Gyéé
Velünk: 6627 napja
Na ez ultrafasza!
Na ez ultrafasza!
Na ez ultratasza!
Sziasztok,
Latoterembe kerult egy regi kedvenc felnigarnitura amit amit eleg sulyos aron mernek, de nagyon megvennem.
Ahhoz viszont meg kell vallnom az FS Monoblock szettol. Gumit nem szereltettem ra, allapotat a lenit kep huen tukrozi. Eddig becsomagolva varta, hogy uj gumikkal hasznalatba keruljon.
Iranyar 150e Ft. (ahhoz kozeli ajanlat johet emailben)
Jo lenne egy MX-5re szerelve latni, bar asszem Civic-re es jopar egyebre is jo.
Eladas jegelve, FS marad. Sikerult eredeti matricat vadaszni Japanbol. Remelem ide is er.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Sziasztok,
Latoterembe kerult egy regi kedvenc felnigarnitura amit amit eleg sulyos aron mernek, de nagyon megvennem. :)
Ahhoz viszont meg kell vallnom az FS Monoblock szettol. Gumit nem szereltettem ra, allapotat a lenit kep huen tukrozi. Eddig becsomagolva varta, hogy uj gumikkal hasznalatba keruljon.
Eladas jegelve, FS marad. ;)
Jól néznek ki ezek a felnik, de egy 5. szett már tényleg túlzás lenne...
Mit néztél ki helyette?
O nekem mar megvan az 5 szett, igaz 2 autora.
PF01 lenne ha valaki viszi az FS-t.
Jól néznek ki ezek a felnik, de egy 5. szett már tényleg túlzás lenne...
Mit néztél ki helyette?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok,
Latoterembe kerult egy regi kedvenc felnigarnitura amit amit eleg sulyos aron mernek, de nagyon megvennem.
nehany adat a felnirol:
A-Tech Monoblock Final Speed. 2003 as evjarat es valamior akkortajt ert veget a gyartasa. Mai reinkarncioi a 5zigen fn-01r és a Gramlights 57C felnik. Meret: 15x7 ET35. suly: 5,9kg
Allapotuk kifogastalan nehany festekkarc a peremen ami a gumi felszerelese utan talan nem is latszik. A matricakat eltavolitottam, roluk, es alaposan megtisztittotam oket, ugyhogy most tenyleg skatulya az osszes. (ha valaki a feliratert rajong annak rossz hir, hogy gyakorlatilag eredeti matrica mar nincs, egyedi gyartassal eloallithato)
Kepek meg matricaval es anelkul.
LARGO felnik: 7Jx15H2 4x100 ET37
http://largo-tuning.de/showroom/largo.html
Gumik elkeltek. Felniket továbbra is lehet vinni, még mindig baráti áron (25.000-ért lehet vinni)
Email: ldscape kukac yahoo.com
Lépdeljetek a Mester nyomában hehe....(nagyképű paraszt vagyok)
Ha a csillagok állása kedvező, akkor Red Sunon trónfosztás lesz (mégnagyképűbb paraszt vagyok JólLakottOvódásSzmájli)
Én a Mesteres részre gondoltam, de végülis...
Amúgymeg:
Ez Gyéé régi felnije.
Én is ilyenen gondolkodom, csak egyszínűben.
OZ szettel mi lett?
El fogom adni sztem. Nincs vele energiám foglalkozni (kéne rá nagyobb perem).
Kár érte, szép klasszikus!!!
Talán átviszem anyukámhoz, mert otthon már nem tűrnek meg egy újabb felni szettet.
Aztán majd egyszer jól megcsináltatom.
Ez Gyéé régi felnije.
Én is ilyenen gondolkodom, csak egyszínűben.
OZ szettel mi lett?
El fogom adni sztem. Nincs vele energiám foglalkozni (kéne rá nagyobb perem).
Kár érte, szép klasszikus!!!
Feladta, megvettem!
Félelmetes emberek vannak.
Írtam neki, hogy küldje el futárral. Nem akarja.
Írtam neki, hogy küldök én futárcéget csak csomagolja be. Visszaírt, hogy nincs mibe csomagolnia.
Írtam neki, hogy találtam olyan futárcéget, amelyik elhozza csomagolás nélkül erre ez jött vissza:
"I am sorry, there are too many scams going on around ebat with people from ,overseas ordign items. It is not that I do not trust you, but I want to sell them to someone in the UK."
HIHETETLEN!
Írtam neki, hogy 134 értékelés után 100%-os vagyok az eBayen, és mindegyik külföldi eladó volt, plusz előre fizetek. Ha ez sem jön be, akkor vagy felülök egy gépre, odamegyek és megverem, vagy feladom.
Írtam neki, hogy küldök én futárcéget csak csomagolja be. Visszaírt, hogy nincs mibe csomagolnia.
Írtam neki, hogy taléltam olyan futárcéget, amelyik elhozza csomagolás nélkül erre ez jött vissza:
"I am sorry, there are too many scams going on around ebat with people from ,overseas ordign items. It is not that I do not trust you, but I want to sell them to someone in the UK."
HIHETETLEN!
Írtam neki, hogy találtam olyan futárcéget, amelyik elhozza csomagolás nélkül erre ez jött vissza:
HIHETETLEN!
Fix áras. Segíts neki, please. ;-)
Mielőtt egy éve megfertőztél a súllyal, ölni tudtam volna egy Rota RB-ért. Még a piros NA eladóját is felhívtam, hogy nem adja-e el külön a felnit. Nem adta.
Van ismerősöm ott 40km-re lakik a felniktől. Mondjuk ki tudja hol végződik a licit, lehet hogy nem 200£ lesz ez.