Szia! Megvan még? 16" Mennyi? Gumik? Köszi
MAZDA MX-5 NBFL 1.8i 2001
Korábban:
Mistubishi Cordia, Mercedes W140, W201
BMW E36 325i coupé, E39 530i touring
Honda Jazz
Szia!
Ne haragudj, elég tróger pali vagyok fórum szempontjából, mióta eladtam apámnak a Mazdát, azóta csak akkor nézek be, ha olyan kérdésem van, amire tudom, hogy itt választ kapok. Most is ez történt. A felniket már elvitték, hamar gazdára talált, de nem mx5-re került. Még egyszer elnézést a késői válaszért, jó hétvégét!
Szia Viktor85,
Megvan még a szett?
A profilban megadott e-mailed nekem nem működik.
Üdv: Algkalv
Eladó egy garnitúra ATS Exclusive Line alufelni!
16 colos,
7 col szélességű ET37, 4x100, Mazda agyátmérővel, így arra tehermentesítő nélkül
feltehető, ajándék játszós gumikkal (195/45 R16 Dunlop DOT0209).
A komplett kerék súlya 14,5kg. Kisebb karcok
vannak a szélein, de szerkezetileg hibátlanok!
Mind a 4 eredeti kupak is megvan.
Szépen futnak, kipróbálható Budapesten!
NA-ra, NB-re és NBFL-re is felszerelhető!
Gyári MX-5 felni, vagy esetleg NA alkatrészek érdekelnek cserébe!
Érdeklődni itt, mailben vagy telefonon: 30/ 426 nullakettő 23
Egy ültetéssel kombinálva persze még jobban mutatna, de sajna nem vagyok nagy photoshop májszter.
Unplugged felniszett eladó gumival egybe.
Részletek:
- NBFL Unplugged kiadás gyári felnije. 4x100 lyukkiosztás
- szerkezetileg hibátlan. Nem volt egyik sem javítva, hegesztve.
- parkolásból származó karcok a peremen megtalálhatóak. megpróbáltam a képeken ezeket minél jobban láthatóvá tenni.
Gumiról:
- Dunlop Sportmaxx 205/45 R16
- DOT 2913 (mind a 4)
- Normáls használatból eredő kopás látszik rajta. Külsérelmi nyom nincs.
- 3 szezont futott ebből kettőt nálam. 27ezer km-t jelent ez az utolsó 2 szezon.
Megtekinthető, átvehető: IX kerület Budapest.
Ár: 130 000 HUF a szett.
+36 70 777 41 hatöt
További képek, gumiról, hibákról.
Eladva!
Sziasztok!
Eladó egy szett 14 colos Borbet felnim, ha valakit érdekel. Képeken még gumival van de már levetettem róla, hiszen nem sokat értek azok a gumik. Felni szélesség:6" Felni mélysége (ET szám):38 mm Osztókör:100 mm.
Autómhoz kaptam vásárláskor, de nem nagyon kellenek én nem használtam, 32 ért eladnám a szettet.
Kíváncsiság
Sziasztok!
Eladó egy szett 14 colos Borbet felnim, ha valakit érdekel. :) Képeken még gumival van de már levetettem róla, hiszen nem sokat értek azok a gumik. Felni szélesség:6" Felni mélysége (ET szám):38 mm Osztókör:100 mm.
Autómhoz kaptam vásárláskor, de nem nagyon kellenek én nem használtam, 32 ért eladnám a szettet.
Bocsi Lasi, hogy nem válaszoltam FB-on, de közben megnéztem, és Goodwin szerint ebben a méretben maximum ET42 ami felmegy, tehát az ET35 már nem.
Bocsi Lasi, hogy nem válaszoltam FB-on, de közben megnéztem, és Goodwin szerint ebben a méretben maximum ET42 ami felmegy, tehát az ET35 már nem.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Halihó! Szép felnit 5 lyukas MX5re?
Volk Racing kovácsolt japán versenyfelni
17X7 ET35 & 17X8 ET42 5x114.3 (4 felni 32 kg volt a csomagban, külön külön nem mértem le a 7 és 8 " ost. )
220ezerFt
Semmi para :) Előre is köszi :)
Aez Xylo 4x100 17x7 ET38 garnitúra. Nem szép, viszont csúnya esztétikai állapotban, szerkezetileg jó. Gumi nélkül vagy használt 205/45 contisportsontact nyárit tudok hozzá adni pár millivel. 56000/szett
Szuper! írtam e-mailt
Semmi para :) Előre is köszi :)
Semmi para Előre is köszi
Okés, köszi