GPali
Velünk: 2901 napja
Szia Yetro,
3db nem játszik. De köszi
Touge Runnerz
Szia Yetro,
3db nem játszik. De köszi
Touge Runnerz
Sziasztok!
Elcserélném a képen látható 17"-es Fondmetal felniket jó állapotú Roadstone gumikkal (205/40, ZR) eredeti 15"-es NB/NBFL alufelnire, gumikkal együtt. Azért preferálnám a cserét, mert jelenleg nincs más kerekem, amit rátehetnék az autóra. Eladás is megoldható, egy kis logisztikával.
A felnik jó, de nem patika állapotúak, ezért személyes megtekintés javasolt (Szeged, vagy pedig a klubtalálkozó két hét múlva, ott akár a cserét is nyélbeüthetjük). Autóvezetés közben nem érzem, hogy ütnének, de ennek megítélését/ellenőrzését is a cserepartnerre bíznám. Update: Elvittem őket görgőzni, műszakilag tökéletesek.
A csere oka: Így vettem az autót, de nem a kinézet érdekel, hanem a vezetési élmény, és az állítólag jobb a gyári mérettel. Ezekkel a kerekekkel viszont tagadhatatlanul jobban néz ki a gép.
Kérésre küldök nagyobb képeket. A legrondább rész látszik az utolsó képen, ahol a gumi paramétereit fényképeztem.
Elérhetőségek: cindel.csaba, gmail
Vagy: 70-5360186
Sziasztok!
Elcserélném a képen látható 17"-es Fondmetal felniket jó állapotú Roadstone gumikkal (205/40, ZR) eredeti 15"-es NB/NBFL alufelnire, gumikkal együtt, értékegyeztetéssel. Azért preferálnám a cserét, mert jelenleg nincs más kerekem, amit rátehetnék az autóra. Eladás is megoldható, egy kis logisztikával.
A felnik jó, de nem patika állapotúak, ezért személyes megtekintés javasolt (Szeged, vagy pedig a klubtalálkozó két hét múlva, ott akár a cserét is nyélbeüthetjük). Autóvezetés közben nem érzem, hogy ütnének, de ennek megítélését/ellenőrzését is a cserepartnerre bíznám.
A csere oka: Így vettem az autót, de nem a kinézet érdekel, hanem a vezetési élmény, és az állítólag jobb a gyári mérettel. Ezekkel a kerekekkel viszont tagadhatatlanul jobban néz ki a gép.
Kérésre küldök nagyobb képeket. A legrondább rész látszik az utolsó képen, ahol a gumi paramétereit fényképeztem.
Sziasztok!
Elcserélném a képen látható 17"-es Fondmetal felniket jó állapotú Roadstone gumikkal (205/40, ZR) eredeti 15"-es NB/NBFL alufelnire, gumikkal együtt, értékegyeztetéssel. Azért preferálnám a cserét, mert jelenleg nincs más kerekem, amit rátehetnék az autóra. Eladás is megoldható, egy kis logisztikával.
A felnik jó, de nem patika állapotúak, ezért személyes megtekintés javasolt (Szeged, vagy pedig a klubtalálkozó két hét múlva, ott akár a cserét is nyélbeüthetjük). Autóvezetés közben nem érzem, hogy ütnének, de ennek megítélését/ellenőrzését is a cserepartnerre bíznám. Elvittem őket görgőzni, műszakilag tökéletesek.
Sziasztok!
A felnik jó, de nem patika állapotúak, ezért személyes megtekintés javasolt (Szeged, vagy pedig a klubtalálkozó két hét múlva, ott akár a cserét is nyélbeüthetjük). Autóvezetés közben nem érzem, hogy ütnének, de ennek megítélését/ellenőrzését is a cserepartnerre bíznám. Update: Elvittem őket görgőzni, műszakilag tökéletesek.
Sziasztok,
nbfl-re keresek felnit téli szettnek. 15" (esetleg 14", 16"), valahogy azért nézzen is ki, de 50-60k-nál többet nem igazán àldoznèk téli felnire.
(Pl gyári sima az tökjó lenne)
akinek van eladó ebben a kategóriában, az a lenti email-címre küldje (képpel) ajanlatát.
pal.geiszelhardt@gmail.com
köszi
Touge Runnerz
Szervusztok!
Egy szett Golf gti Pirelli felni eladó
csúnya állapotban (koszos, külső perem tele horzsolással, mély karcokkal)
kézben fogva szerkezetileg nem találtam benne feltűnő hibát
ilyen, de nem ez (este csinálok képet)
14x6 Et38, 4x100, 56-os középfurat 6,7kg
megnézni: Móvár, Győr, Veszprém, Bfüred, ritkábban Bp, Sárvár, Zalaegerszeg egyeztetéstől függően
ha valaki lát benne fantáziát, mint felújítási alap, akkor szóljon
különben pár napon belül megy a helyi felni-kereskedőnek
BBS kétrészes replica felnik (7,5x17 ET35) + 205/40x17 gumik (dot 2015). Karcmentes állapot, újszerűek. Méretváltás miatt eladó. 130e
70/3hetven2huszon9tíz
BBS kétrészes replica felnik (7,5x17 ET35) + 205/40x17 gumik (dot 2015). Karcmentes állapot, újszerűek. Méretváltás miatt eladó.
70/3hetven2huszon9tíz
Enkei rp01 16x6.5 et45 6.5kg
Avon zzr 195/50
Egyben 200 , felni 130
16" 4x100 7,5J ET35 DBW Arizona erős német alufelni garnitúra jó állapotban eladó!
- 72000 Ft - Gumi nincs már rajtuk!
Nem ütnek, jól futnak!!!
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Szia!
Szerintem egy elérhetőséget is adj meg...
Keresek!
Japan stílusú alu felni garnitúrát,Rota,Japan racing,Kosei K1,és társai érdekelnének,fellelt és jó állapotú egyaránt érdekel 15-16"-os méretben!
Köszönöm,Üdv: Arijoni
email: magyararon@citromail.hu
Keresek!
Japan stílusú alu felni garnitúrát,Rota,Japan racing,Kosei K1,és társai érdekelnének,fellelt és jó állapotú egyaránt érdekel 15-16"-os méretben!
Köszönöm,Üdv: Arijoni
Sziasztok,
Keresek egy felnit hátha van aki eladná az övét persze jó állapotút. kramocskakukacgmail.com
Szia!
A menet emelkedésre azért ügyelj mert nekem is van, de Mx-re nem jó! Az enyém Nissanra való.
Az alábbi felni csavarból keresnék 5 darabot
köszi a tippet, ujratervezés 7mm-re.
7mm-ig nem kell csavar. Biztos 8-at akarsz?