Casady, 2015-07-22 22:53:51
Sziasztok! Bár ez nem a legmegfelelőbb topic, de nem akartam ezért újat inditani. B tipusú motor rendszámról van szó, valakinek sikerült, valakinek nem, most megosztanám az én törtenetem. Előre elnézést kérek, ha nem lesz teljesen ósszeszedett, de benyontam éhgyomorra 2 liter bort, mert csak az volt hideg itthon ebben a nagy hőségben. Szóval új külföldről behozott miatámra kisméretű B motorrendszamot szerettem volna, de csak előre. Műszaki felülvizsgálatra a felfelé álló rendszám tartó keretet lefelé fordítottam, majd oszkárra jelöltettem magam, elégtelen hűtés a bearamló levegőt lefolytó rendszám , mint műszaki indok kategóriában. Meg persze megveregettem a biztos vállát, hogy mindketten műszaki emberek vagyunk, csak nem elégszünk meg egy félmegoldással mint a matrica rendszám. Szoval megkaptam előre a B-t , hátra az A-t ahogy akartam. Most nem részletezem, hogy haromszor jártam meg a helyi és a megyeszékhelyi kormányablakot, mire addig eljutottunk, hogy elindították az egyedi gyártasi igényt. Az ezt követő 2 hétben napi 8x hivtam kormányablakot, mire felvették a telefont, és közölték, hogy még semmi, nyugodjak meg, majd hivnak ha megjött. Kozben elmentem nyaralni hátha lesz rendszamom mire hazajövök. Hát nem lett, míg a mai napon pont egy fobtos meeting közben megcsörrent a telo. A kormányablak! Kirohantam a meetingről, felvettem, majd közölték, hogy ööö nem is fogják legyártani, mert ilyen egyedi igénnyel nem foglalkoznak hogy elöl B hatul A... De akkor miért kell hetekig hitegetni? Pipa lettem, anyazas, kozlik velem, hogy B-B tipus van a fiokban amugy. Melobol elmegyek megyeszekhely, kozlekedesi felügyelet, soron kivul bemegyek, a portás sem tud feltartani, elmondom panaszom egy illetékesnek. Nekem adnak igazat, soron kívül módosítják a muszaki adatlapot B-B -s rendszámra , közben anyázzák a kormányablakot. Ezzel visszahúzok a helyi okmanyirodába, pont senki nincs, én jövök, és orruk alá tolom az új műszaki adatlapot. Hitetlenkednek, hogy sikerült elintézni? Aztán csak megkapom azt a rendszámot 3 hét elteltével. Felszereltem, szóval holnaptól újra mx5-tel tolom, a 323f mehet vissza a garázsba télig. Megérte ez a procedúra, és a sok stressz , idegeskedés? Mindenki döntse el maga
Vajon, hogy nekem legyen hatul is B, mit kell tennem érte?
Elől be van jegyezve a kicsi, hivatalos, ötlet?