Friderika727
Velünk: 2944 napja
Szia! Engem erdekelne mi lenne az ara???
Szia! Engem erdekelne mi lenne az ara???
Hali, Fülee hívott és megegyeztünk az ő felni/gumi szettjéről. Köszi mindenkinek.
Üdv: Á.
Szia!
Nekem van 4 acélfelnim, igaz nyári gumival, de azok úgy sem túl nagy árképzők.
http://www.jofogas.h___er_gumi_57681277.htm
Szia!
Nekem van 4 acél felnim, igaz nyárigumival, de azok úgy sem túl nagy árképzők.
http://www.jofogas.hu/fejer/Felnire_szerlet_14es_Kleber_gumi_57681277.htm
Én már tudtam, hogy elkeltek az előző posztban írt kerekek, úh. még mindig keresek 4db acélfelnit és hozzá tartózó téligumit (olcsón).
Elkeltek a kerekek!
Épp az előző kommentben hirdetnek.
Sziasztok!
NBFL-re keresek 4 acél felnit és/vagy téligumit. Elsősorban ezen tárolnám télen a kocsit + mennék vele talán 4-500 kilométert. Éppen ezért olcsóság a cél. A profilomon szereplő e-mailen, telószámon elérhető vagyok.
Üdv: Á.
Sziasztok!
A disztarcsak elkeltek, de ha valakinek kell 4 darab 14-es acelfelni (van rajtuk 2006 Semperit Wintergrip, de nem arkepzoek) akkor elvihetoek. 10.000 FT a NEGY felni (a gumikkal egyutt, fustolesre, viragtartonak es egyeb kreativ celokra )
Szentendren vagyunk.
NB szelfogot beszamitok
irj ide basqmini kukac dzsimel pontkom
Sziasztok,
nb enkei felni + Bridgestone Potenza re002 eladó.
felni homokszorva és porfestve kültéri festékkel (Kovandor készítette)
gumikvan kb 6ezer km.
szett ára 80k
érd 30 667 4882
üdv
Matyi
Sziasztok!
Gondolkodom az eladáson, szerintetek mi lenne érte a reális ár?
Rota Torque 6,5x15 4x100 et45
Egy felnit leszámítva karcmentes állapotban vannak, annak a sérülése a képen látható. Szerencsére a felni színe miatt alig látszik, élőben, ha nem keresed csak ránézel észre sem veszed.
- a Rota honlap szerint csak ET40-es, tehát mint a gyári
- illetve, hogy a tömegmániások is örüljenek, 5.9kg/db, tehát olyan könnyű mint a gyári NB
csak szélesebb egy picit (kb 6mm szélesítés oldalanként), és látványosabb
(én egy ideje szemezek már ilyennel csak másik színben)
Sziasztok!
Gondolkodom az eladáson, szerintetek mi lenne érte a reális ár?
Rota Torque 6,5x15 4x100 et45
Egy felnit leszámítva karcmentes állapotban vannak, annak a sérülése a képen látható. Szerencsére a felni színe miatt alig látszik, élőben, ha nem keresed csak ránézel észre sem veszed.
Sziasztok!
Ha valakinek szuksege lenne ra: van negy darab 14-es lemezfelnim Miata-ra (NB-n volt) 2006-os evjaratu 4-5mm kornyeki Semperit teli gumikkal es szinte uj allapotu muanyag disztarcsakkal. Olcsoert jeligere, mondjatok valamit