups/145692442228275/

(nem rosszallásból mondom, de a 323-ból kifogni egy nem rozsdás/nem széthajott példányt... Sealed )

aláírás Speed... for those who cannot cruise with style

Történet:

funflyer, 2015-11-20 18:21:11

sziasztok Miatársak! Öcsémet is elkapta a Mazda-láz, viszont nála nem játszik a Miata. Ezért kérlek Titeket, hogy ha tudtok bukólámpás 323F GT eladót, ami nincs fent a használtautós portálokon, jelezzétek :) köszönöm előre is! Üdv, Balu

Szeva!

Itt kellene érdeklődni:

https://www.facebook.com/MagyarMazdaKlub/?pnref=lhc

(nem rosszallásból mondom, de a 323-ból kifogni egy nem rozsdás/nem széthajott példányt... Sealed )

2015-11-20 18:21:11
funflyer

funflyer

Posztok: 148
Velünk: 3589 napja

sziasztok Miatársak! Öcsémet is elkapta a Mazda-láz, viszont nála nem játszik a Miata. Ezért kérlek Titeket, hogy ha tudtok bukólámpás 323F GT eladót, ami nincs fent a használtautós portálokon, jelezzétek smile köszönöm előre is! Üdv, Balu

2015-09-15 12:23:23
Liszt

Liszt

Posztok: 1019
Velünk: 3614 napja
Pirosoutó, 2015-09-15 12:07:14

Pirosoutó, 2015-09-15 12:00:17

Sziasztok, nővéremnek kellene egy autó, 1,5-1,8 misi között, főleg városban szaladgálni, mert a barátjának van nagy autója hosszabb utakra, mit ajánlanátok?

Közepes méretúra gondoltam, Fiat Grande Punto tetszik neki, meg valaki ajánlotta, de én inkább valami Mazda 3, Golf méretűre gondolnék, ha azért épp mégsem tudja elkérni a másikat, de valami biztonságosabb. Valószínű h ő benzinesre gondolt, de minden érdekel ami szerintetek kimegy a világból. 

Köszönöm a hozzáértőbbek válaszát előre is!

Tesóm benzines típus, de a diesel ötletek is érdekelnek, mert azért a nyomatékot szerette mikor olyat vezetett, láttam a Mazda3-at, de előtte szeretnék kicsit okosodni smile  
Ja és imádta az NA-m, de ő szerintem valami újabban gondolkodik smile  

NB smile

aláírás

Dani 

2015-09-15 12:07:14

Pirosoutó

Posztok: 72
Velünk: 3834 napja

Sziasztok, nővéremnek kellene egy autó, 1,5-1,8 misi között, főleg városban szaladgálni, mert a barátjának van nagy autója hosszabb utakra, mit ajánlanátok?

Közepes méretúra gondoltam, Fiat Grande Punto tetszik neki, meg valaki ajánlotta, de én inkább valami Mazda 3, Golf méretűre gondolnék, ha azért épp mégsem tudja elkérni a másikat, de valami biztonságosabb. Valószínű h ő benzinesre gondolt, de minden érdekel ami szerintetek kimegy a világból. 

Tesóm benzines típus, de a diesel ötletek is érdekelnek, mert azért a nyomatékot szerette mikor olyat vezetett, láttam a Mazda3-at, de előtte szeretnék kicsit okosodni smile  
Ja és imádta az NA-m, de ő szerintem valami újabban gondolkodik smile  

aláírás Pirosoutó

Történet:

Tesóm benzines típus, de a diesel ötletek is érdekelnek, mert azért a nyomatékot szerette mikor olyat vezetett, láttam a Mazda3-at, de előtte szeretnék kicsit okosodni :) 

2015-09-15 12:00:17

Pirosoutó

Posztok: 72
Velünk: 3834 napja

aláírás Pirosoutó