Szia!
Nekem lenne 4db gyári nb felnim!
Nem eladó
A facebookos topicom alatt latod Klemi hozzászólását, neki van. Vagy Brankóét.
Keresek 2 NB-re való 15"-os felnit. Nem gond ha ütött, kopott. Játszós gumik alá kell. Tehát legyen olcsó :D
Keresek 2 NB-re való felnit. Nem gond ha ütött, kopott. Játszós gumik alá kell. Tehát legyen olcsó :D
Sziasztok!
Pár hete vettem egy NBFL-t (immáron a 4. emikszem) az alábbi felnikkel:
Sajnos nem a stílusom sem a design, sem a 17", pedig makulátlan, karcmentes állapotban van mind a négy. Igen jó állapotú, kb. 80%-os Hankook V12 evo2 gumik vannak rajtuk.
Szívesen barterznék valakivel 1:1-ben, hátha valakinek nálam jobban tetszenek ezek a kerekek és én is találok olyat, amit jobban el tudok képzelni az autómon. Feltételek: hasonlóan jó állapotú, lehetőleg karc és sérülésmentes 15" vagy 16"-os garnitúra (gyári Mazda preferált, de lehet akár más is), illetve 3-4 évnél nem öregebb, nem lehasznált min. 70-80%-os gumikkal.
Tökéletes állapotukra való tekintettel nem mindenáron akarok megszabadulni tőlük, csak ha olyat találok, ami tényleg tetszik. Szívesen adom hozzájuk a színben passzoló, fekete csavarokat is.
A teljesség kedvéért a képen látható Liza kutya és édesanyám nem képezi alku tárgyát.
Fényképes "ajánlatokat" a gyulaheg(kukac)freemail pont hu címre várok.
Gyula
Sziasztok!
Sajnos nem a stílusom sem a design, sem a 17", pedig makulátlan, karcmentes állapotban van mind a négy. Igen jó állapotú, kb. 80%-os Hankook V12 evo2 gumik vannak rajtuk.
Szívesen barterznék valakivel 1:1-ben, hátha valakinek nálam jobban tetszenek ezek a kerekek és én is találok olyat, amit jobban el tudok képzelni az autómon. Feltételek: hasonlóan jó állapotú, lehetőleg karc és sérülésmentes 15" vagy 16"-os garnitúra (gyári Mazda preferált, de lehet akár más is), illetve 3-4 évnél nem öregebb, nem lehasznált min. 70-80%-os gumikkal.
Tökéletes állapotukra való tekintettel nem mindenáron akarok megszabadulni tőlük, csak ha olyat találok, ami tényleg tetszik. Szívesen adom hozzájuk a színben passzoló, fekete csavarokat is.
A teljesség kedvéért a képen látható Liza kutya és édesanyám nem képezi alku tárgyát.
Gyula
Sziasztok!
Gyula
Sziasztok! Érdekelne valakit gyári 15ös felni 195 50 toyo t1r gumikkal? Felni hibátlan, gumik 2 hónaposak, kb 500km van bennük, megkíméltek. 100ezer Ft, Budapesten megtekinthető
Köszi!
Bocsi a láma kérdésért, de 15*7 et35 felni felmegy a gyári nb-re? Jó rá? Borbet felnik milyen minőségűek?
Bocsi a láma kérdésért, de 15*7 et35 felni felmegy a gyári nb-re? Jó rá? Borbet felnik milyen minőségűek?
Enkei RP01 16x6,5 et 45 + 195/50R16 Avon ZZR E jeles Slick ( 80-90%-os- 5mm) - 220k
Sziasztok!
Eladó Autec D 756 16x7.5 4x100 et35 alufelni szettem
hankook v12 195/45/16 gumikkal. A gumik kopottak. 1.6os lévén inkább a
gyári 15ös felnit raktam vissza, ezért is eladó. A felniről azt mondták,
hogy kétrészes, hát csavaros körbe, de hülyeséget nem akarok mondani Budapesten megtekinthető. 50.000 ft
Unplugged felniszett eladó gumival egybe.
Részletek:
- NBFL Unplugged kiadás gyári felnije. 4x100 lyukkiosztás
- szerkezetileg hibátlan. Nem volt egyik sem javítva, hegesztve.
- karcok a peremen megtalálhatóak. megpróbáltam a képeken ezeket minél jobban láthatóvá tenni
Gumiról:
- Dunlop Sportmaxx 205/45 R16
- DOT 2913 (mind a 4)
- 3 szezont futott ebből kettőt nálam. 27ezer km-t jelent ez az utolsó 2 szezon.
Megtekinthető, átvehető: IX kerület Budapest.
Ár: 99 000 HUF a szett.
+36 70 682 10 nullaöt
További képek, gumiról, hibákról.
Igen,engem az Rp01 érdekelne.
Helyileg merre van?
Írsz egy telszámot privátban?
Helyileg merre van? :)
Hátaha valaki ilyet akar a Miatájára:
ACP / ACR / Kerscher Calypso
4x100 - 2db 14x8 - 2db 14x9 - et15 ha jól emlékszem.
Elöl 195/40, hátul 195/45 (nem árképző) gumikkal.
Ár: 65e Ft
Helyileg merre van?
Igen,engem az Rp01 érdekelne?
Helyileg merre van? :)
Írsz egy telszámot provátban?