Bocs
Egy 91-es NA-m van. Eredetileg csak télére vettem játszósnak, de azóta nem akarok belőle kiszállni :) Kicsit rozsdás és sok benne a kilóméter, de imádom.
Történet:
Utólag is köszi a sok infót!
Üdv
Üdv
Egy 91-es NA-m van. Eredetileg csak télére vettem játszósnak, de azóta nem akarok belőle kiszállni :) Kicsit rozsdás és sok benne a kilóméter, de imádom.
Üdv
Üdv
Gyéé
Velünk: 6627 napja
Üdv! Én csak szeretném megtudni mi az az extrém méret ami befér egy NA alá? Én ezzel szemezek http://www.jr-wheels___108.hyper.black.html
Kilóg a kasztni alól vagy nem ?
Helo. Nekem van egy szettem, ami 9x16. Gyárilag nyomtávos. De am ET 50. Pont befér a gyári sárvédők, alá ha be van döntve a kerék.
mi az a gyárilag nyomtávos?
Az hogy különböző szélességű nyomtávok mennek bele a gyárilag kialakított helyre. Így jól variálható.
ilyenről még nem hallottam vagy csak félre értem valahogy a dolgot, mindegy is, nem nekem kell érteni hanem a vevőnek:-)
varga-gabor
Velünk: 3743 napja
Üdv! Én csak szeretném megtudni mi az az extrém méret ami befér egy NA alá? Én ezzel szemezek http://www.jr-wheels___108.hyper.black.html
Helo. Nekem van egy szettem, ami 9x16. Gyárilag nyomtávos. De am ET 50. Pont befér a gyári sárvédők, alá ha be van döntve a kerék.
Az hogy különböző szélességű nyomtávok mennek bele a gyárilag kialakított helyre. Így jól variálható.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Gyéé
Velünk: 6627 napja
gaboo20
Velünk: 3577 napja
Köszönöm ! Elnézést a Bambáskodásért!
varga-gabor
Velünk: 3743 napja
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
atomin
Velünk: 4139 napja
Van egy másik topik ahol erről szó van és már megannyi példát fel is hoztam, de telefonról nem tudok most linkelni, extremely méretek vagy felni gumi a neve. Ez adok veszek. De ha el töltesz minimális időt és két három scrollt ejtesz lefelé akkor az előző postomban látható egy kép ahol kisebb et vel szerelt felni van az na alatt.
gaboo20
Velünk: 3577 napja
atomin
Velünk: 4139 napja
o.O
Történet:
És akkor ON:
8x15 ET 20 Bobet eladó.
I.á.: 50.000
gumi nincs. felni piros, fényezés ráférhet, amúgy a felni állapota jó.
A kép illusztráció , 2 éve ez a típus volt nekem, de nem váltómérettel, hanem 195/55 gumikkal (magasabb).
tourist
Velünk: 3727 napja
(képben az elöbbi magyarázat)
Smith
Velünk: 3847 napja
Hali Srácok!
Bocsánat az offért. Teljesen analfabéta vagyok a témában. 90es NA-m van. A forgalmiba ez van bejegyezve 7JX15H2 ET30. Egy ilyen felnire mekkora gumit kell venni és milyen problémát okozhat, ha én mondjuk ilyen felnit rakok fel 7.25X15 ET35? Az agy méretét honnan lehet tudni mikor hirdetnek egy felnit? Megkérdezem külön igaz? :D
Köszi előre is!
Szia!
Forgalmit felejtsd el, csak disznek van
Abszolút laikusoknak:
példa:
195/50 - gumi szélesség/magasságának arányszáma
R15 - felni pofájának átmérője
ET40 - "mennyire van a kaszni alatt/lóg ki alóla"
6J - felnivastagság
4x100 - osztókör !MÁS OSZTÓKÖR NEM LESZ JÓ!
54.1 - középen a lyuk (ez lehet nagyobb is, nem gond, erre találták fel a központosítógyűrűt)
NA gyári méret: 185/60 R14 ET45 5,5vagy6J
NB gyári méret: 195/50 R15 ET40 6J
A két méret egymás váltómérete.
A lényeg röviden:
1) el kell döntened hogy mekkora felnit akarsz a kocsira R14 vagy R15... vagy nagyobb.
2) az ideális gumiméreteket megadtam hozzá feljebb
3) ET: minél kisebb a szám annál jobban kilóg a kaszniból. Minél nagyobb a szám annál jobban bent van a kaszni alatt.
Extrém felniméretekkel (hogy mi fér be egy NA alá) sajnos nem tudok szolgálni.
Történet:
Hali Srácok!
Bocsánat az offért. Teljesen analfabéta vagyok a témában. 90es NA-m van. A forgalmiba ez van bejegyezve 7JX15H2 ET30. Egy ilyen felnire mekkora gumit kell venni és milyen problémát okozhat, ha én mondjuk ilyen felnit rakok fel 7.25X15 ET35? Az agy méretét honnan lehet tudni mikor hirdetnek egy felnit? Megkérdezem külön igaz? :D
Köszi előre is!
Szia!
Forgalmit felejtsd el, csak disznek van :)
Abszolüt laikusoknak:
példa:
195/50 - gumi szélesség/magasságának arányszáma
R15 - felni pofájának átmérője
ET40 - "mennyire van a kaszni alatt/lóg ki alóla"
6J - felnivastagság
4x100 - osztókör !!!MÁS OSZTÓKÖR NEM LESZ JÓ!
54.1 - középen a lyuk (ez lehet nagyobb is, nem gond, erre találták fel a központosítógyűrűt)
NA gyári méret: 185/60 R14 ET45 5,5vagy6J
NB gyári méret: 195/50 R15 ET40 6J
A két méret egymás váltómérete.
A lényeg röviden:
1) el kell döntened hogy mekkora felnit akarsz a kocsira R14 vagy R15... vagy nagyobb.
2) az ideális gumiméreteket megadtam hozzá feljebb
3) ET: minél kisebb a szám annál jobban kilóg a kaszniból. Minél nagyobb a szám annál jobban bent van a kaszni alatt.