Ordune
Velünk: 5669 napja
Ez sem rossz:
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ez sem rossz:
Ez nekem is nagyon tetszik! Amerikában sokkal olcsóbb, csak hát onnan hazahozatni...
Reggel óta ezen pörgünk Gyéével, hogy hogyan lehetne megtalálni a megfelelő kompromisszumot a peres kerék, és a használhatóság között. Ráadásul ha túl széles a kerék, akkor már a sárvédőkhöz is hozzá kell nyúlni.
Mi a jó döntés? 15x7,5 ET25 vagy 15x8 ET30...
nekem ez az Isten felni:D
ide is berakom:
Amúgy ez a topik az eladó felnikről szól.
Az, hogy van a felniken gumi is, csak bónusz.
.
Szia,
Engem érdekelnének a felnik. 5,5*14 4*100 ET45? Légyszi küldj képet, árat és átvételi lehetőséget a gabor.fantoly@gmail.com címre!
Köszi és üdv,
Gábor
Ennyi, minek ezt bonyolítani. Ha valakinek ez pillanatnyilag megoldást jelent megveszi. Egyébként úriember nem fikázza más hirdetését, nem minősíti az árat. Ha égbekiáltó gond van, vagy hazugságot tartalmaz a hirdetés akkor fel kell venni a kapcsolatot az eldóval és neki jelezni. Ha az eladó sáros vagy egyéb komoly probléma van azt szerintem az udvariasságot félretéve mindenképp jelezni kell egy posztban. Én múltkor írtam egy srácnak egy másik fórumban hogy nézzen utána jobban hogy tényleg kovácsoltak-e a Rota felnik mint ahogy ő hirdeti a sajátjait. Utána nézett és levette a hirdetést.
Azért teljesen értelmetlen a dolog, mert
1. a gumik kukába valók
Azért a kuka erős túlzás. Sajnos rengetegen járnak Magyarországon jóval rosszabb állapotban lévő gumikkal, ráadásul sokszor noname gyártmányokkal. Mást nem mondjak a miatások között is rengetegen furikáznak közútakon szinte lenyalt gumikkal másokat veszélyeztetve, van olyan homályos bunkó, aki még az indexét sem képes használni. Aki felteszi ezeket a télieket egy régebbi autóra főleg, ha esetleg nyárinak használná őket még mindig kisebb kockázatot követ el mint azok, akik tükör radiálokat használnak. Hihetetlen, hogy miket eladnak a gumisok rendszeresen látom, ezeken legalább van profil bőséggel. Ráadásul ezek nem holmi kínai gumik, abszolút top shelf Continentalok. Miatára nem jók, ezt leszögezhetjük persze. Egy gumisnál lesz rá vevő.
Teljesen egyetértek.
Szerintem semmi baj nincs ezzel az egésszel. Mindenki el tudja dönteni hogy kéri-e vagy sem.
Srácok peace!
Mint látjátok, őszintén leírtam mindent, sajnálom hogy nem gondoltam az életkorára, csak arra, hogy jó állapotban van, nincsenek repedések, foglalja a helyet a garázsban és hogy túl szeretnék adni rajta. Kell a hely az MX5 kerekeinek
Lehet, magas árat lőttem be a lenti hozzászólások tekintetében, de azt is írtam, hogyha valakit érdekli, akkor megegyezhetünk...
Az hogy milyen autón volt eddig, szerintem tök mindegy, csak azért írtam le, hogy arra biztosan jó, jeleztem azt is hogy nem tudom, MX5-re jó-e vagy sem. Az hogy milyen dísztárcsa van rajta megintcsak mindegy, mert olyat teszel rá, amilyet akarsz, most éppen Renault van rajta. Amúgy tegnap valamelyikőtök érdeklődött telefonon a kerekek iránt, ő Opelre tette volna fel, valószínűleg van másik autója az MX5 mellett...
Azért teljesen értelmetlen a dolog, mert
1. a gumik kukába valók
2. aki képes egy renault logós felnit feltenni az mx5re, annak jár a faszkorbács.