mester
Velünk: 5433 napja
keresek alufelnit, 4x100 ,15-16-17 méretben,ha et 25,az volna ideális! Lehet rajta gumi is,úgy biztonságosabb
keresek alufelnit, 4x100 ,15-16-17 méretben,ha et 25,az volna ideális! Lehet rajta gumi is,úgy biztonságosabb
Eladó hibátlan 16"-os NC alufelni garnitúra, gyári fényezéssel. Újszerű állapotban. Nincs se padkanyom, se karc, se sérülés.
Irányár: 100k huf
Átvétel: Szigetszentmiklóson (Budapesttől 10km)
Érdeklődni: 20/238 nyolcvanhat 29
+36706770460
Kell egy Mazda MX-5? Segítek! ;) - www.hasznaltmx5.hu
Kell egy Mazda MX-5? Segítek! ;) - www.hasznaltmx5.hu
most jött szembe velem:
volt NB-re is gyári 14"-es alufelni:
https://www.mx5parts___r-finish-p-2029.html
Szia,
Én gyári NA (7 spoke alloy, 5kg vékonyküllős) 14" est használtam NBFL-en téli abroncsokhoz tavaly, idén télen viszont menniük kell majd, mert várhatóan bekerül a nagy fékszett és azzal szerintem már nem fér el. Nekem nagyon bejött, kifejezetten érezhető a könnyű felni előnye. Ha érdekel szívesen küldök róla képet privátban, itt sajnos még a sima szöveg megosztása is nehézkes.
Üdv,
Lehet érdekelne, én is NBFL-re keresem (bár én nyárinak :D) jelenleg is 14“—os nyári van csak nem túl szép
Bár valamiért nem tudok rámenni a profilodra, így a privatot nem tudom hogy hogy gondoltad :O
Szia,
Én gyári NA (7 spoke alloy, 5kg vékonyküllős) 14" est használtam NBFL-en téli abroncsokhoz tavaly, idén télen viszont menniük kell majd, mert várhatóan bekerül a nagy fékszett és azzal szerintem már nem fér el. Nekem nagyon bejött, kifejezetten érezhető a könnyű felni előnye. Ha érdekel szívesen küldök róla képet privátban, itt sajnos még a sima szöveg megosztása is nehézkes.
Üdv,
Lehet érdekelne, én is NBFL-re keresem (bár én nyárinak :D) jelenleg is 14“—os nyári van csak nem túl szép :)
Szia,
Üdv,
Szia,
Én gyári NA (7 spoke alloy, 5kg alatti) 14" est használtam NBFL-en téli abroncsokhoz tavaly, idén télen viszont menniük kell majd, mert várhatóan bekerül a nagy fékszett és azzal szerintem már nem fér el. Nekem nagyon bejött, nagyon érezhető a könnyű felni előnye. Ha érdekel szívesen küldök róla képet privátban, itt sajnos még a sima szöveg megosztása is nehézkes.
Üdv,
Szia,
Én gyári NA (7 spoke alloy, 5kg alatti) 14" est használtam NBFL-en téli abroncsokhoz tavaly, idén télen viszont menniük kell majd, mert várhatóan bekerül a nagy fékszett és azzal szerintem már nem fér el. Nekem nagyon bejött, kifejezetten érezhető a könnyű felni előnye. Ha érdekel szívesen küldök róla képet privátban, itt sajnos még a sima szöveg megosztása is nehézkes.
Üdv,
Szia!
Felszereltség függő a dolog, ha a nagyobbik fékszettel szerelt autód van, akkor elvileg nem fér fel a 14"-os felni. Gyárilag pedig tudomásom szerint csak NA-t adtak ki ekkora kerékkel.
Szia!
gyári mx5 alufelnik itt:
http://www.jason-parker.net/images/wheels.htm
ez alapján (is) NB-től csak 15-ös alufelni járt gyárilag
acélfelniből volt 14" a 255/251-es fékhez
Mazda gyári, 14" alufelni itt:
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy NBFL-re van 14"-os gyári alufelni (vagy a 14"-ost azt lemezfelnivel árulták gyárilag)?
Továbbá érdeklődnék, hogy valakiknél bújnak-e 14"-os alufelnik
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy NBFL-re van 14"-os gyári alufelni (vagy a 14"-ost azt lemezfelnivel árulták gyárilag)?
Továbbá érdeklődnék, hogy valakiknél bújnak-e 14"-os alufelnik
Nem baj.