Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Technika    »    "D" rendszám    |   << vissza

"D" rendszám

2026-03-09 17:24:57
Kalap

Kalap

Posztok: 1661
Velünk: 6893 napja

Broo....

Csak nem GR-AM 001  ? smile

aláírás

Fun is not a straight line

Történet:

Broo....

Csak nem GR-AM 001  ? :)

2026-03-09 16:27:11
GPali

GPali

Posztok: 790
Velünk: 3303 napja

Válasz erre: @gram #147040 

Tippem az nincsen.

Véleményem az annál inkább! El nem dobnám a full menő ősrégi formátumú rendszámomat egy új típusúra. (Még akkor sem, ha az új 4betű GRAM lenne) :D

Titkos tipp:
- az NA mellé vegyél egy másik mx5-öt és arra kérj egyedi rendszámot. 

aláírás

Touge Runnerz

2026-03-09 15:11:41
gram

gram

Posztok: 2292
Velünk: 7676 napja

Feleim,
KÉRDÉS hozzátok! ????⁉️

Szeretném a paripán a rendszámot lecserélni. Jelenleg hátul B(motor) formátum van, elől D(kismatrica). B típusút szeretnék mindkettőből.

Azt a tippet kaptam Pest-megyei ügyintézőtől, hogy itt helyileg ne is próbálkozzak a rendszámtípus cseréjével, mert vasszigor van, hiába van már amúgy is kicsi rendszámom.

Van tippetek, hol/ki tud az engedélyeztetésben segíteni? Amúgy egyénileg kiválasztott 4betű+3szám lenne. Köszönöm! ✌️????

2016-08-11 16:05:56
hang

hang

Posztok: 39
Velünk: 3718 napja

cserél valaki mostanában rendszámot? szükségem van egy matrica rendszám darabra...

le kellene adnom, hogy sérült, és igényelhetnék újat (a régit a tulaj körbefestette egy sérülés után, majd hamis rendszámot ragasztott fel, átíráskor pedig nem vették figyelembe, hogy jogosult vagyok rá...volt gond bőven, de most kiharcoltam hogy lehessen új, viszont le kellene adnom egyetlen darabot a sérültből...)

2016-05-05 7:06:25
uno1

uno1

Posztok: 1083
Velünk: 4676 napja

Én is búcsút kellett intsek a kis matrica rendszámomnak és már meg is kaptam helyette a nagy lepedő matricát. Az okmányirodában azt mondták hogy bárhova lehet ragasztani wink

Tud valaki olyan embert aki szépen fel tudja rakni?  A kicsi eléggé ferdére sikerült nekem..

Act911 te hol csináltattad? Ha jól emlékszem te is xi ker és budaörs környékén mozogsz

Történet:

Én is búcsút kellett intsek a kis matrica rendszámomnak és már meg is kaptam helyette a nagy lepedő matricát. Az okmányirodában azt mondták hogy bárhova lehet ragasztani ;)

Tud valaki olyan embert aki szépen fel tudja rakni?  A kicsi eléggé ferdére sikerült nekem..

2016-03-25 12:39:17
Taishikan

Taishikan

Posztok: 639
Velünk: 3796 napja

Válasz erre: @act911 #100890 

Király, jó tudni! 

aláírás

大使館

2016-03-25 8:37:12
act911

act911

Posztok: 247
Velünk: 3761 napja

Válasz erre: @Taishikan #100829 

Taishikan,

abban nem wok képben. Viszont a dekoros kb 3 perc alatt leszedte hőlégfúvóval azt a rendszámot aminek az eltávolításával én már vagy 2 órát szenvedtem, s fel is rakta az újat szépen. 2 e Ft volt a művelet. Megéri.

act

aláírás

act911

"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna

<

2016-03-24 15:31:40
Taishikan

Taishikan

Válasz erre: @act911 #100819 

Köszi. Igazából a vizsgálgatás menetére/szigorára vagyok kíváncsi, de akkor ez Nálad adott volt.

aláírás

大使館

2016-03-24 13:16:56
act911

act911

Taishikan, 2016-03-24 12:13:10

Válasz erre: @act911 #100186 

Szia Act!

Volt valami macera a matricarendszám igénylésekor, vagy te a régi miatt mindenfajta bevizsgálás nélkül is megkaptad? Én is le szeretném cserélni az elsőt egy matricára.

Szia,

a kocsi első forgalombahelyezésekor már az 5 betű 1 szám + első kisméretű matricarendszámmal került forgalomba, bejegyezve a forgalmiba is. Így innentől lehetett tovább vinni a matricarendszámot. Most lekerült róla a spéci rendszám (asszem 420 ezerért lehet venni ilyet) de az első matrica lehetősége maradt, s bekerült a forgalmiba is. Asszem 12 ezer forint az egy db matricarendszám legyártatása, s 4 hétre ígérik, de nekem egy hét alatt elkészült. Így csak a hátsó rendszámot adták ki az új forgalmival, s egy papírt, h legálisan közlekedhetek első rendszám nélkül. Viszont szinte eltávolíthatatlan a 15 éve rágyógyult matricarendszám a lökhárítóról, ma este megyek épp matricáshoz, de sérülni fog a fényezés is, tehát vagy ráragasztod az immár csak normális/hagyományos méretben igényelhető matricát a régi foltos helyére, vagy lökhárítót fényeztetsz, s arra ragasztasz.

act 

aláírás

act911

"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna

<

2016-03-24 12:13:10
Taishikan

Taishikan

Válasz erre: @act911 #100186 

Szia Act!

Volt valami macera a matricarendszám igénylésekor, vagy te a régi miatt mindenfajta bevizsgálás nélkül is megkaptad? Én is le szeretném cserélni az elsőt egy matricára.

aláírás

大使館

2016-03-16 14:44:44
act911

act911

Erno, 2016-03-16 14:26:29

Ha hivatalos -nem te nyomtatod otthon rossz betűtípussal- és be van írva hivatalosan a forgalmiba, utána semmi gond vele. Addig pampog mindenki. Rendőr. határőr, mindenki. Elhelyezésnek keress utána, google a legjobb barátod, mint mondani szokták. Nekem a középen lökhárítón előre nézve állás jön be leginkább.

Köszi. Látom a "hajlatra/ívre" ragasztottad fel - ezek szerint nem gyűrődött meg közben. Pont erre voltam kíváncsi, fel lehet-e oda így ragasztani.  

aláírás

act911

<

2016-03-16 14:26:29
Erno

Erno

Posztok: 1451
Velünk: 7661 napja

Ha hivatalos -nem te nyomtatod otthon rossz betűtípussal- és be van írva hivatalosan a forgalmiba, utána semmi gond vele. Addig pampog mindenki. Rendőr. határőr, mindenki. Elhelyezésnek keress utána, google a legjobb barátod, mint mondani szokták. Nekem a középen lökhárítón előre nézve állás jön be leginkább.

Történet: