vadvid
Velünk: 3156 napja
Köszönöm!
Köszönöm!
Szia,
Köszönöm! Esetleg tipp, hogy hol érdemes venni? Úgy hallottam 7-8ezerért már vannak, de leginkább 12ezertől találok a megfelelő paraméterekkel.
Üdv,
Dávid
Szia!
Egyben szeretném eladni.
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni: hol találok mx-5 nbfl-re megfelelő acél felnit jó árban/ van-e valakinek eladó szépúj állapotban?
Mi van ha eltérek az ET-ben acél felninél; tehát mondjuk az ET45 helyett ET40-et rakok fel, mert azt olcsóbban találok?
Köszönöm!
Üdv,
Dávid
A középkupakok érdekelnének. Eladnád őket külön?
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni: hol találok mx-5 nbfl-re megfelelő acél felnit jó árban/ van-e valakinek eladó szépúj állapotban?
Mi van ha eltérek az ET-ben acél felninél; tehát mondjuk az ET45 helyett ET40-et rakok fel, mert azt olcsóbban találok?
Köszönöm!
Üdv,
Dávid
A lényeg, hogy 4x100-as lyukosztásra van szükséged, ez lehet pl. Mazda 323, Toyota Corolla (régi), Mitsu Colt-Lancer, E30-as BMW, Opel Kadett-Astra-Vectra-Calibra-Corsa, VW Polo-Golf. A középfuratra kell még figyelni, neked 54mm kell, de pl a VW 56-os, viszont központosító gyűrűvel ezt is megoldhatod.
Gyári Mx-5 lemezfelnik újszerű téli gumival (Fulda).
Irányár: 35e Ft
06-70-411-4029
Sziasztok,
Köszönöm!
Üdv,
Dávid
Eladó játszós felnik, 4x98 de jó a 4x100ra mert adok hozzá mozgó kúpos csavart(8db)ez igy tök hivatalos nem en talaltam ki :D 15x7 coll Borbet Et20 talán, es adok 2 db Mazda tehermentesitőt is Allapotaról semmit nem tudok tavaly ezzel jártam pálya napokra ott nem volt gond, 2 gumi kuka masik kettő driftre jó de levetetem mindet ha kell,ara 20.000 Ft /4db
Eladó játszós felnik, 4x98 de jó a 4x100ra mert adok hozzá mozgó kúpos csavart(8db)ez igy tök hivatalos nem en talaltam ki :D 15x7 coll Borbet Et20 talán, es adok 2 db Mazda tehermentesitőt is Allapotaról semmit nem tudok tavaly ezzel jártam pálya napokra ott nem volt gond, 2 gumi kuka masik kettő driftre jó de levetetem mindet ha kell,ara 20.000 Ft /4db
Eladó egy szett OZ Ultraleggera 15"-os, Tehermentesítő gyűrűkkel, NA-NB kerékcsavarokkal.
Irányár 100.000.- Ft.
ELKELT!!!!!
Eladó egy szett OZ Ultraleggera 15"-os, Tehermentesítő gyűrűkkel, NA-NB kerékcsavarokkal.
Irányár 100.000.- Ft.
Érdeklődni: abonyi.bence(kukac)gmail(pont)com
Irányár 100.000.- Ft.
Érdeklődni: abonyi.bence(kukac)gmail(pont)com
Ha ezt még nem láttad volna: http://www.miata.hu/forum/?tid=2992&page=93#103800
Szia! Megvannak még a felnik? Érdekelne, amennyiben igen. Elérhetőségem: tamas.reichardt840501kukac gmail.com
Köszönöm!
Hibatlan NB 15" Magic felnik, 2010-es Maxxis 195/50R15 teligumikkal elado. Ar: 55.555Ft ...Erdeklodni: nicknevem gmail com
Ha valaki télire venne esetleg lemezfelnit gumival,
akkor megvenném! Ha elérhető még.