Gyéé, 2015-08-05 11:26:38
Nekem nem megy, ez teljesen más mint a 4x100-as 14, 15-ösök. Azt hittem ez könnyebb de nem. A leggerák gondolom ebben a méretben is vannak, normális áron az mindig jó döntés mert attól könnyebbet már csak jóval drágábban lehet felhajtani. A szélességet jó lenne tisztázni, szerintem neked 7,5-8" lenne az ideális hogy kicsit kifeszüljön a gumi ha már magasabb az oldalfala viszont súly meg ár szempontból általában a 7" a jobb. Nézem a GoodWin honlapját, azt szoktam alap infonak venni kerék ügyben. NC-hez csak 17-esek vannak, egyáltalán jó ötlet a 16"? Most lehet hogy úgy tűnt hogy a súly a fő tényező de ilyen jellegű versenyen az elfogadott okosság az hogy végelszámolásban a széles tapadós kerék többet hoz mint amennyit a plussz súly miatt veszítesz. Goodwinnél 17-ben a Tracklite Gear a legjobb ajánlat. 17x7,5 7kg 175dodo/db. Ugyanez a méret a Volk TE37 esetében 6,8kg persze az sokkal erősebb lehet de mégis, megelpően könnyű a Traklite és biztosan kijön 280-300k HUf-ból szumma és új.
A fék miatt felfér a 16-os az gondolom kipróbált.
De 16-ban szerintem csak AD08 vagy Toyo R1R van, akkor inkább az AD08. Nyilván Roli nem akar full slicket, csak valami jól tapadós semit. Mondjuk az is igaz, hogy a Federalhoz képest az AD08 több, mint fél kilóval könnyebb. Az is számít biztos.
17-ben nagyobb a választék, AD048 is és R888 is van.
Szóval Roli én ezt meggondolnám. Ha megy az USA rendelés, akkor Goodwin, ha nem akkor vadásszatok egy jó LASI-felnit, de szerintem 17-ben. USA_ban a nagyok 17-el nyomják, de 245-ös gumival az autocrosst.