varga-gabor
Velünk: 3618 napja
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
A políros azt mondta nagyon jó minőségű alu, meg is látszik a fényén!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
A políros azt mondta nagyon jó minőségű alu, meg is látszik a fényén!
Helo. Eladó 7x15 ET35, német gyártású alufelni. Két részes optika, friss perempolír, nem üt, nem ráz. 50e Ft
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Helo. Eladó 7x15 ET35, német gyártású alufelni. Két részes optika, friss perempolír, nem üt, nem ráz. 50e Ft
Javítom atomin helyett, itt a link:
A képek sajnos nem láthatók.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
NC tulajok. 7x17 ET 40 71-es középfuratos 5 ágú 5*114,3 likosztású felni gazdára vár.
Az egyik javitva volt, de nem üt ráz ver. Képen látható a perem nem volt sérülve.
ára: 40k (kizárolak miata tualjoknak)
NC tulajok. 7x17 ET 40 71-es középfuratos 5 ágú 5*114,3 likosztású felni gazdára vár.
Az egyik javitva volt, de nem üt ráz ver. Képen látható a perem nem volt sérülve.
ára: 40k (kizárolak miata tualjoknak)
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Helo.
Helo. Eladó 7x15 ET35 német gyártású, alufelni. Két részes optika, friss perempolír, nem üt, nem ráz. 50e Ft
Felvetésed jogos, ne keljen pótolni ... vigyázni kell rá!
Ami ritka és könnyű, főleg ha kovácsolt is annak ára van.
Gyéé, ezzel a komoly felnimizériánkkal tényleg olyanok vagyunk itt, mint a fehér holló.
Én, ha egyedül élnék még, biztos, hogy megvenném ezeket a felniket, csak azért, hogy birtokolhassam, mert az autóra már szinte biztosan nem kerülne fel...
Gyéé, ezzel a komoly felnimizériánkkal tényleg olyanok vagyunk itt, mint a fehér holló.
Én, ha egyedül élnék még, biztos, hogy megvenném ezeket a felniket, csak azért, hogy birtokolhassam, mert az autóra már szinte biztosan nem kerülne fel...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Én, ha egyedül élnék még biztosan megvenném ezeket a felniket, csak azért, hogy birtokolhassam, mert az autóra már szinte biztosan nem kerülne fel... :)