Eladó Enkei retro japán szett. Képek látszik foglalkozni kell velük, de nem nagyon jön másik ilyen szett szembe az utcán
15x7 ET35 4x100 6,5kg/db
jelen állapotban irányár: 99 ezer Ft vagy full felújítva / görgözés, polir, fényezéssel 160 ezer Ft /
ELADÓ FELNIK
Hali!
Még mindig eladó a Direzza kovácsolt japán szett, friss bronz fényezés, 1 felni hegesztve volt.
15x6 ET38 4x100
irányár: 160 ezer Ft
Valamint egy japán retro szett is akad, ez fellelt állapotban 120 ezer Ft , szintén 15x7 4x100
Sziasztok. Eladó 4x100as 15 colos mazda alufelni. Használt, néhol karcos, de sportolgatni vagy esetleg téli váltásnak tökéletes. Az ár irányár: 55.000ft.
krizsandaniel@gmail.com
Történet:
Sziasztok. Eladó 4x100as 15 colos mazda alufelni. Használt, néhol karcos, de sportolgatni vagy esetleg téli váltásnak tökéletes. Az ár irányár: 55.000ft.
atomin
Velünk: 4139 napja
Szia. Próbáltam jelezni telefonon,de nem sikerült. Szeretném megvételezni.Majd írj,ha itthon vagy az egyeztetés miatt.Előre is köszönöm.
Csörgess kérlek 3086öt38negyven1
szodab
Velünk: 3218 napja
Sziasztok,
McGard jellegű kerekőrt keresek. Akinek van jó áron elfekvőben az ne tartsa magában. @Atomin ha nem vitték még el akkor vevő vagyok rá . benceszoda kukac gmail pont com
Dömpi
Velünk: 3242 napja
Szia. Próbáltam jelezni telefonon,de nem sikerült. Szeretném megvételezni.Majd írj,ha itthon vagy az egyeztetés miatt.Előre is köszönöm.
atomin
Szia! Nekem jó lenne. Kérdésem csak annyi,hogy minden kerék típushoz jó vagy csak a gyári felnikhez?
Elég nagy méretű a feje, kérdéses annyi, hogy a furat is kellően nagy-e a felnin.
Dömpi
Velünk: 3242 napja
Szia! Nekem jó lenne. Kérdésem csak annyi,hogy minden kerék típushoz jó vagy csak a gyári felnikhez?
atomin
Történet:
Lehet az előző ajánlatom magasra lőttem, aki nem kérdez hanem viszi 3500 HUf azaz 3 és fél mátyás ( azért ne szó szerint)
varga-gabor
Velünk: 3743 napja
Helo. Eladó pofás lemezek télinek, vagy akár nyárinak, 5x114,3-6.5x16 60-as középpel, kívül-belül homokolva, alapozva 30e Ft
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
atomin
Történet:
Kerékőr mazdához 5k
gzugzu
Velünk: 4678 napja
Eladó egy garnitúra ATS Exclusive Line alufelni.
7J szélességű 16 colos, ET37, 4x100, Mazda agyátmérővel, így arra tehermentesítő nélkül
feltehető, 195/45 R16 Dunlop DOT0209 gumival (2
használható, 2 kuka, gumik nem árképzőek). A
felnik könnyűek: gumival 14,5kg. Kisebb karcok
vannak a szélein, de szerkezetileg hibátlanok!
Mind a 4 eredeti kupak is megvan.
Szépen futnak, nem ütnek, nem ráznak.
Kipróbálható!
NA-ra, NB-re és NBFl-re is felszerelhető, illetve sok egyéb típusra is.
Ára: 80.000Ft
Érdeklődni itt, mailben vagy telefonon: 30/ 426 nullakettő 23
Így néz ki:
Autón pedig így:
creep
Velünk: 4137 napja
Largo felni: 7Jx15H2 4x100 ET37.
http://largo-tuning.de/showroom/largo.html
Állapot: helyenként patkanyomokkal, nem tökéletes - ezért ennyi az ára - 20e (a 4 db), csak vidd.
23. kerületben átvehető, vagy hétvégén Bp-en belül házhoz viszem.
Történet:
Largo felni: 7Jx15H2 4x100 ET37.
http://largo-tuning.de/showroom/largo.html
Állapot: helyenként patkanyomokkal, nem tökéletes - ezért ennyi az ára - 20e, csak vidd.
23. kerületben átvehető, vagy hétvégén Bp-en belül házhoz viszem.
atomin
Történet:
Sziasztok,
NC-re valo alufelnit keresek, ha valakinek van eladó, szoljon :)
Koszi
B
5x114 Dezent felni NC-re driftelni ideális 25k
Ez olcsó , az egyik egy helyen javitva volt, de nem a perem, viszont gondja nincs.
Azt hiszem mazda 6 korábbi kiadás.
16*6,5 ET 45 - 7 kg Nem is rossz súlyra, minimális perem sérüléssel 45k