Ordune
Velünk: 5550 napja
Ez az örök kérdés...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ez az örök kérdés...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Köszi! :-)
Hogy lehet beilleszteni?
Sziasztok!
Nincs ötletetek, hogyan lehetne korrekt módon beszerezni egy garnitúra Enkei Apache 2 felnit? Szerelem első látásra! Európai dealer alig, USA-ból meg horror a posta és a vám+áfa miatt.
Üdv: PKE
.
Sziasztok!
Nincs ötletetek, hogyan lehetne korrekt módon beszerezni egy garnitúra Enkei Apache 2 felnit? Szerelem első látásra! Európai dealer alig, USA-ból meg horror a posta és a vám+áfa miatt.
Üdv: PKE
Igen, ilyen kopikat lehet helyette venni egész emberi áron. Drag féle verzió 13,5 lbs azaz 6,1 kg ami nem is olyan rossz.
Oké, ha a design a lényeg, akkor van erre több alternatíva (OZ F1 ami dögnehéz de olcsó), de ha a súlyt nézzük, a sima NB felni 13 lbs asszem.
Ja, hallottam körbeért a deal. A srác már árulja is a kerekeit. Mi lesz a Rota-k helyett?
Igen, ilyen kopikat lehet helyette venni egész emberi áron. Drag féle verzió 13,5 lbs azaz 6,1 kg ami nem is olyan rossz.
Egyetértünk! És ami a legjobb benne, hogy könnyűsége ellenére állítólag piszok erős és 14-től ki tudja mekkora méretig rengeteg szélességgel és offszettel megvehető ami más gyártmányoknál egyáltalán nem jellemző. Én 14x8 et35-öt választanék vag 14x7 et25-öt....jaj, kifolyt egy kis nyál....
Enkei RPF1 az etalon, alap a ... egyszerüen csak A FELNI! ...minden autóbuzi álma!
Enkei rpf-1. Használtan már akár 250k HUF-ért is felhajthatsz egy szettet ha ügyes vagy. Valahogy így mutat Miatá-n:
14-es gumi dragabb? ehh. mennyi egy ilyen felni? mi a tipusa? kivancsi lennek auton hogy mutat...amugy nem lenne rossz a gyari felni se, ha nem ulne ennyire bent. ezzel az et-vel nagyon butan nez ki. lehet csak nyomtavszelesiteni kellene? persze megint nem mertem meg a rotat+toyot, nagyon kivancsi lennek hany kg, de ahogy vittem kezben siman erezheto volt a ket kerek kozott a par kg kulonbseg
Muszáj megint betennem ezt a képet....8,35lbs=3,63kg
Ja szórolszóra egyetértünk. Visszaigazolták, aktiváltam, ennek ellenére nem enged be. Ráadásul nem nyögi ki hogy mi abaj, csak amikor belépést nyomok elkezd tölteni de rögtön vissza is lép és kész. Már írtam adminnak de miért kell hogy ez ilyen legyen. Egyébként már a regvisszaigazoló levél első sora is vicces számomra: "Valaki (valószínűleg Te) regisztrálta magát a crxforum.flix.hu fórumán."
Engem az borított ki az egyik tag kapcsán, hogy lebeszéltem, hogy megveszem a kerekeit. Azon alkudoztunk, hogy melyik nap menjek érte, egyik nap neki nem volt jó a másik nekem A harmadik nap meg közölte, hogy eladta. Ilyenkor kicsit eldurran az agyam...
Amúgy amikor tölt és nem enged be, akkor valami lehetetlen helyen asszem kiírja, hogy nincs még jóváhagyva az Acc. Ezt én is a 10-ik próbálkozás után vettem észre ...
Érdekes, nekem semmi gondom nem volt anno a regisztrációval, + a belépéssel és azóta sincs.
Tény, hogy szerintem sem a legjobban üzemelő és legszebb fórumoldal, de hát ez van...
Ja, és igen ott még külön topic is van az idiótáknak!